چرا شایعه میکنید الان دلار 3400
اون گوشه چرا اینجوری شده؟خیلی تو چیش میاد
آکش با گارانتی سامتل 1300 شده.پیشنهاد میکنم یا نفروشید یا مفت ردش نکنید!!دوستان قیمت پایه 850,فوری 900
سلام داداش من نه شما رو میشناسم نه چیزی ولی آدم باید حرف حق رو بگهدرسته,3400 بسیار مناسبه,اصلا زیاد نیست,راستی فردا هم میخواد بشه 1.200 تومن,دیگه مشکلی نداریم,فقط الکی شایعه میکنیم,مرض داریم
کشیده شده به دیوار,نه اصلا تو چشم نیست,فلاش زده اینجوری شده,
الان؟؟؟چرا شایعه میکنید الان دلار 3400
سلام داداش من نه شما رو میشناسم نه چیزی ولی آدم باید حرف حق رو بگه
امروز داخل اصفهان (فروشگاه سیب - خیابان فردوسی) پرسیدم قیمت s2 رو
گفتن i9100 (سری بدون جی) 1480 با گارانتی کامتل هستش
گوشیتو یا نگه دار یا زیر 950 به هیچ وجه نده
این دوستانی که دارن قیمت روی 800 850میدن با سری جی اشتباه گرفتن
الان؟؟؟
یا الان؟؟؟!!
(مسئله این است...!)
منم شنیدم 4 به بالا بوده امروز
من قیمت میدم؟؟!!!میگم شما ک قیمت میدی خودت حاضری اس2 رو از ایشون 900 بخری 950 هم نخاستیم.
بشه 1600 کیه ک بخره؟
1200 هم کسی دیگه اس 2 رو نمیخره
من قیمت میدم؟؟!!!
مگه من دلالم یا موبایل فروش که قیمت بدم؟؟!!!!
آقا بخوای یا نخوای قیمتش اینه وظیفه ی خودم دونستم که به ایشون بگم که کلاه سرشون نره
شما هم اگه زورت میاد بخری برو سنسیشن بخر برو نئو بخر برو آرک اس بخر ولی رو قیمت روز بخر... نه اینکه بگی نمیارزه... مگه پراید 11 تومن میارزه؟ مگه 206 23 تومن میارزه؟
در ضمن خودم یه اس 2 دارم که با دنیا عوضش نمیکنم یه 3GS توپ دارم و یه هواوی درجه یک
دیگه گوشی نیاز ندارم وگرنه حتما میخریدم ازشون
در ضمن داداش شما که میگی 1600 بشه کیه که بخره!!! خدمتت عرض کنم که وقتی نئویی که من 270 تمیزشو فروختم 2 ماه پیش الان باید 780 نوشو بخرم پس اس2 1500 قششششششششششنگ میارزه
عکس از گوشی در حالت روشن هم بزارین...... یه عکس دیگه هم از ضربه خوردگی بزارین تو روز روشن.... ممنون
بله قیمتتون عالیه دوست عزیزمحرف شما کاملا درسته,ولی کیه که بفهمه,به هر حال بنده هم پول لازمم,هرکی 900 میخواد الان بگه,وقتی فروختم نیاید هی پیام بدید ها,قیمت هم کاملا مناسبه
با اجازه استارترمن قیمت میدم؟؟!!!
آقا بخوای یا نخوای قیمتش اینه وظیفه ی خودم دونستم که به ایشون بگم که کلاه سرشون نره
شما هم اگه زورت میاد بخری برو سنسیشن بخر برو نئو بخر برو آرک اس بخر ولی رو قیمت روز بخر... نه اینکه بگی نمیارزه... مگه پراید 11 تومن میارزه؟ مگه 206 23 تومن میارزه؟
در ضمن خودم یه اس 2 دارم که با دنیا عوضش نمیکنم یه 3GS توپ دارم و یه هواوی درجه یک
در ضمن داداش شما که میگی 1600 بشه کیه که بخره!!! خدمتت عرض کنم که وقتی نئویی که من 270 تمیزشو فروختم 2 ماه پیش الان باید 780 نوشو بخرم پس اس2 1500 قششششششششششنگ میارزه
من قیمت میدم؟؟!!!
دوست عزیز اولا که آپ حساب میشه واسه فروشندهبا اجازه استارتر
دوست عزیز اگه شما فکر میکنی که نه خریدار نه فروشنده قیمت روز بازارو نمیدونن سخت در اشتباهی اینجوری میای تو تاپیک و یه چیزی میگی نه به نفع استارتر نه به نفع خریداره چون جو تاپیک بد میشه
شما می تونید تو پخ بگید به ایشون
این کار شما درست نیست
بازم شرمنده از استارتر مهترم امیدوارم خوب بفروشی
نه پولدارم و نه اس 2 رو کسی بهم قالب کردهبابا پولدار!!!اینجور ک پیداس اس2 رو بدجور قالب کردن بهت ک اینقد اتیشت تنده
ای خدا یعنی میشه منم اس2 بخرم.
حوصله جواب دادنتو ندارم
ب زودی همه چیز ارزون میشه/تهرونی ها باید خبر داشته باشن امروز تهران تظاهرات شده
ما دعوایی با کسی نداریم داداشدوستان خون هم رو نریزید,بسه دیگه این دعوا و....
هرکی خریداره پ خ بده,با تشکر
نه پولدارم و نه اس 2 رو کسی بهم قالب کرده
آک خریدم 730 و از این بابت بسیـــــــار خوشحالم
در ضمن از پست ردنت معلومه کی آتیشی شده...)
ایشالا شما هم پولدار میشی یه اس 2 میخری یا اینکه یه جا مفت خری میکنی(مردم ساده زیادن که شما ازشون مفت خری کنی)
تاپیک مردمو خراب نکن لطفا
هرکس با بنده بحثی داره پ خ بده نه اینکه تاپیک رو واسه خود شیرینی (خطاب به پپست قبلی بعضیااا) یا مفت خری خراب کنه (...!)
دلار بیاد پایین یا نیاد رو کاری نداریم
قیمت امروزش این بوده، شما صبر کن دلار که اومد پایین بخر...
ما دعوایی با کسی نداریم داداش
متاسفانه مملکتمون کلا حرف حق نمیپذیره
اول دولتمون بود حالا به مردممون هم سرایت پیدا کرده...
هیچی چیز مهمی نگفتمجان؟چی میگی؟صدات قطع و وصل میشه...ای بابا
هیچی چیز مهمی نگفتم
راستی دلار که ارزون شد یه سمعکم بخر![]()