Y.a.s.h.a.r
Registered User
1450 رو میخوام،اگر قیمتش رو یکم راه بیای حلهحتما تا شب اوكيش ميكنم. شما كدومو ميخواي؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
1450 رو میخوام،اگر قیمتش رو یکم راه بیای حلهحتما تا شب اوكيش ميكنم. شما كدومو ميخواي؟
ضبط ٢٠٧ موجودهضبط ٢٠٧ فروخته شد به دوست عزيزمون، مباركش باشه، فردا ارسال ميشه.
متاسفانه نميتونم با ادماي دروغگو معامله كنم، شما خودت ضبط فابريكو آگهي كردي ٢٢٥، من با يه خط ديگه تماس گرفتم باهات،٢٢٠ بهم قيمت دادي... بعدم با خط خودم بهت زنگيدم گفتم قيمت دارن ٢٢٠ ميدن بيرون گفتي من خبر ندارم، اولش بهت گفتم اقا اينو من به شما فروختم اما قيمت بالاتره، اگه ميخواستي پيشنهاد بالاتر ميدادي. در ضمن بچه زرنگ بازي در نيار پسر...متاسفانه فروشنده به قولی این کاره نیست !
پخش 207 رو به بنده فروخته اند 100 ت بعد از واریز هزینه تماس گرفته اند که قیمت ضبط 200 ت هست ! و پول بنده رو پس فرستاده اند ! یه جورایی دبه کردن و ضبط رو به کسی دیگه فروختن.
اينم لينك فروشگاهه اين آقا كه تو صفحه اصلي ادعا ميكنن كه جنسشون آكبنده!!! يعني ضبط كاركردرو اينجا ميخره اونجا به اسم آكبند ميفروشه!متاسفانه فروشنده به قولی این کاره نیست !
پخش 207 رو به بنده فروخته اند 100 ت بعد از واریز هزینه تماس گرفته اند که قیمت ضبط 200 ت هست ! و پول بنده رو پس فرستاده اند ! یه جورایی دبه کردن و ضبط رو به کسی دیگه فروختن.
این ضبط اصلا اک نداره همگی از رو ماشین باز شده هست.متاسفانه نميتونم با ادماي دروغگو معامله كنم، شما خودت ضبط فابريكو آگهي كردي ٢٢٥، من با يه خط ديگه تماس گرفتم باهات،٢٢٠ بهم قيمت دادي... بعدم با خط خودم بهت زنگيدم گفتم قيمت دارن ٢٢٠ ميدن بيرون گفتي من خبر ندارم، اولش بهت گفتم اقا اينو من به شما فروختم اما قيمت بالاتره، اگه ميخواستي پيشنهاد بالاتر ميدادي. در ضمن بچه زرنگ بازي در نيار پسر...
پ.خ شد1450 قیمت آخرش چند؟؟؟؟؟/
داداش قربون ادم جيز فهم، دمتم گرم. منم يجوري قيمت زدم كه يه تخفيفم بدم ديگه!من همین ضبطو (فابریک 207 ) دو هفته پیش 120 تومن از یکی از دوستانم خریدم، این دوستمون هم 240 قیمت زده ولی کیه که بخره.
خودت حاضری واسه یه پخش ایرانی که حتی کنترل هم نداره 240 تومن بدی!!!!!!!!!
با 240 تومن میشه یه پخش کارکرده پایونیر تپل خرید.
قصدم خراب کردن تاپیکت نیست، ولی به نظرم 50-140 تومن بفروشی خوب فروختی.
منم چون رفیقم بود 120 خریدم.
یا حق
پ.خ شد عزيزقیمت پایونیر زیاد شد چرا!
قیمت آخرش چند عزیز؟