• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری نینتندو 3DS فقط و فقط 310 تومن

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
دستگاه موجوده فروش فوری تا بیست روز دیگه اعزامم

Roham_r2

Registered User
لایک‌ها
23
دوتا ic داره بازیا بیشتری ساپورت میکنه و قویتره و مصرف بیشتر باتری داره
ممنون . والا من میخوام یه 3ds یا ویتا بخرم ولی یکی دوتا مورد وجود داره . هنوز هردو دستگاه به طورکامل هک نشدن ، ویتا که کلا نشده 3دی اس هم یکم مورد داره . و اینکه از نظر بازی نمیدونم کدوم کنسول لذت بخش تره . . !!

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان شرمنده اگه دیر جواب میدم چون کامپیوتر ندارم با موبایل هستم . دستگاه ورژن ۶ هست خیلی تمیزه تضمینی

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان شرمنده اگه دیر جواب میدم چون کامپیوتر ندارم با موبایل هستم . دستگاه ورژن ۶ هست خیلی تمیزه تضمینی

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ممنون . والا من میخوام یه 3ds یا ویتا بخرم ولی یکی دوتا مورد وجود داره . هنوز هردو دستگاه به طورکامل هک نشدن ، ویتا که کلا نشده 3دی اس هم یکم مورد داره . و اینکه از نظر بازی نمیدونم کدوم کنسول لذت بخش تره . . !!

در حال حاضر 3ds عناوین بیشتر و بهتری داره فروشش نزدیک 40 میلیون دستگاه بوده اما ویتا 5 میلیون دستگاه فروخته . بازی برای ویتا خیلی کمه اما بازیا hd و با گرافیک بالا

از نظر گرافیک و بازیا شوتری ویتا بهتره ویتا سخت افزار قویتری داره

از نظر 3 بعدی بازی کردن بدون عینک و بازیا فان . دوست داشتنی . لذت بخش و .......... نینتندو تو این بازار بهترین برنده اس . کنسولا و بازیا نینتندو همه پر از خلاقیت و ایده پردازی هستن

میشه با مقایسه psp و ds نسل هفتمی این تفاوت درک کرد

یه چیزی هم هست ds سخت افزار ضعیفتری نسبت به psp داشت اما چون پرفروش بود 4 تا کالاف . 4 تا سونیک انحصاری و ...... روش اومد psp با اینکه خیلی قویتر از ds بود فقط یه کالاف براش اومد اما از نظر گرافیکی psp سرتر بود

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت فروش فوری و استثنایی دستگاه فقط تا یکشنبه 310 هزار تومن
فقط تا یک شنبه

بالا