Arash.GH
Registered User
سلام ظاهرا شما دوست عزیز قصدتون از پیگیری مفهوم دیگه ای داره.
اولا از من عکس مربوط به بخش خراب گوشی خواستید، فرستادم بعدم با اینکه خبر دادن با شما بود، بنده 4 بار به هر دو خط شما زنگ زدم و اس ام اس دادم اما شما جواب ندادید تا فردا عصر که دوباره زنگ زدم فرمودید که دیشب کار داشتید ولی فکر نکردید شاید فرداشم می شد زنگ زد و نشون داد که برای فردی که ندید به شما اعتماد کرده احترام قائلید؟؟؟؟؟ شما هیچ پیگیری انجام ندادید دوست عزیز.
دوما دوستان بیان اینجا بگن کدومشون آیفون 4 اس 32 را به قیمت 2 میلیون می دن اینم لینکای فروش دوستان
http://forum.persiantools.com/t324244.html
http://forum.persiantools.com/t324145.html
http://forum.persiantools.com/t320931.html
دوست عزیز واقعا خوبه با دلیل حرف زد.
ضمنا گوشی تو بار اینطور نشده اینم دلیل حرفم عکس سوم خودتونا ببینید تا بهتر بفهمید، این عکسم اگه کسی ندونه اونجای گوشی نقطه هست فکر می کنه کم کیفیتیه عکسه.
![]()
بنده به محض دریافت گوشی زنگ زدم و مشکلا گفتم اما شما می گید گوشیا دوباره بفرستم برای شما که بفروشید؟؟؟؟ مگه این حرف منطقیه؟؟؟؟؟ آخه کی یه همچین کاری می کنه؟ شما حرف دیگه خودتون یادتون رفته؟ به من گفتید گوشیا بفروش هر چی زیر بود من تقبل می کنم. مگه من می تونم چند هفته صبر کنم که شما بخواید گوشیا برای من بفروشید یا خودم به قیمت مثلا 2 میلیون بفروشم. لا اقل حرفتون حرف باشه. دیشبم گفتم من فروختم، می فرمایید چرا؟؟؟؟؟؟؟ عجیبه واقعا. قرار شد قیمت دوستانا چک کنید ببینید همه به قیمتی که من ردش کردم حتی کمتر می فروشن اما بازم کم لطفی می کنید و پیگیری نمی کنید. خواهش می کنم مدیران پیگیر باشند. ممنون اگه دوستان دیگه هم نظر بدن بنده اشتباه می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستگلم ظاهراً شما یه جورائی از بنده طلبکار هم هستید...
همونطور که از توی عکس های بنده هم مشخص هستش و تاریخ گرفتن عکس ها نشون میده و به دنبال سابقه ای که دارم و اینکه توی تاپیک هم گفته بودم فروش به صورت حضوری هستش ، دوستان قضاوت کنند که گوشی بنده مشکل دار بوده و یا خیر؟؟؟
و اما در جواب شما خریدار محترم باید بگم که ، به برخی از دوستان لطف کردن باعث میشه که برداشت دیگری بکنند و اون رو وظیفه آدم بدونند ، شما جناب آقای سجاد عزیز روزی که با بنده تماس گرفتید و فرمودید گوشی خط داره ، من تاکید کردم که اینطور نیست و شما پافشاری کردید که هست ، در ضمن حرفای خودتون هم اگر به یاد بیارید متوجه میشید که گفته بودید این اصلاً جای ضربه خوردن و... نیست و فقط یک نقطه ریز هستش که انگار ناخن کشیده شده و حتی روی بامپر هم لکی نیافتاده ، با این وجود من گفتم که گوشی اینطور نبوده ، ولی برای اینکه شما ناراضی نباشید گوشی رو ارسال کنید تا رد کنم بره و یکی دو روزه پولتون رو بگیرید (اگر غیر از این گفتم بگید؟؟؟)
شما فرمودید که خودم رد میکنم و من هم گفتم باشه اگر نتونستید بگید تا من بفروشم...
در مورد قیمت هم شما زمانی که دلار بالاترین قیمت خودش رو داشت یعنی 2 هفته پیش ، همونطوری که همه دوستان فروم مطلع هستند ، هیچ کس این گوشی رو زیر 2200 نمیداد چون قیمت آکبندش 2670 بود و خودتون هم قیمت گرفته بودید ،ولی هم من خیلی عجله داشتم چون باید یک 4 اس سفید میخریدم و هم احساس کردم شما خریدار محترمی هستید و فرمودید میخواهید هدیه بدید که کلی بهتون تخفیف دادم و به قیمت 1900 از من خریدید ، حالا که قیمت آکبند این گوشی شده 2380 و شما گوشی رو فروختید 1800 از من میخواهید که بیام و ضرر و زیان بدم خدمتتون ؟؟؟
ببینید 100 هزار تومان ارزش این داستان ها رو نداره ولی بنده بهیچ عنوان زیر بار حرف زور نمیرم ، اولاً که گوشی بدون مشکل براتون ارسال شده و توی عکس هاهم مشخص هستش ، ثانیاً بنده مسئولیتی در قبال فروش گوشی ای که توسط شما خریداری شده نداشتم با این حال گفتم چون سابقه بنده بیشتر از شما هستش راحت تر میتونم براتون توی فروم بفروشم که خودتون گوشی رو نفرستادید ، ثالثاً بعد از گذشت زمان 2 هفته که دلار کمی افت قیمت داشته توقع دارید من این افت قیمت رو براتون جبران کنم گرچه اگر همین الان همین گوشی رو برای بنده بفرستید خیلی راحت به همون قیمت 1900 میتونم بفروشم چون تمام گوشی های آکبندی که الان توی بازار هستند رف هستند و دوستانی که در بازار هستند کاملاً به این امر واقفند ، رابعاً اگر تاپیک هائی که مثال زدید رو با دقت بخونید میبینید که این دوستان قیمت پایه برای گوشیشون تعیین کردند و به صورت مزایده دارند گوشیشون رو میفروشند و در ضمن هیچ کدام به تمیزی گوشی بنده نیستند ، کمی صبر کنید ببینید قیمت نهائی فروششون چقدر هست بعد بیاید آدرس تاپیک رو بدید....
و مورد آخر اینکه اگر به این عکس هائی که توی پست اول گزاشتم دقت کنید میبینید که اون قسمتی که شما میفرمائید هیچ گونه مشکلی نداشته و بعد از اینکه دست شما بوده براش مشکل درست شده... :
مشاهده پیوست 246763
مشاهده پیوست 246764
مشاهده پیوست 246765
مشاهده پیوست 246766