Hossein.zm
Registered User
- نوشتهها
- 899
- لایکها
- 262
سلامسلام.رنگش یاسی هست؟ گارانتی اینتر؟
تایید میشه منتظر واریز سپس ارسالتوسط بنده خریداری شد
شما میشه دوست عزیز از برچسب سریال که روی کارتن هست یه عکس بگیرید ضمیمه تایپیک کنید تا بیشتر شفاف سازی بشه بعد مورد بعدی رو حل میکنیمگوشی یک ساعته رسیده دست من تاچش خوب کار نمی کنه میگم پولو بزن به حسابم میگه برگردون به خودم اول گوشی رو ببینم راست میگی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر خوب شما مگه اول گوشی رو فرستادی دست من که بعدش پولشو بفرستم؟؟؟
میگه گوشی سالمه اگر سالم هست برگشت بزنن پولمو
گوشی سه تا برچسب سریالش از رو کارتن کنده شده منتها با زیرکی تمام تو عکسها نذاشتن و عنوان کردن مشابه آکه !!!!!!!
تا امشب مهلت میدم برگردونه پولمو
الان حتما برای شفاف سازی عکس سریالی که پشت جعبه رو بفرست تایپیک سراغ حاشیه سازی نرید تا ارجاع بدیم مدیریت[/QUOTE
شما همین الان ارجاع بدید مدیریت تمام گارانتی های اینتر 3 تا برچسب دارن
داداش مشخصه داری حاشیه سازی میکنیددوست عزیز شما مهلت تست گذاشتید من هم همون ساعت اول گفتم تاجش خوب کارنمیکنه شما میگی درسته و سالم هستش خوب شما پس بگیرید
شما اون مهلت تست رو واسه بنده گذاشتید و خریدار حق داره برگردونه
لطفا واریز کنید پول رو
الان میخوام دروغ یا صحت حرف های خریدار مشخص شه چرا عکس از سریال الان نمیزازهاقا ببخشید دخالت میکنم. وقتی مشتری راضی نیست (حالا به هر دلیلی. چه سریال چه چیزای دیگه). با برگشت گوشی موافقت کنید. هم هزینه ارسال و هم هزینه برگشت هم به پای خریداره و فروشنده نباید ضرر کنه. در مورد برگشت پول هم میتونید یکی از کاربران با سابقه و قابل اعتماد رو واسطه قرار بدید که پول اول به حساب ایشون واریز بشه و بعد از اینکه گوشی به دست فروشنده رسید و فروشنده تایید کرد که گوشی دقیقا شرایط قبل از ارسال رو داره، مبلغ برای خریدار واریز بشه. صلوات بفرستید تموم کنید. با تشکر
داداش شما عکس بزار از سریال تا راحت تر به نتیجه برسیمدادش من میگم این سه ت برچس کو؟ شما میگی عکس دیگه بفرست
اونی که حاشیه سازی میکنه شما هسیتد شما به جای اینکه علت کنده شدن این برچسبها رو بکید دنبال اثبات گارانتی هستی دوست عزیز گارانتی مال خودت اصالتش هم مال خودت
من نمیدونم گوشی که اینقدر سالم هست چرا میخوان به زور بفروشن به من !!!!!!!
داداش شما عکس بزار از سریال تا راحت تر به نتیجه برسیم
داداش من مشکل دارم یه عکس بگیر بزار مشکلم حل بشه منتظرمعجب گرفتاری شدم ها من میگم این ماشینت جلوش پلاک نداره شما میگی از عقبش یه عکس بزار بهت نشون بدم این ماشین پلاکش اصل
آقای محترم گوشی شما مشکل دار هست شما شما میگی سالمه باشه سالم سالمه من نیمخوام این گوشی سالمو شما پس بگیر بفروش به یکی دیگه تو اکه مشکل نداره گوشیتو چرا پس نمیگیری ؟
مدیرا یه نفر رسیدگی کنه لطفا