• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری Iphone 4S مشکی 32 گیگ یا معاوضه با 4اس سفید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
خب از اسم تاپیک معلومه قصد فروش آیفون 4 اس 32 گیگ مشکی رنگ رو دارم ، گوشی واقعاً تمیز هستش ونه جای بامپر داره و نه چیز دیگه ای

شارژر گوشی آکبند هستش و از هندزفری فقط 3 بار استفاده شده ، مدت کارکرد گوشی هم 1 ماه و نیم هستش

پارت نامبر آمریکا یا همون LL/A هستش

قیمت فروش هم خودتون تعیین کنید و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه (دقت داشته باشید این مزایده نیست و به قیمت معقول و مناسبی که برسه فروخته میشه چون بیشتر قصدم معاوضه هستش) ، فقط و فقط هم با آیفون 4 اس سفید رنگ معاوضه میشه (چون این رو برای یکی از دوستان امشب خریدم و از مشکی خوشش نیومد و سفید میخواد)

هر کسی هم خواست میتونه همین جامطرح کنه و یا پیغام خصوصی بزنه و یا با شماره موبایلم تماس بگیره : 09121718399

فروش و یا معاوضه هم فقط تهران حضوری و مابقی شهرستان ها ابتدا واریز وسپس ارسال

این هم از عکس ها :

CIMG0178.JPG

CIMG0179.JPG

CIMG0180.JPG

CIMG0181.JPG

CIMG0182.JPG

CIMG0183.JPG

CIMG0184.JPG

CIMG0185.JPG

CIMG0186.JPG

CIMG0187.JPG

اینم 3 تا عکس دیگه که جا افتاده بود :

CIMG0188.JPG

CIMG0190.JPG

فایل های ضمیمه

• CIMG0189.JPG
    CIMG0189.JPG
    76.8 KB · نمایش ها: 441
Last edited:

ho33einf

Registered User
لایک‌ها
34
شما که لطف کردی عکس های خوبی گزاشتی 1 عکس با نام کاربری هم میزاشتی.
قیمتت رو هم برام بفرست

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام داداش قیمت پیشنهادی خودتون چنده؟ ممنون اگه خودتون یه قیمت معقول بدید تا ببینیم نظر شما چقدره. ممنون
والا من چه عرض کنم ، خودتون با توجه به تاپیک های مشابه قیمت رو میتونید پیشنهاد بدید ، ضمناً قیمت آکبند این گوشی امروز 2780 بود چون باید فوراً یک سفید بخرم رفته بودم کل بازار رو چرخیدم و پائین ترین قیمت همین 2780 بود..

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
. خوشحال شدم از اینکه متوجه شدم تفاوت قیمت آیفون لاک با آنلاک 930 هزار تومن هست. واقعا گوشی که من واسه فروش گذاشتم مفت هم نمی ارزه .امیدوارم به قیمت مدنظرت بفروشی .

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
شما که لطف کردی عکس های خوبی گزاشتی 1 عکس با نام کاربری هم میزاشتی.
قیمتت رو هم برام بفرست

به روی چشم یادم رفته بود ، خوب شد گفتید وگرنه تاپیک رو حذف میکردند :

CIMG0195.JPG

. خوشحال شدم از اینکه متوجه شدم تفاوت قیمت آیفون لاک با آنلاک 930 هزار تومن هست. واقعا گوشی که من واسه فروش گذاشتم مفت هم نمی ارزه .امیدوارم به قیمت مدنظرت بفروشی .

سلامت باشید ، در برخی موارد آیفون لاک و آنلاک با هم اختلاف قیمت بیشتر از این هم خواهند داشت ، چون گوشی لاک بر اساس اینکه اپراتور چه زمانی سرویس آنلاک رو باز کنه قیمتش مشخص میشه ، توی بعضی موارد ممکن هستش که اصلا نتونیم آنلاکش کنیم و هیچ وقت سرویسش باز نشه و اون موقع گوشی نقش آیپاد رو بیشتر نداره :D

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
درسته دوست عزیز اما وقتی امکان استفاده از گیوی سیم باشه این مشکل هم حل میشه .

Sent from my iPad using Tapatalk

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
درسته دوست عزیز اما وقتی امکان استفاده از گیوی سیم باشه این مشکل هم حل میشه .

Sent from my iPad using Tapatalk

به هر حال انشالله گوشی شما هم به قیمت فروش بره....

برای من که آنلاک هست و مشکلی در فروشش نیست ، ولی شما برای اینکه راحت تر گوشیت فروش بره یکم قیمت رو مناسب کن اگر مناسب بدی اصلا ممکنه خودم بردارم ازت...

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام داداش یه پ خ زدم خدمتتون ممنون جواب بدید.

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دادا با بلک بری میزنی؟
اگه نه یکی از دوستان فروم ۳۲ سفید در حد اک رو گذاشته ۱۸۱۰ تهران هم هست اگه موافق باشید من ۱۷۴۰ خریدارم شما ۵۰-۶۰ بزاری روش با اون اقا معامله کنی

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام داداش یه پ خ زدم خدمتتون ممنون جواب بدید.

پاسخ داده شد

دادا با بلک بری میزنی؟
اگه نه یکی از دوستان فروم ۳۲ سفید در حد اک رو گذاشته ۱۸۱۰ تهران هم هست اگه موافق باشید من ۱۷۴۰ خریدارم شما ۵۰-۶۰ بزاری روش با اون اقا معامله کنی

نه متاسفانه با چیزی به غیر از 4اس سفید معاوضه نمیکنم
شما گوشی سفید اوندوستمون که میفرمائید 1810 زده رو بخرید من باهاتون معاوضه میکنم ( البته اگه 1810 بهتون داد)

دادا من توی اسم تاپیکمم قید کردم که فقط با 4اس سفید معاوضه میکنم ، این گوشی رو هم برای کسیخریدم واز مشکی خوشش نیومده حالا دارم میدم که سفیدش رو براش بگیرم...

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
گوشی بعد از کلی ایران گردی و کش و قوس توسط بنده دریافت شد. اول از آقا آرش ممنون و بعد یه مشکلی در مورد کالای دریافتی هست که قرار شده آقا آرش بررسی کنند و خبرشا بدند. ممنون مدیران عزیز فعلا این تاپیکا نبندند.

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
از مدیران خواهش می شود پیگیر این تاپیک باشند. چون دوستمون آقا آرش دو روزه علی رغم چندین بار زنگ زدن بنده و اس ام اس دادن پیگیر ایرادی که دستگاه داره نیستند. با اینکه بنده به محض دریافت گوشی بهشون زنگ زدم و عکس هم از گوشی همون فردا براشون فرستادم اما همچنان ایشون پیگیری انجام نمی دن.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
از مدیران خواهش می شود پیگیر این تاپیک باشند. چون دوستمون آقا آرش دو روزه علی رغم چندین بار زنگ زدن بنده و اس ام اس دادن پیگیر ایرادی که دستگاه داره نیستند. با اینکه بنده به محض دریافت گوشی بهشون زنگ زدم و عکس هم از گوشی همون فردا براشون فرستادم اما همچنان ایشون پیگیری انجام نمی دن.
چه مشکلی داره گوشی؟

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
به قول آقا آرش این گوشی بدون هیچ گونه خط و خش و در حد آک بوده. اما وقتی بنده دریافت کردم پشت گوشی 2-3 تا خش ریز داشت که گفتم بی خیال. اما گوشه پایین سمت چپ گوشی زدگی داشت که مشخص بود. منم بلافاصله تماس گرفتم و به ایشون اطلاع دادم. ایشون عکس خواستن منم فرستادم اما تا الان که خبری نیست. البته من هنوز منتظرم ببینم ایشون پیگیری می کنند یا نه، اما متاسفانه جواب تماسها و اس های من امروز داده نشد.

با سلام امروز بنده با فروشنده عزیز تماس داشتم. ایشون در راستای جلب خاطر بنده، قولهایی دادن که امیدوارم مشکلمون به خیر و خوشی حل بشه.

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
گوشی بعد از کلی ایران گردی و کش و قوس توسط بنده دریافت شد. اول از آقا آرش ممنون و بعد یه مشکلی در مورد کالای دریافتی هست که قرار شده آقا آرش بررسی کنند و خبرشا بدند. ممنون مدیران عزیز فعلا این تاپیکا نبندند.
سلام مجدد به دوستان و عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخ دهی به این تاپیک ، ایام محرم بوده و بنده درگیر محرم و هیئت و ... بودم ، و اما در مورد گوشی ، همونطور که به شما دوست عزیز هم عرض کردم ، گوشی رو بنده به آدرس خودتون ارسال کرده بودم ولی ظاهراً مشکل از پست بوده که به یه شهر دیگه ارسال کرده بود که خداروشکر مجدداً برای خودتون ارسال شما ، کما اینکه خودتون هم در جریان بودید و قبل از اینکه من باخبر بشم خودتون از این موضوع مطلع شده بودید و به بنده خبر دادید و این وسط بنده بی تقصیر بودم...

در مورد تماس ها هم هر باری که شما تماس گرفتید بنده پاسختون رو دادم و با توجه به عکس هائی که بنده قرار دادم و همینطور با تضمین خود بنده که عرض کرده بودم گوشی بدون هیچگونه ایرادی هست براتون ارسال شده و گوشی هیچگونه مشکلی نداشته بهیچ عنوان ، با این حال وقتی تماس گرفتید و بنده رو در جریان گزاشتید چون دوست نداشتم که شما ناراضی باشید گفتم گوشی رو ارسال کنید تا براتون بفروشم و یا اینکه پیرو همین تاپیک گوشی رو با توجه به عکس هائی که گرفتید و خطی که پائین افتاده همین جا بزارید برای فروش و یک گوشی دیگه خریداری کنید که خودتون فرمودید اقدام به فروش میکنید ، دیگه چه کوتاهی ای بنده انجام دادم؟؟؟؟؟
چه مشکلی داره گوشی؟
دوست گلم گوشی هیچگونه مشکلی نداشته و نداره ،فقط ظاهراً زمانی که گوشی به دست ایشون رسیده پائین گوشی یک خط افتاده که ایشون میفرمایند از اول روش بوده در صورتی که اینطور نبوده و از بابت بسته بندی هم بنده کاملاً مطمئن بوده که مشکلی برای گوشی بهیچ عنوان پیش نمیاد... به هر حال منتظر هستم تا دوستمون عکس ها رو برای دوستان آپلود کنند...

به قول آقا آرش این گوشی بدون هیچ گونه خط و خش و در حد آک بوده. اما وقتی بنده دریافت کردم پشت گوشی 2-3 تا خش ریز داشت که گفتم بی خیال. اما گوشه پایین سمت چپ گوشی زدگی داشت که مشخص بود. منم بلافاصله تماس گرفتم و به ایشون اطلاع دادم. ایشون عکس خواستن منم فرستادم اما تا الان که خبری نیست. البته من هنوز منتظرم ببینم ایشون پیگیری می کنند یا نه، اما متاسفانه جواب تماسها و اس های من امروز داده نشد.

با سلام امروز بنده با فروشنده عزیز تماس داشتم. ایشون در راستای جلب خاطر بنده، قولهایی دادن که امیدوارم مشکلمون به خیر و خوشی حل بشه.

دوست گلم اینگونه صحبت کردن کمی کم لطفی هستش ، اگر بنده گوشی ای رو برای فروش گزاشتم دلیلی نداره که بخوام چیزی رو مخفی کنم ،چون اکثر خریداران حضوراً با بنده معامله کردند و در مورد همین گوشی هم ممکن بودش که خریداری که تمایل به معامله حضوری داشته باشه پیدا میشد و اگر من میخواستم دروغی بگم و یا چیزی رو مخفی کنم خیلی راحت اعتبارم زیر سوال میرفت ،پس گوشی مشکلی نداشته...
ولی در خصوص اینکه شما فرمودید گوشی رو برای هدیه دادن خریداری کردید و چون این مشکل براش پیش اومده عرض کردم که پیرو همین تاپیک براتون بزاریم برای فروش و یک گوشی دیگه خریداری کنید (در صورتی که بنده مسئول نیستم چون گوشی بدون هیچگونه ایرادی براتون ارسال شده و فقط چون دیدم فرد با شخصیتی هستید دوست دارم معامله ای بوده باشه که اعتبار بنده زیر سوال نره و کسی هم اینوسط نازراضی نبوده باشه) و اما در مورد اس ام اس هائی که دادی شما فرمودید که مشتری برای گوشی پیدا کردید به قیمت های خیلی پائین در صورتی که دوستان خودشون توی این فروم همه قیمت ها دستشون هستش و فکر نمیکنم آیفون 4اس 32 گیگ رو با این قیمت هائی که شما فرمودید و حتی با همین مشکل زیر 2 میلیون تومان بفروشند ، در صورتی که قیمتی که بنده به شما دادم به دلیل عجله ای که داشتم پائینتر از این قیمت بوده و الان شما هم بخواهید از قیمتی که خریداری کردید پائین تر بدید فکر کنم پول آیفون 4 اس 16 گیگ هم نیستش...
در هر صورت اگر میخواهید گوشی رو بفروشید پائین همین پست عکس های گوشی رو که برای بنده ارسال کرده بودید رو آپلود کنید تا تاپیک فروش ادامه پیدا کنه و گوشی فروخته بشه...
اگر هم نیاز به معامله حضوری در تهران بود گوشی رو ارسال کنید تا بنده بعنوان واسطه براتون اقدام به فروش گوشی کنم...
و اگر کمک دیگه ای از دستم بر میاد بفرمائید ، بنده در خدمتتون هستم...

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام ظاهرا شما دوست عزیز قصدتون از پیگیری مفهوم دیگه ای داره.
اولا از من عکس مربوط به بخش خراب گوشی خواستید، فرستادم بعدم با اینکه خبر دادن با شما بود، بنده 4 بار به هر دو خط شما زنگ زدم و اس ام اس دادم اما شما جواب ندادید تا فردا عصر که دوباره زنگ زدم فرمودید که دیشب کار داشتید ولی فکر نکردید شاید فرداشم می شد زنگ زد و نشون داد که برای فردی که ندید به شما اعتماد کرده احترام قائلید؟؟؟؟؟ شما هیچ پیگیری انجام ندادید دوست عزیز.
دوما دوستان بیان اینجا بگن کدومشون آیفون 4 اس 32 را به قیمت 2 میلیون می دن اینم لینکای فروش دوستان
http://forum.persiantools.com/t324244.html
http://forum.persiantools.com/t324145.html
http://forum.persiantools.com/t320931.html
دوست عزیز واقعا خوبه با دلیل حرف زد.
ضمنا گوشی تو بار اینطور نشده اینم دلیل حرفم عکس سوم خودتونا ببینید تا بهتر بفهمید، این عکسم اگه کسی ندونه اونجای گوشی نقطه هست فکر می کنه کم کیفیتیه عکسه.

zade.jpg

بنده به محض دریافت گوشی زنگ زدم و مشکلا گفتم اما شما می گید گوشیا دوباره بفرستم برای شما که بفروشید؟؟؟؟ مگه این حرف منطقیه؟؟؟؟؟ آخه کی یه همچین کاری می کنه؟ شما حرف دیگه خودتون یادتون رفته؟ به من گفتید گوشیا بفروش هر چی زیر بود من تقبل می کنم. مگه من می تونم چند هفته صبر کنم که شما بخواید گوشیا برای من بفروشید یا خودم به قیمت مثلا 2 میلیون بفروشم. لا اقل حرفتون حرف باشه. دیشبم گفتم من فروختم، می فرمایید چرا؟؟؟؟؟؟؟ عجیبه واقعا. قرار شد قیمت دوستانا چک کنید ببینید همه به قیمتی که من ردش کردم حتی کمتر می فروشن اما بازم کم لطفی می کنید و پیگیری نمی کنید. خواهش می کنم مدیران پیگیر باشند. ممنون اگه دوستان دیگه هم نظر بدن بنده اشتباه می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا