سلام من ۴۵۰ خریدارم ولی فقط حضوریدوستان عزیز
دستگاه رو به قیمت خرید خودم، یعنی همون 450 تومن که قیمت پایه هست، به خریدار تقدیم میکنم.
سلام من ۴۵۰ خریدارم ولی فقط حضوریدوستان عزیز
دستگاه رو به قیمت خرید خودم، یعنی همون 450 تومن که قیمت پایه هست، به خریدار تقدیم میکنم.
سلام دوست عزیز. من گیلان هستم. شما کجا هستید؟!سلام من ۴۵۰ خریدارم ولی فقط حضوری
من تهران هستمسلام دوست عزیز. من گیلان هستم. شما کجا هستید؟!
اقا پوریا از بچه های گل و مورد تاییده. در معامله با ایشون خیالتون راحت باشه.من تهران هستم
سلام . بنده جسارت نکردم به ایشون . ولی تجربه ثابت کرده که پرداخته پول در قباله تحویل کالا مورد تائیده نه پول در قباله قوله تحویله کالا .اقا پوریا از بچه های گل و مورد تاییده. در معامله با ایشون خیالتون راحت باشه.
ممنون گلم. شما لطف داریداقا پوریا از بچه های گل و مورد تاییده. در معامله با ایشون خیالتون راحت باشه.
خواهش دوست عزیز. در تهران آشنا دارم اما نمی تونم اینکار رو بهشون بسپرم.سلام . بنده جسارت نکردم به ایشون . ولی تجربه ثابت کرده که پرداخته پول در قباله تحویل کالا مورد تائیده نه پول در قباله قوله تحویله کالا .
درهرصورت اگر تهران آشنایی دارید که صد در صد دارید دستگاهو برای ایشون بفرستید من از آشنای شما بعد از تست تحویل میگیرم و پولو نقدا به همون آشناتون تقدیم میکنم .
ممنون اگه جورشد حتماً برمیدارمسلام عزیز. خواهش میکنم. بله خیلی تمیز و کلکسیونی هست. بله بازیهای کپی رو اجرا میکنه. آی سی زنو داره. ارور نمیده.
سلام وقتت خوش داداش گلمسلام. یک عدد گیم کیوب UC ، کلکسیونی و تمیز ، کپی خور ، آی سی زنوی بنفش رنگ برای فروش موجوده.
قیمت پایه : 450 تومان
عکسها :