• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری یک گوشی نوکیا مشکل کوچیک داره6300

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام داداش فیمت اخر تتتتتتتته تهشو بگو خریدارم

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
دادا40 از تهران خریدارم ببین جعبه نداره شما میخوایم ن گوشی اپل بهت بدم بدون جعبه 20 تومن؟

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
تضمین بده گوشی اپل 20نه 40خریدارم قبول؟

عزیزم جلو علایدین میفروشن همه پوشی هاهم اصله ولی جعبه نداره دزدی هستش این گوشیرو هم از شما بگرم نه مغازه دار میخره نه میتونم به کسی ثابت کنم ماله خودمه فاکتورم حتما نداره یکم منطقی باش

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
عزیزم جلو علایدین میفروشن همه پوشی هاهم اصله ولی جعبه نداره دزدی هستش این گوشیرو هم از شما بگرم نه مغازه دار میخره نه میتونم به کسی ثابت کنم ماله خودمه فاکتورم حتما نداره یکم منطقی باش

والا داداش اسلحه نزاشتم پشت سرت بگم بخر میگم تضمین میدم که ازلحاظ جعبه تضمینه داداش تخفیف کمی هم میدم خواستی پ.خ بده

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
والا داداش اسلحه نزاشتم پشت سرت بگم بخر میگم تضمین میدم که ازلحاظ جعبه تضمینه داداش تخفیف کمی هم میدم خواستی پ.خ بده
ن قصد جسارت نداشتم خواستم بگم هر کی بخره مشتری اول ااخرشخ ودشه نمیتونه بفروشه دیگه

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ن قصد جسارت نداشتم خواستم بگم هر کی بخره مشتری اول ااخرشخ ودشه نمیتونه بفروشه دیگه

والا داداش اینه50-60چی هست که هی بخامعامله شه خواستید درخدمتم داداش بزرگوارم

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21

اقا اگه با 20 تومن اپل ایفون می دن منم می خوام البته با اثر انگشت دزد محترم!عزیز من الان با 20 تومن بهمون قاقالیلی هم نمی دن چه برسه به اپل ایفون دزدی!یعنی خدایی طرف به شغل شریف دزدی مشغول باشه بعد بیاد تمام زحماتش رو 20 تومن بفروشه!حداقل می خواین تو سر مال بزنین روش های بهتری رو در پیش بگیرین!:eh:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
گوشی اصلا مشکلی نداره از هر لحاظ 48 ساعت تست

Last edited:

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
من 30 خریدارم با این وضعیت خواستی بگو

بالا