• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری 2 عدد iphone 4 ****************

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vive

Registered User
لایک‌ها
31
در مورد كارتن قبلا هماهنگ شده بود
بعد اينكه رسيد دستشون ايشون ميخواستن دبه كنت
منم گفتم باشه شما گوشيو بزار برا فروش هر چقدر بردن بديد منم اگه ضرر كرديد ضررتون رو ميدم و اگه سود هم كرديد نوش جونتون
ايشون هم موافقت كردن
و تايپيك فروش زدن
كه مشتري ١٢٥٠٠٠٠ تومان بدون هدفون خواستن
گفتم آقا شما بده بهشون
پول پستشم بنده ميدم
بعدش گفتن گوشي فروشي نيست
لطفا ديگه بحث نكنيد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=316676
قيمتي هم كه به ايشون فروختم ١٢٦٠ بود كه ١٢٥٠ واريز كردن

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
در مورد كارتن قبلا هماهنگ شده بود
بعد اينكه رسيد دستشون ايشون ميخواستن دبه كنت
منم گفتم باشه شما گوشيو بزار برا فروش هر چقدر بردن بديد منم اگه ضرر كرديد ضررتون رو ميدم و اگه سود هم كرديد نوش جونتون
ايشون هم موافقت كردن
و تايپيك فروش زدن
كه مشتري ١٢٥٠٠٠٠ تومان بدون هدفون خواستن
گفتم آقا شما بده بهشون
پول پستشم بنده ميدم
بعدش گفتن گوشي فروشي نيست
لطفا ديگه بحث نكنيد
آیفون 4 32 گیگ مشکی
قيمتي هم كه به ايشون فروختم ١٢٦٠ بود كه ١٢٥٠ واريز كردن
پس قبلا هماهنگ شده بود؟:دی چرا دروغ میگی آقای خالدیان!پی ام هایی که دادی همش هست,گفتی خبر نداشتی مال دوستت بود(در حالی که مال خودت بود!)بعد از ارسال زنگ زدی که آقا یکم روغن ریخته رو کارتن گوشی...من دبه کنم که چی بشه؟گوشی خریدم به شرط سلامت از هر نظر ولی شما کلاه برداری کردی نگفتی کارتنش خرابه هدفونش قلابیه!
شما چیکار داری من با گوشی شاید فروختم شاید نفروختم!شما هدفون اورجینال رو چرا عوض کردی جاش هدفون 5 تومنی گذاشتی؟

شاید این گوشیم که به شما فروختن مثل اون یکی دیگه کارتون نداشته
احتمالا مال خودشه یکم از شماره سریال مشخصیه اینجا عکس کارتن رو گذاشتم ولی متاسفانه به من گفتن هیچ مشکلی نداره بعد اینکه من واریز کردم ساعت 2 ظهر ساعت 8 شب بعد کلی زنگ زدن من بالاخره جواب دادن که آقا فرستادم فقط یکم روغن ریخته رو جعبه نگران نباش مشکلی نداره گفتم باید قبل ارسال میگفتی ...
به من گفتن سنندج هستن و با پست میفرستن گوشی بعد 3 روزر رسید از آدرسی توی قروه با تیپاکس!!که من مجبور شدم 16 تومن پول باربری بدم در حالی که با پست نهایت 5 تومن میشد

vive

Registered User
لایک‌ها
31
حالا كه چي ميخواستي طبق توافقمون به اون آقا ميدادي و پولتو پس ميگرفتي

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
حالا كه چي ميخواستي طبق توافقمون به اون آقا ميدادي و پولتو پس ميگرفتي
چه ربطی داره آخه؟من شاید بخوام گوشی رو آتیش بزنم!!!!!!! شما باید جنس سالم و اون چیزی که توافق شده بدی دست خریدار!!
من به شما گفتم پس بگیر گفتی فعلا ندارم گفتم باشه بخاطر گل روی شما و چون بچه مودبی هستی میذارم برای فروش
چون میخواستم بفروشم آوردم قشنگ چک کنم دادم دست مشتری شرمندش نشم دیدم هدفونم قلابیه
به شما گفتم پول هدفون رو بریز به حساب اینجوری نشه امروز فردا کردی و شد این...

vive

Registered User
لایک‌ها
31
چه ربطی داره آخه؟من شاید بخوام گوشی رو آتیش بزنم!!!!!!! شما باید جنس سالم و اون چیزی که توافق شده بدی دست خریدار!!
من به شما گفتم پس بگیر گفتی فعلا ندارم گفتم باشه بخاطر گل روی شما و چون بچه مودبی هستی میذارم برای فروش
چون میخواستم بفروشم آوردم قشنگ چک کنم دادم دست مشتری شرمندش نشم دیدم هدفونم قلابیه
به شما گفتم پول هدفون رو بریز به حساب اینجوری نشه امروز فردا کردی و شد این...

من چه عرض كنم
توافق كرديم كه بفروشيم بعدش كه مشتري به همون قيمت خواست و شرايط بدون هندسفري و كارتن رو قبول كردن ولي شما پشيمون شدي
من چه عرض كنم

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
من چه عرض كنم
توافق كرديم كه بفروشيم بعدش كه مشتري به همون قيمت خواست و شرايط بدون هندسفري و كارتن رو قبول كردن ولي شما پشيمون شدي
من چه عرض كنم
چیزی عرض نمیخواد بکنید هدفون اورجینال رو پولشو یا خودشو به من برسونید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا