• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری Iphone 4S مشکی 32 گیگ یا معاوضه با 4اس سفید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام ظاهرا شما دوست عزیز قصدتون از پیگیری مفهوم دیگه ای داره.
اولا از من عکس مربوط به بخش خراب گوشی خواستید، فرستادم بعدم با اینکه خبر دادن با شما بود، بنده 4 بار به هر دو خط شما زنگ زدم و اس ام اس دادم اما شما جواب ندادید تا فردا عصر که دوباره زنگ زدم فرمودید که دیشب کار داشتید ولی فکر نکردید شاید فرداشم می شد زنگ زد و نشون داد که برای فردی که ندید به شما اعتماد کرده احترام قائلید؟؟؟؟؟ شما هیچ پیگیری انجام ندادید دوست عزیز.
دوما دوستان بیان اینجا بگن کدومشون آیفون 4 اس 32 را به قیمت 2 میلیون می دن اینم لینکای فروش دوستان
http://forum.persiantools.com/t324244.html
http://forum.persiantools.com/t324145.html
http://forum.persiantools.com/t320931.html
دوست عزیز واقعا خوبه با دلیل حرف زد.
ضمنا گوشی تو بار اینطور نشده اینم دلیل حرفم عکس سوم خودتونا ببینید تا بهتر بفهمید، این عکسم اگه کسی ندونه اونجای گوشی نقطه هست فکر می کنه کم کیفیتیه عکسه.

zade.jpg

بنده به محض دریافت گوشی زنگ زدم و مشکلا گفتم اما شما می گید گوشیا دوباره بفرستم برای شما که بفروشید؟؟؟؟ مگه این حرف منطقیه؟؟؟؟؟ آخه کی یه همچین کاری می کنه؟ شما حرف دیگه خودتون یادتون رفته؟ به من گفتید گوشیا بفروش هر چی زیر بود من تقبل می کنم. مگه من می تونم چند هفته صبر کنم که شما بخواید گوشیا برای من بفروشید یا خودم به قیمت مثلا 2 میلیون بفروشم. لا اقل حرفتون حرف باشه. دیشبم گفتم من فروختم، می فرمایید چرا؟؟؟؟؟؟؟ عجیبه واقعا. قرار شد قیمت دوستانا چک کنید ببینید همه به قیمتی که من ردش کردم حتی کمتر می فروشن اما بازم کم لطفی می کنید و پیگیری نمی کنید. خواهش می کنم مدیران پیگیر باشند. ممنون اگه دوستان دیگه هم نظر بدن بنده اشتباه می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستگلم ظاهراً شما یه جورائی از بنده طلبکار هم هستید...
همونطور که از توی عکس های بنده هم مشخص هستش و تاریخ گرفتن عکس ها نشون میده و به دنبال سابقه ای که دارم و اینکه توی تاپیک هم گفته بودم فروش به صورت حضوری هستش ، دوستان قضاوت کنند که گوشی بنده مشکل دار بوده و یا خیر؟؟؟
و اما در جواب شما خریدار محترم باید بگم که ، به برخی از دوستان لطف کردن باعث میشه که برداشت دیگری بکنند و اون رو وظیفه آدم بدونند ، شما جناب آقای سجاد عزیز روزی که با بنده تماس گرفتید و فرمودید گوشی خط داره ، من تاکید کردم که اینطور نیست و شما پافشاری کردید که هست ، در ضمن حرفای خودتون هم اگر به یاد بیارید متوجه میشید که گفته بودید این اصلاً جای ضربه خوردن و... نیست و فقط یک نقطه ریز هستش که انگار ناخن کشیده شده و حتی روی بامپر هم لکی نیافتاده ، با این وجود من گفتم که گوشی اینطور نبوده ، ولی برای اینکه شما ناراضی نباشید گوشی رو ارسال کنید تا رد کنم بره و یکی دو روزه پولتون رو بگیرید (اگر غیر از این گفتم بگید؟؟؟)
شما فرمودید که خودم رد میکنم و من هم گفتم باشه اگر نتونستید بگید تا من بفروشم...
در مورد قیمت هم شما زمانی که دلار بالاترین قیمت خودش رو داشت یعنی 2 هفته پیش ، همونطوری که همه دوستان فروم مطلع هستند ، هیچ کس این گوشی رو زیر 2200 نمیداد چون قیمت آکبندش 2670 بود و خودتون هم قیمت گرفته بودید ،ولی هم من خیلی عجله داشتم چون باید یک 4 اس سفید میخریدم و هم احساس کردم شما خریدار محترمی هستید و فرمودید میخواهید هدیه بدید که کلی بهتون تخفیف دادم و به قیمت 1900 از من خریدید ، حالا که قیمت آکبند این گوشی شده 2380 و شما گوشی رو فروختید 1800 از من میخواهید که بیام و ضرر و زیان بدم خدمتتون ؟؟؟
ببینید 100 هزار تومان ارزش این داستان ها رو نداره ولی بنده بهیچ عنوان زیر بار حرف زور نمیرم ، اولاً که گوشی بدون مشکل براتون ارسال شده و توی عکس هاهم مشخص هستش ، ثانیاً بنده مسئولیتی در قبال فروش گوشی ای که توسط شما خریداری شده نداشتم با این حال گفتم چون سابقه بنده بیشتر از شما هستش راحت تر میتونم براتون توی فروم بفروشم که خودتون گوشی رو نفرستادید ، ثالثاً بعد از گذشت زمان 2 هفته که دلار کمی افت قیمت داشته توقع دارید من این افت قیمت رو براتون جبران کنم گرچه اگر همین الان همین گوشی رو برای بنده بفرستید خیلی راحت به همون قیمت 1900 میتونم بفروشم چون تمام گوشی های آکبندی که الان توی بازار هستند رف هستند و دوستانی که در بازار هستند کاملاً به این امر واقفند ، رابعاً اگر تاپیک هائی که مثال زدید رو با دقت بخونید میبینید که این دوستان قیمت پایه برای گوشیشون تعیین کردند و به صورت مزایده دارند گوشیشون رو میفروشند و در ضمن هیچ کدام به تمیزی گوشی بنده نیستند ، کمی صبر کنید ببینید قیمت نهائی فروششون چقدر هست بعد بیاید آدرس تاپیک رو بدید....

و مورد آخر اینکه اگر به این عکس هائی که توی پست اول گزاشتم دقت کنید میبینید که اون قسمتی که شما میفرمائید هیچ گونه مشکلی نداشته و بعد از اینکه دست شما بوده براش مشکل درست شده... :

مشاهده پیوست 246763

مشاهده پیوست 246764

مشاهده پیوست 246765

مشاهده پیوست 246766

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
*********....

و مورد آخر اینکه اگر به این عکس هائی که توی پست اول گزاشتم دقت کنید میبینید که اون قسمتی که شما میفرمائید هیچ گونه مشکلی نداشته و بعد از اینکه دست شما بوده براش مشکل درست شده... :

مشاهده پیوست 246763

مشاهده پیوست 246764

مشاهده پیوست 246765

مشاهده پیوست 246766

ظاهرا این عکس که این آقا ( خریدار ) گذاشتن که نشون دهنده 2تا خط یا خش یا ... هستش از عکسهای خودتونه که اول تاپیک گذاشتین !!!!!

این عکس شماست
attachment-234238d1352235523-cimg0180.jpg

این هم همون عکسه فقط زووم شده !!!!!!!!!

zade.jpg

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
خیلی جالبه. عجب پس به خاطر دلاره. شما هفته گذشته روز یکشنبه بعد از ظهر جواب تماس منا دادید از تاریخ پیامهایی که زدم و ازتون بابت جواب ندادن شاکی شدم مشخصه( آخریش November 18th, 2012, 12:31 AM ) شما گفتید گوشیا برای من بفرست تا من تا آخر هفته ردش کنم یا خودت ردش کن اگه زیر دادی من جبران خسارت می کنم. این جور نبوده؟ من هفته گذشته آخر هفته بهتون اس دادم،گفتم 1800 می خوانش گفتید نه صبر کن. این هفته ام دوباره بعد چند روز تعطیلی مشتری پیدا کردم اول به شما اس دادم بفروشم محل نذاشتید، منم ردش کردم به همون 1800، بعد که بالاخره مرحمت می کنی و زنگ می زنم و جواب میدی، میگی الان قیمت پایه زیر 2 میلیون نیست!!!!! می گم بقیه دوستان قیمت پایه شون زیر 1800 حتی، می گم 64 را 1950 دادن و دلیلمم لینکای موجوده. حالا اومدی میگی چون دلار افتاده قیمتا پایینه و خسارت نمیدی، من اونطوریش نکردم و کار خودته، تا حالا می گفتی تو بار شاید اینجور شده الان میگی من اونجوریش کردم.
ضمنا زمان خرید بنده از شما 3تا کاربر دیگه با همون قیمت گوشی می فروختن و دلیل خرید من از شما تاکید مبنی بر بدون خط وخش بودن گوشی بوده. ضمنا توهم شماست که فکر می کنید گوشیا که من 12روز پیش دریافت کردم به قیمت 2750 بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا حتی زمان ارسال شما که میشه 18 روز پیش. اینم لینک جهت تایید حرفم اپل iPhone 4S [آخرین تغییرات قیمت] از هر مغازه داریم می خوای بپرس.
نهایتا ببین گور بابای مال دنیا. اما تا شکایت من پیگیری نشه و آدمایی مثل شما را که فکر می کنن صرف سابقه در بازارچه حتما حرفشون درسته سر جات نشونم ول کن نیستم. مطمئن باش تا آخرش هستم تا جنابعالی بفهمی اینجا جای زرنگ بازی نیست و بی دلیل تهمت نزنی.
ضمنا دوستان قضاوت کنن اگه آدم بی خیالی گوشی 2 میلیونیا جای اینکه برای شهر شما بفرسته بده بره شهر دیگه ای ( باورتون میشه این آقا گوشیا به شهر دیگه ای پست کردن) اعتماد می کنید دوباره گوشیا به این آدم جهت فروش بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما این بار پولا به حساب کس دیگه ای می ریختید!!!!!!!!

DSC_0041.JPGمشاهده پیوست 246860

اینم عکس دوستان قضاوت کنند. واقعا متاسفم که دروغگویی شده نون شبمون

zade.jpg

فایل های ضمیمه

• DSC_0041.JPG
    DSC_0041.JPG
    36.7 KB · نمایش ها: 142
Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ظاهرا این عکس که این آقا ( خریدار ) گذاشتن که نشون دهنده 2تا خط یا خش یا ... هستش از عکسهای خودتونه که اول تاپیک گذاشتین !!!!!

این عکس شماست
attachment-234238d1352235523-cimg0180.jpg

این هم همون عکسه فقط زووم شده !!!!!!!!!

zade.jpg

دوست گلم این عکس هائیکه بنده گزاشتم دقیقاً همین عکسی هستش که شما هم قرار دادید ، اگر دقت کنید این فقط بازتاب نور هستش ، و عکس های دیگر هم نگاه کنید متوجه میشید که بازهم از این لک ها کنار گوشی میبینید مثل عکسی که از پشت گوشی گزاشتم و به دلیل داشتن برچسب پشت و رو هستش، در ضمن اگر دقت کنید 2 جای همین عکسی که شما از عکس های من انتخاب کردید له میبینید ولی روی گوشی اصلا همچین چیزی نیست و توی پستبعدی هم دوست خریدارمون واضح تر عکس گرفتند و کاملاً مشخص کردند و میتونید به وضوح ببینید..

خیلی جالبه. عجب پس به خاطر دلاره. شما هفته گذشته روز یکشنبه بعد از ظهر جواب تماس منا دادید از تاریخ پیامهایی که زدم و ازتون بابت جواب ندادن شاکی شدم مشخصه( آخریش November 18th, 2012, 12:31 AM ) شما گفتید گوشیا برای من بفرست تا من تا آخر هفته ردش کنم یا خودت ردش کن اگه زیر دادی من جبران خسارت می کنم. این جور نبوده؟ من هفته گذشته آخر هفته بهتون اس دادم،گفتم 1800 می خوانش گفتید نه صبر کن. این هفته ام دوباره بعد چند روز تعطیلی مشتری پیدا کردم اول به شما اس دادم بفروشم محل نذاشتید، منم ردش کردم به همون 1800، بعد که بالاخره مرحمت می کنی و زنگ می زنم و جواب میدی، میگی الان قیمت پایه زیر 2 میلیون نیست!!!!! می گم بقیه دوستان قیمت پایه شون زیر 1800 حتی، می گم 64 را 1950 دادن و دلیلمم لینکای موجوده. حالا اومدی میگی چون دلار افتاده قیمتا پایینه و خسارت نمیدی، من اونطوریش نکردم و کار خودته، تا حالا می گفتی تو بار شاید اینجور شده الان میگی من اونجوریش کردم.
ضمنا زمان خرید بنده از شما 3تا کاربر دیگه با همون قیمت گوشی می فروختن و دلیل خرید من از شما تاکید مبنی بر بدون خط وخش بودن گوشی بوده. ضمنا توهم شماست که فکر می کنید گوشیا که من 12روز پیش دریافت کردم به قیمت 2750 بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا حتی زمان ارسال شما که میشه 18 روز پیش. اینم لینک جهت تایید حرفم اپل iPhone 4S [آخرین تغییرات قیمت] از هر مغازه داریم می خوای بپرس.
نهایتا ببین گور بابای مال دنیا. اما تا شکایت من پیگیری نشه و آدمایی مثل شما را که فکر می کنن صرف سابقه در بازارچه حتما حرفشون درسته سر جات نشونم ول کن نیستم. مطمئن باش تا آخرش هستم تا جنابعالی بفهمی اینجا جای زرنگ بازی نیست و بی دلیل تهمت نزنی.
ضمنا دوستان قضاوت کنن اگه آدم بی خیالی گوشی 2 میلیونیا جای اینکه برای شهر شما بفرسته بده بره شهر دیگه ای ( باورتون میشه این آقا گوشیا به شهر دیگه ای پست کردن) اعتماد می کنید دوباره گوشیا به این آدم جهت فروش بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما این بار پولا به حساب کس دیگه ای می ریختید!!!!!!!!

مشاهده پیوست 246859مشاهده پیوست 246860

اینم عکس دوستان قضاوت کنند. واقعا متاسفم که دروغگویی شده نون شبمون

zade.jpg

ببین دوست گلم ، من هی دارم با شما با احترام برخورد میکنم ولی شما زدید یک کانال دیگه و بی احترامی میکنید ، مطمئن باشید من هم میتونم مثل شما برخورد کنم ولی در شان و شخصیت خودم نمیبینم ، در ضمن از همون روز اول به خاطر اینکه میخواستم بهتون لطف کنم گفتم بفرستید پولتون رو بگیرید ، اگر مشکل داشتید با این مسئله که پول و یا گوشی دست من باشه پس چطور روز اول قبل از اینکه گوشی رو ببینید پول رو واریز کردید؟؟؟
اگر هم که مشکل نداشتید با این مسئله خوب گوشی رو ارسال میکردید و پولتون رو پس میگرفتید ، نه اینکه برید برا خودتون هر قیمتی دوست داشتید بفروشید بیاید به من بگید مابقیش رو تو بده؟؟؟
در ضمن شاید شما دلتون میخواست گوشی رو بجای 1800 به قیمت 1200 بفروشید به یکی از دوستاتون ، اونوقت من باید بیام بابت ارزون فروختنتون 700 هزار تومان خسارت به شما بدم ، دست بردارید و بیخودی جو سازی نکنید ، اگر پای شکایت و هر چیز دیگه ای هم باشه تا آخرش هستم ...
البته تقصیر شما نیست ، تقصیر من هستش که احساس میکردم با همه مردم باید به گونه ای رفتار کرد که هیچ گاه از دست آدم ناراضی نباشن ، ولی ظاهراً باید در برخی موارد استثناء قائل شد چون ظرفیت برورد خوب رو ندارند...
برای حرف آخر هم دارم میگم خدمتون که گوشی هیچ مشکلی نداشته و خودتون هم خوب میدونید و دست از این رفتار بکشید...
در مورد گوشی هم باز هم سر حرفم هستم ، اگر خواستید ارسال کنید تا به همون قیمت فروخته بشه و پولتون رو بگیرید ، البته اگر نفروختید و گر هم که خیر میتونم بپرسم شما به چه کسی فروختید به این قیمت ؟؟
در مورد فروش هم مگر بنده نگفتم پیرو تاپیک خود من گوشی رو بفروشید ولی شما سرخود رفتید خارج از فروم به هر کسی که دلتون خواسته فروختید حالا اومدید به من بد و بیراه میگید!!!!
خیلی جالبه گوشی 2100 تا 2200 فروخته میشد ، شما 1900 خریدید ، بعد از بلاهائی که سرش آوردید و استفاده هاتون رو کردید حالا اومدید میگید 1800 دادم رفته 100تومن به من ضرر و زیان هم بده ، خیلی جالبه والا...
دوست گلم راه های بهتری برای کسب درآمد هستش ، اگر قرار بود همه ما آدم ها اینگونه درآمد داشته باشیم که حال و روزمون خیلی بهتر از الان بود....

Last edited:

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
اولا شخصیت شما از حرفها و تهمتهایی که می زنید کاملا مشخصه که در چه حدیه. ثانیا شما گفتید گوشیا بده تا من بفروشم بعد پولتا میدم. نه اینکه گوشیا بده تا پولتا بدم. بهتره تفاوت این دوتا حرفا خوب درک کنی. بعدم شما می فرمایی الان دلار افتاده به خاطر همین گوشی افت کرده. الان می گی گوشی آیفون 32 2200 پولشه!!!! . من اگه دنبال پول باشم تو که هیچ 100 تا مثل تورا پول می کنم. اما حیف که مثل شما اینکاره نیستم. اما کاری می کنم که دیگه جرات کلک زدن و تهمت زدن به خودت راه ندی. من همینکه گوشیا از اتوبوسرانی دریافت کردم 5شنبه شب ساعت 11 به شما زنگ زدم و شما گفتی در حال معمله ای بعدا خودم زنگ می زنم!!!!!! و فردا بازم پیگیری من بود که شما عکس خواستی و الان خودتا زدی به کوچه علی چپ. واقعا جای تاسفه که افرادی مثل شما به خودشون اجازه سواستفاده از اعتماد افراد دیگه را می دن. اما درست می شی، مطمئن باش. من به زودی تاپیک شکایت بر علیه شما خواهم زد و امیدوارم دوستان دیگه هم بیان و نظر بدن تا بفهمی حقا ناحق کردن بی جواب نمی مونه.

ضمنا شما که با این روش پول به جیب زدی اما حال و روزت هنوز تغییر نکرده. آخه مال حروم وفا نداره

راستی دوستان عزیز دقت کنن به عکس ایشون، زوم شده عکس ایشون و عکسی که بنده گرفتم. شما میگید بازتاب نوره؟ ويل لكل افاك اثيم ((وای بر هر دروغگوی گناهکار)).

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
اولا شخصیت شما از حرفها و تهمتهایی که می زنید کاملا مشخصه که در چه حدیه. ثانیا شما گفتید گوشیا بده تا من بفروشم بعد پولتا میدم. نه اینکه گوشیا بده تا پولتا بدم. بهتره تفاوت این دوتا حرفا خوب درک کنی. بعدم شما می فرمایی الان دلار افتاده به خاطر همین گوشی افت کرده. الان می گی گوشی آیفون 32 2200 پولشه!!!! . من اگه دنبال پول باشم تو که هیچ 100 تا مثل تورا پول می کنم. اما حیف که مثل شما اینکاره نیستم. اما کاری می کنم که دیگه جرات کلک زدن و تهمت زدن به خودت راه ندی. من همینکه گوشیا از اتوبوسرانی دریافت کردم 5شنبه شب ساعت 11 به شما زنگ زدم و شما گفتی در حال معمله ای بعدا خودم زنگ می زنم!!!!!! و فردا بازم پیگیری من بود که شما عکس خواستی و الان خودتا زدی به کوچه علی چپ. واقعا جای تاسفه که افرادی مثل شما به خودشون اجازه سواستفاده از اعتماد افراد دیگه را می دن. اما درست می شی، مطمئن باش. من به زودی تاپیک شکایت بر علیه شما خواهم زد و امیدوارم دوستان دیگه هم بیان و نظر بدن تا بفهمی حقا ناحق کردن بی جواب نمی مونه.

ضمنا شما که با این روش پول به جیب زدی اما حال و روزت هنوز تغییر نکرده. آخه مال حروم وفا نداره

راستی دوستان عزیز دقت کنن به عکس ایشون، زوم شده عکس ایشون و عکسی که بنده گرفتم. شما میگید بازتاب نوره؟ ويل لكل افاك اثيم ((وای بر هر دروغگوی گناهکار)).

باز هم دارید توهین میکنید ، لطف کنید بجای توهین و .... از هر طریقی که دوست دارید اقدام بفرمائید تا قانونمندانه باهاتون به مقابله بپردازم ، چون صبر و حوصله ام دیگه داره تموم میشه و مجبور میشم با لحن خودتون باهاتون صحبت کنم و این اصلا برای من درست نیست ، خداروشکر تعداد معاملاتی که توی این فروم انجام دادم بالغ بر 5 برابر قیمت این گوشی بوده و خداروشکر دوستانی که بنده رو میشناسند میدونند که اخلاق من چگونه هستش ، پس لطف کن توی این تاپیک دیگ از این جنجال دست بردارید و اگر لازم میدونید توی روابط عمومی بازارچه تاپیک شکایتتون رو مطرح کنید تا بنده همونجا پاسخگو باشم و دوستان هم نظراتشون رو بیان کنند ، در ضمن اگر نیاز داشتید به اینکه آدرس و یا تلفن و یا هر چیز دیگه ای که فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا خودم در اختیارتون قرار بدم ، چون ممکن هستش که از طریق تاپیک شکایت دیرتر مشخصات بنده در اختیارتون قرار بگیره ،گفتم که خودم بدم خدمتتون که زیادی معطل نشید .

و اما در مورد عکس باید عرض کنم که بجای شلوغ بازی و گفتن اراجیف بهتره با دید بهتری به عکس ها نگاه کنید چون توی همه عکس هائی که از همون زاویه قرار دادم لبه های گوشی زده دار نشون داده میشه به طور مثال این عکسی که در زیر براتون قرار میدم رو کاملاً بهش توجه کنید و ببینید که دقیقاً همون زاویه نور فلش باعث شده که گوشی زده دار نشون داده بشه ، البته اگر به شما باشه فردا ادعا میکنید که پشت گوشی هم خط خوردگی داره و لبه اش پریده و از این جور مسائل که الان در مورد جلوی گوشی ادعا میکنید :

این هم از عکس ها ، خوب دقت کنید ببینید دقیقاً نور فلش از همون زاویه خورده به گوشی و عمس پرده اطاق که منعکس شده بر رو و پشت گوشی نشون میده که گوشی دقیقاً توی همون زاویه قرار داشته و عکس گرفته شده :

CIMG0179.JPG

CIMG0180.JPG

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
من حتما از راه قانونی اقدام می کنم و بدون کاری می کنم که شخصیت نداشته شما به همه ثابت بشه. آدرس و تلفنم به موقعش ازت گیر خواهم آورد و کاری می کنم که یادت بمونه مال مردم خوری چه نتیجه ای داره. البته توی همین انجمنم نمی زارم دیگه از اعتماد کسی سو استفاده کنی. اراجیفم که کاملا روشنه از دهن کی در میاد. من که هر حرفیا با دلیل بهت فهموندم البته اگی فهمی... . همونطور که اولم بهت گفتم اینا بدون با 100 تومن 200 تومن نه من گدا می شم نه تو شاه، اما وای به حالت اون زمانی که خدا بخواد جوابتا بده. یه توصیه از من به تو یه وجب باش اما مرد باش.

m2sh2

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

دوستان این فروم مدیر نداره بیاد پیگیری کنه ؟

یعنی چی آخه ؟

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
من حتما از راه قانونی اقدام می کنم و بدون کاری می کنم که شخصیت نداشته شما به همه ثابت بشه. آدرس و تلفنم به موقعش ازت گیر خواهم آورد و کاری می کنم که یادت بمونه مال مردم خوری چه نتیجه ای داره. البته توی همین انجمنم نمی زارم دیگه از اعتماد کسی سو استفاده کنی. اراجیفم که کاملا روشنه از دهن کی در میاد. من که هر حرفیا با دلیل بهت فهموندم البته اگی فهمی... . همونطور که اولم بهت گفتم اینا بدون با 100 تومن 200 تومن نه من گدا می شم نه تو شاه، اما وای به حالت اون زمانی که خدا بخواد جوابتا بده. یه توصیه از من به تو یه وجب باش اما مرد باش.

دوست عزیز من نمیدونم نیتتون از این کار چیه و چرا اینگونه برخورد میکنید ، ولی این رو میدونم که هر آدمی به اندازه ای صبر و تحمل داره که برای من داره تموم میشه ، اگر مشکلی برای گوشی درست کردید و یا از خریدتون پشیمون شدید شهامت این رو داشته باشید و رک و روراست بگید ، در ضمن باز هم تکرار میکنم اگرموردی هست تهدید نکنید ، لطف کنید عمل کنید و توی تاپیک روابط عمومی این مسئله رو پیگیری کنید و این تاپیک رو بیخود و بی جهت بالا نیارید .

موفق باشید

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
دوست عزیز من نمیدونم نیتتون از این کار چیه و چرا اینگونه برخورد میکنید ، ولی این رو میدونم که هر آدمی به اندازه ای صبر و تحمل داره که برای من داره تموم میشه ، اگر مشکلی برای گوشی درست کردید و یا از خریدتون پشیمون شدید شهامت این رو داشته باشید و رک و روراست بگید ، در ضمن باز هم تکرار میکنم اگرموردی هست تهدید نکنید ، لطف کنید عمل کنید و توی تاپیک روابط عمومی این مسئله رو پیگیری کنید و این تاپیک رو بیخود و بی جهت بالا نیارید .

موفق باشید

اولا بنده دوست شما نیستم. تا اونجایی که می دونم کسی که عین نقل و نبات دروغ میگه و تهمت می زنه دوست من نیست، امام حسین می فرماید "اگه دین نداری آزاده باش". مرد باش. من اگه می خواستم جا بزنم همینکه گوشیا دریافت کردم و متوجه نقطه یا خش گوشی شدم، ساعت 11 شب بهتون جهت گفتن مشکل گوشی زنگ نمی زدم، اگه می خواستم جا بزنم وقتی گوشیا دادی رفت خرم آباد جای شهرکرد می گفتم معامله ما کنسله چون گوشی به موقع دستم نرسیده.(حتما یادتونه 6 روز بعد واریز پول گوشی دستم رسید.) عکس خواستی، دادم، فرصت خواستی، دادم، حرف زدی که مال دنیا ارزش نداره بفروش اگه زیر بود خسارت میدم، اعتماد کردم تا 10 روزم صبر کردم تا مشتری مناسب پیدا کنم. لا اقل الان بیا بگو اون موقع این حرفا از دهنم نزدم، من خسارت نمی دم. آخه حرف مرد، حرفه. 100 تومن ارزش دروغگویی و تهمت زدنا نداره. این پولا به هیچ وجه برای من ارزشی نداره، من این 100 تومنا به دوستایی که بهم جهت خرید آیفون از جنابعالی اعتماد کردن، میدم و فرض می کنم این پولا به یه آدم بیچاره و نیازمند دادم، اما حتمی منتظر تاپیک شکایت باش، چون شاید بقیه دوستان که می خوان با جنابعالی معامله کنن نشناسنتون و نتونن به سادگی ضرر مالی بدن. حتمی به محض خلوت شدن سرم عمل هم می کنم. البته بالا بودن این تاپیکم به شناخت بهتر شما به بقیه دوستان خیلی کمک می کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا