• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری 3عدد ال ای دی 42اینچ ال جی مدل LS34000

mansoory

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
من چند روز پیش پست مبنی بر فروختن tv هام گداشته بودم . که اساتید بخاطر دیرعکس گذاشتن پستم رو پاک کردن. در صورتی که پست هایی رو من دیدم که فاقد عکس هست. بگذریم. بریم سر اصل مطلب.
من چند روز پیش این LED هارو جای حساب برداشتم . من کاسب هستم. به یکی از مشتری هام جنس فروخته بودم که متاسفانه نتونست چک هاشو نقد کنه. من برای اینه پولم زنده بشه مجبور شدم این L'ED رو بردارم. قیمتی که برداشتم خیلی بالاتر از فروشش داخل بازار بود ولی خوب چه میشه کرد:hmm: دوستان چون این هرو جای طلب برداشتم فکر نکنید که پول لازم هستم و زیر فیمت میدم. سعی میشه زیر قیمت پایه فروخته نشه. عکس هایی که گرفتم چون دوربین نداشتم یکم بی کیفیت هست. شرمنده;) این هم لینک مشخصات و قیمت خود نمایندگی ال جی
فروش ال جی | ال ای دی 42LS34000 ال جی | ال ای دی ال جی | تلویزیون ال جی | ال جی سنتر

قیمت پایه : 2میلیون تومان...
گارانتی : گلدیران
وضعیت ظاهری: آکبند ---- تسمه پیج
تصویر004.jpgتصویر005.jpgتصویر006.jpgتصویر007.jpgتصویر008.jpg

Hamid 2013

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان.
من چند روز پیش پست مبنی بر فروختن tv هام گداشته بودم . که اساتید بخاطر دیرعکس گذاشتن پستم رو پاک کردن. در صورتی که پست هایی رو من دیدم که فاقد عکس هست. بگذریم. بریم سر اصل مطلب.
من چند روز پیش این LED هارو جای حساب برداشتم . من کاسب هستم. به یکی از مشتری هام جنس فروخته بودم که متاسفانه نتونست چک هاشو نقد کنه. من برای اینه پولم زنده بشه مجبور شدم این L'ED رو بردارم. قیمتی که برداشتم خیلی بالاتر از فروشش داخل بازار بود ولی خوب چه میشه کرد:hmm: دوستان چون این هرو جای طلب برداشتم فکر نکنید که پول لازم هستم و زیر فیمت میدم. سعی میشه زیر قیمت پایه فروخته نشه. عکس هایی که گرفتم چون دوربین نداشتم یکم بی کیفیت هست. شرمنده;) این هم لینک مشخصات و قیمت خود نمایندگی ال جی
فروش ال جی | ال ای دی 42LS34000 ال جی | ال ای دی ال جی | تلویزیون ال جی | ال جی سنتر

قیمت پایه : 2میلیون تومان...
گارانتی : گلدیران
وضعیت ظاهری: آکبند ---- تسمه پیج
مشاهده پیوست 459267مشاهده پیوست 459268مشاهده پیوست 459269مشاهده پیوست 459270مشاهده پیوست 459271

سلام

من هر سه مورد را یکجا ازتون هر کدام 1/800/000 خریدارم.اگر مایل بودین پیام بدین.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش کدوم شهرید ؟

mansoory

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من هر سه مورد را یکجا ازتون هر کدام 1/800/000 خریدارم.اگر مایل بودین پیام بدین.
سلام داداش. اولا که بالا هم گفتم پول لازم فعلا نیستم که بخوام مفت رد کنم بره. تو سراه امین جضور یکی از دوستانم 1950 میخواد ولی من راغب نیستم بهش بدم

داداش کدوم شهرید ؟

سلام کجایید؟
سلام
من تهران هستم و محل کارم هم لاله زار. اگه هرکی از دوستان شهرستانی خواست میتونم بدم دوستان هم براشون از باربری ارسال کنن

بالا باش

Last edited:

تورج رحیمی

Registered User
لایک‌ها
18
salam toy linki ke gozashtid ghaymat 2000000 khorde ?

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
داداشم قیمتت با بازار وقتی فرقی نداره چه دلیلی برای خرید از شما وجود داره ؟
قیمت این مدل بدون گارانتی 1850 الی 1970 در بازار هست و با گارانتی همونطور که دوستمون گفتند همون دو میلیون هست که شمام پایه زدید پس که برتری در خرید از شما و بازار وجود داره ؟

mansoory

Registered User
لایک‌ها
0
داداشم قیمتت با بازار وقتی فرقی نداره چه دلیلی برای خرید از شما وجود داره ؟
قیمت این مدل بدون گارانتی 1850 الی 1970 در بازار هست و با گارانتی همونطور که دوستمون گفتند همون دو میلیون هست که شمام پایه زدید پس که برتری در خرید از شما و بازار وجود داره ؟
داداش من دلیل رو بالا نوشتم. اولا که خود نمایندگی ها 2.530000 دارن میفروشن. من 50 پایینتر گذاشتم. دوما نه جنس دزدی هست نه کارکرده که بخوام قیمت پایین بزارم

salam toy linki ke gozashtid ghaymat 2000000 khorde ?

سلام داداش. نه. قیمت خورده 2053000 تومان

mansoory

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خارج از تاپیک LED ها به قیمت 2/080/000 ریال (چک 1ماهه )فروخته شد.
لطفا تاپیک بسته شود

بالا