• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری نوت بوک HP

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
[FONT=&amp]مدل[/FONT] :Hp pavilion dv3-2165
[FONT=&amp]مشخصات کلی[/FONT] :
RAM : 3 GB
VGA : 1790 mb - NVIDIA GeForce G 105M
processor : intel core 2 duo CPU T6500 2.10 GHz
-[FONT=&amp]دارای فینگر پرینت(قابلیت رمز گذاری با اثر انگشت) H.D.D:320 gb
وزن:1.8 kg **نازک و سبک**
صفحه نمایش "13 ال ای دی
بلوتوث
خروجی HDMI ، esata , دکمه روشن/خاموش کردن وایرلس ، صدا ، تنظیم صدا لمسی با نور LED سفید [/FONT]
[FONT=&amp]توضیحات[/FONT]:
[FONT=&amp]دستگاه فقط و فقط برای اینترنت استفاده شده و هیچ گونه فشاری به سی پی یو و گرافیک و ... نیومده البته GTA IV رو روش تست کردم که بالا میاد ولی کمی گیر داره ولی وقتی رزولوشنش رو پایین میارید اکثرا بدون گیر بالا میاد که اون هم چون من xbox دارم ، پاکش کردم.حتی برای گرد گیری هم باز نشده و بدون هیچ گونه تعمیریه(البته برای کارت لن ، پیچ های یه خونه از پشت نوت بوک + 2 تا کنارش باز شده که عادیه ولی لپ تاپ ابدا باز نشده).چون تماما داخل خونه استفاده شده ، بیشتر مواقع باتری بی استفاده بوده.جعبه بروشور ، کابل 12 ولت پلمب شارژر 3 شاخه و کنترل مدیا سنتر حتی پارچه تمیز کننده و ... همه وسایل موجوده[/FONT].[FONT=&amp]باور کنید حتی یک بار هم از [/FONT]wi-fi[FONT=&amp] استفاده نکردم.[/FONT]
[FONT=&amp]یک بار یه آدم بی شعور خواسته دکمه اسپیس کیبورد رو باز کنه زیرش رو تمیز کنه ، بلد نبوده زده خارش رو شکسته(خود دکمه موجوده).من هم دنبال تعمیرش نرفتم.فکر نکنم هزینه تعمیرش زیاد بشه.البته من یک ساله دارم همینطوری استفاده میکنم و مشکلی ندارم[/FONT].
[FONT=&amp]یک تیکه لاستیک بالای مانیتور هم کنده شده(تو عکس مشخص کردم)ولی اصلا قابل توجه نیست[/FONT] البته لاستیکش رو دارم که چند میلیمترش بریده شده.فقط کافیه چسبش بزنید.
[FONT=&amp]دیگه هیچ گونه ایرادی نداره.شاید بشه گفت 95 درصد بدون خط مویی(کنار پورت usb رنگ پریدگی داره).بسیار بسیار سالم و سرحال.دیگه همه دوستان میدونن که لپ تاب های اچ پی چه کیفیت و کارایی داره[/FONT]
[FONT=&amp]قیمت پایه : 850 تومن[/FONT]
فروش فوری:950 تومن
تلفن:09369244908 معامله ترجیحا حضوری کرمانشاه مشاهده پیوست 442047 مشاهده پیوست 442055 مشاهده پیوست 442056 مشاهده پیوست 442057 مشاهده پیوست 442058 xxx.JPG

Last edited:

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست عزیز لطفا آخرین قیمت ممکن رو برام پخ کن . . .

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
مورد اول اینکه بنده هرچی تصویر رو بزرگ کردم مشخص نشد اون کندگی کجاست.
یه تصویر از نزدیک بزارید و واضح.
از باتری که اصلا استفاده نکردید چند ساعت نگه میداره ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
مورد اول اینکه بنده هرچی تصویر رو بزرگ کردم مشخص نشد اون کندگی کجاست.
یه تصویر از نزدیک بزارید و واضح.
از باتری که اصلا استفاده نکردید چند ساعت نگه میداره ؟

والا داداش هرچی سعی کردم بگیرم نشد.حالا فردا باز که نور بیشتره سعی میکنم عکس میذارم ولی واضحه دیگه ، اون 2 تا لاستیک یکیش کنده شده که البته اگه اشتباه نکنم ، اون لاستیک هم دارم فقط کافیه چسبش بزنی(عکسشو از نت در بیار ، فرض کن اون لاستیک سمت چپ نیست)
من نگفتم از باتری اصلا استفاده نکردم. استفاده شده ولی بیشتر مواقع باتری رو دراوردم و مستقیم به شارژر وصل کردم.حقیقتا ساعت نگرفتم ولی با استفاده من یک روز نگه میداره فکر کنم اگه مدام روشن باشه ، حداقل 2-3 ساعت و شاید بیشتر نگه داره.

Last edited:

hossein7441

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
900فروختیش؟ :wacko:
2روز دیر اومدیم، شمام مفت دادی رفت!!!!

داداش شما هم که توی همه تاپیکای فروش لپ تاپ حضور داری! :blink:
بالاخره با این همه کندوکاو چیزی گیرت اومد؟ ما که چیزی کاسب نشدیم هنوز :D

---
آپ حساب کن :happy:

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
دااداش اگه اول ارسال داری من خریدارم پخ بده.......

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
اگه به توافق نرسیدین قیمت آخرش رو بفرمایید
واسه یکی از دوستان میخوام
قیمت مناسب مصرف کننده باشه فقط

بالا