• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری galaxy s3 blue بیا ببین میخریش

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
دوست من فروختی؟ببین الان نوش 1700 خب
اگه 30 درصد به خاطر دست دوم off بخوره میشه حدود 1200 من این قیمت هستم pm بده قیمت منطفانست چون قانون بازار اینه 30درصد off رو جنس دسته دوم و کارکرده

:blink::eek::wacko:

avocadroboom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حق داری!چون اصلا چیزی از بازار نمیدونی که اینجور تعجب میکنی!برو بپرس من الان این گوشی رنگ سفیدش در حد آک گیرم اومده 1200 اونوقت داری تعجب میکنی!!!!!تا حالا جنس دسته دو خریدی؟!

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
حق داری!چون اصلا چیزی از بازار نمیدونی که اینجور تعجب میکنی!برو بپرس من الان این گوشی رنگ سفیدش در حد آک گیرم اومده 1200 اونوقت داری تعجب میکنی!!!!!تا حالا جنس دسته دو خریدی؟!
به اندازه موهای سرت گوشی خرید و فروش کردم!
همه تو پی تی استاد خریدو فروش هستن قیمتها رو خوب میدونن
شما واسه اثبات حرفت اون گوشی رو که خریدی بده بنده 200 هم بهت سود میدم همین امروز;)
منتظرم:rolleyes:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
جناب بازار بلد!اینکاره!
ایشون و هرکس دیگه ای اگه بخواد با اون قانون 30درصد بفروشه اینجا تاپیک فروش نمیزنه،میبره میده مغازه دار! هدف این بازارچه اینه که به فروشنده و مصرف کننده خدمات بده! شما بری مغازه گوشی مشابه آکبند رو با کسر 30درصد بهت میفروشه؟!
این بازارچه اون بازاری که شما فکر میکنی نیست که مفت جنس رو از طرف میخرن و به
قیمت بالاتر میفروشن!

avocadroboom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اندازه موهای سرت گوشی خرید و فروش کردم!
همه تو پی تی استاد خریدو فروش هستن قیمتها رو خوب میدونن
شما واسه اثبات حرفت اون گوشی رو که خریدی بده بنده 200 هم بهت سود میدم همین امروز;)
منتظرم:rolleyes:
من نگفتم خریدم!گفتم پیدا کردم شما بچه کجایی؟اگه تهرانی شماره طرف رو بهت میدم برو بخر ازش چون فقط حضوری معامله میکنه من هم شهرستانم .واسه خودت ولی باید 300 تومن بهم بدی چونکه قیمتش رو اگه بهت بگم بال در میاری دیگه تو ترد پیغام نده pm بده تا بهت بدم شماره طرف اگه خواستی pm بده

mego

Registered User
لایک‌ها
255
من نگفتم خریدم!گفتم پیدا کردم شما بچه کجایی؟اگه تهرانی شماره طرف رو بهت میدم برو بخر ازش چون فقط حضوری معامله میکنه من هم شهرستانم .واسه خودت ولی باید 300 تومن بهم بدی چونکه قیمتش رو اگه بهت بگم بال در میاری دیگه تو ترد پیغام نده pm بده تا بهت بدم شماره طرف اگه خواستی pm بده

تو بعضی از سایتا قیمت پایین میدن تا طرف وسوسه بشه پول رو بزنه به حسابشون.بعد واریز هم دیگه گوشیشون رو خاموش میکنن.

یا هم گوشیشون یه مشکل اساسی داره که چیزی نمیگن.در کل داداش هیچ ارزونی بی علت نیست.کسی عاشق چشم و ابروی ما نشده که بخواد گوشیشو مفت به ما بده مطمن باش یه موردی داره گوشیش

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
تو بعضی از سایتا قیمت پایین میدن تا طرف وسوسه بشه پول رو بزنه به حسابشون.بعد واریز هم دیگه گوشیشون رو خاموش میکنن.

یا هم گوشیشون یه مشکل اساسی داره که چیزی نمیگن.در کل داداش هیچ ارزونی بی علت نیست.کسی عاشق چشم و ابروی ما نشده که بخواد گوشیشو مفت به ما بده مطمن باش یه موردی داره گوشیش
قربون این حرفت
بنده تا حالا خودم چند بار تجربه کردم
ولی خداروشکر سریع متوجه موضوع شدم و هیچ ضرری نکردم
ولی هیچ ارزونی بی علت نیس
مگر موارد خاص

ps3 2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخرت پخ کن

ezio68

کاربر تازه وارد