ranko
Registered User
داداش بهترین گوشی تو رنج قیمت 800-900 کدوم یکی هستش؟
فک کنم گرند و گالکسی کور و اس۲پلاس تو سامسونگ
تی ایکس و اس پی و ... تو سونی
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk 2
داداش بهترین گوشی تو رنج قیمت 800-900 کدوم یکی هستش؟
oneموجود نداری داداش
قیمتش چنده
سلام
تمامی گفته ها کاملا درسته
اما کساییکه کارشون با رام رسمی جلو نمیره این موردی که قرمز کردم باسشون حیاتیه و مجبورا برن دنبال نسخه N9005
ماشاالله همه تو ایران یه پا دولوپرن
ما هم از این نسخه 9005 استقبال میکنیم
جناب MoHaMaD-Z من قبل از دیدن متن شما اطلاعات تکمیلی رو به پستم اضافه کردم
که میتونی ملاحظه بفرمایی
بله دقیقا میدونم که اکسینوز 5410 به 5420 ارتقا پیدا کرده و میدونم که طراحی کورتکس A15 هم تغییر کرده
ولی باید اینم توجه داشته باشی که Qualcomm APQ8064T هم به Qualcomm MSM8974 ارتقا پیدا کرده
یعنی همون اسنپ دراگون 600 به 800
اگر شما اصرار داری که ثابت کنی قدرت N9000 از N9005 بیشتره یا اینکه برابره
من دعوتت میکنم به دیدن چند فیلم و عکس از یوتیوب تا عملا تفاوتش رو در بنچمارک گیری ببینی
که در تست بنچمارک آنتوتو 500 تا بیشتر امتیاز میگیره N9005
اگرم خواستی لینک دیگری رو بهت معرفی میکنم که تفاوت های چیپ ست ها رو ببینی
اکسینوز 5420 یک میلیمتر از طول و عرض بزرگتره و کلاک پردازنده اون هم کمتره
ولی در عوض باس بیشتری داره
در مورد گرافیک هم چون در حال حاضر اکثر گوشی ها دارن از آدرنو 330 استفاده میکنن از جمله اکسپریا زی وان و زی اولترا و همچنین الجی جی 2
عملا آدرنو 330 رو جلو میبره چون اگه تا به حال بازی دانلود کرده باشی میدونی که هر بازی دیتای خودش رو داره و موقع دانلود باید دنبال دیتای Mali بگردی که تعدادش کمتره
و در عوض آدرنو پشتیبانیش بیشتره از این لحاظ
از لحاظ فرکانس کاری هم آدرنو 330 رتبه یک دنیاس و دومی مالی 628
در مورد پشتیبانی دولاپرها از N9005 هم که حرفمو خوشبختانه قبول داشتی
از روی قیمت پوند و دلارش هم اگه بری ببینی میفهمی که N9005 گرون تره.
دوست گلم کسی نخواست 5420 رو با S600 مقایسه کنه
5410 و S600 توی یه رنجن . 5420 و S800 هم توی یه رنج .
توی بنچمارک ها S800 یه مقدار جلوتره که من فکرمیکنم اگه سیستم HMP به 5420 اضافه بشه نتایجش تغییر کنه . ضمن اینکه اینقد امتیازات این دوتا به هم نزدیکه که یه یورز تفاوتشون رو متوجه نمیشه . به نظر شما 500 تا امتیاز توی آنتوتو چقدر روی سرعت و قدرت دستگاه تاثیر داره ؟! چقدرش رو منو شما متوجه میشیم !؟ بهتون قول میدم این تفاوت بنچمارک توی بازی به فریم هم ختم نشه
بنده تفاوت این دوتا چیپ رو حتی در کوچیکترین چیزاهم میدونم . نمونه پست هامو توی موبایلستان میتونین بخونین
دوست من یعنی چی یه میلیمتر در طول و عرض فرق دارن !؟!!؟؟! :blink: مگه سامسونگ مغز خر خورده که بدنه 9000 و 9005 رو متفاوت بزنه ؟!؟!؟!؟! :blink:
دوست حالا کلاکش بیشتر باشه مگه دلیل بر برتریه ؟!؟!؟! کلاک استاندارد واسه هر پردازنده یه مقدار متفاوت هستش . بالا بودن کلاک دلیل بربرتری نمیشه آخه !
در مورد بازیها هم بنده تا همین چند وقت پیش نوت 2 و اس 3 داشتم . هیچ مشکلی با بازیها نداشتم و دیتای بازی ها هم به راحتی پیدا میشد .
بازم در مورد فرکانس گفتین و بازم من میگم فرکانس یا کلاک دلیل بر برتری نیست
در مورد پشتیبانی دولوپر ها هم حرفتون رو قبول داشتم اما دلیلتون رو نه ! شما میگین چون مال آمریکاس ساپورتش بهتره منم گفتم هیچ ربطی ندارن این دوتا به هم
چون سورس های اسنپ دست دولوپر ها هست ساپورتش بهتره نه بخاطر اینکه مال اروپا و آمریکاس ...
موفق باشین ...
عذرمیخوام . منظورتون رو بد متوجه شدماون یک میلیمتر در اندازه خوده چیپ هست نه در اندازه شاسی یا بدنه گوشی
شما مطلب من رو کامل نمیخونی بعد هم اسمایل تعجب میزنی
من به عنوان کسی که الان در حال حاضر گوشی گالاکسی نوت4، اوکتال داره
و کسی که مهندسی کامپیوتر داره
و مطالب زیادی هم راجب نوت3 از سایت های مختلف خونده
پیشنهادم خرید N9005 هست
اینجام تاپیک دوسته Kurd و هم زبونمه و نمیخوام با این بحثای بی مورد به فروشش لطمه وارد بشه
و صبر میکنم تا برامون N9005 رو بیاره
جمال گیان، کاکه بخشی قصه ی اضاف کردیمن
میشه بپرسم این محاسبات رو چه جوری انجام دادین ؟! میخواستین DMIPs/GHz یا همون پرفورمنس رو حساب کنین ؟! اگه آره که برای اینکار باید DMIPs برای هر هسته Cortex A15 و Krait400 رو داشته باشین ! واسه Cortex A15 که 3.5 الی 4 هستش اگه اشتباه نکنم ، که باید ضربدر 4 و دوباره ضربدر فرکانس بشه تا پرفورمنسش مشخص بشه ! حالا DMIPs برای هر هسته Krait400 چنده ؟! شما خبر دارین ؟! هروقت مشخص شد اون موقع میتونین محاسبه کنین نه اینکه همینجوری فرکانس رو ضربدر تعداد هسته ها بکنین .2.3 در مقابل 1.9 که وفتی در 4 ضرب بشه میشه 1.6 قوی تر
که بنچمارک ها هم اینو ثابت کرده
عذرمیخوام . منظورتون رو بد متوجه شدم
بعد الان تفاوت سایز دوتا Soc چه دردی رو دوا میکنه ؟!
احتمالا منظورتون گلکسی اس 4 اوکتا هستش که باید خدمتتون عرض کنم اس 4 زمین تا آسمون با نوت 3 فرق داره ! شما که این همه مطلب توی سایت های مختلف خوندین احیانا منبعتون کجا بوده ؟! نکنه دیجیکالا یا جی اس ام بوده ؟! لطف کنین یه سر به سایت XDA بزنین و نظرات کاربران رو راجع به دو نسخه 9000 و 9005 بخونین .
بنده هیچ لطمه ای به فروش دوست عزیزمون نزدم . این بحثا باعث میشه هم تاپیکشون به روز باشه هم اطلاعات خودشون و کاربرا بالا بره ! خود آقا جمال هم توی یکی از پستاشون گفتن اگه کسی راجع به گرند میتونه توضیح بده بگه که این نشون میده مخالف این قضیه نیستن .
و در آخر هم باید خدمتتون عرض کنم اون پستی که اصلاح کردین همچنان غلط اطلاعاتی داره !
1 - 8 هسته نوت 3 با تکنولوژی HMP همزمان فعال میشه
2 - فرکانس دلیل بر قدرت نیست . اگه بخواین واستون مثال میزنم .
3 -
میشه بپرسم این محاسبات رو چه جوری انجام دادین ؟! میخواستین DMIPs/GHz یا همون پرفورمنس رو حساب کنین ؟! اگه آره که برای اینکار باید DMIPs برای هر هسته Cortex A15 و Krait400 رو داشته باشین ! واسه Cortex A15 که 3.5 الی 4 هستش اگه اشتباه نکنم ، که باید ضربدر 4 و دوباره ضربدر فرکانس بشه تا پرفورمنسش مشخص بشه ! حالا DMIPs برای هر هسته Krait400 چنده ؟! شما خبر دارین ؟! هروقت مشخص شد اون موقع میتونین محاسبه کنین نه اینکه همینجوری فرکانس رو ضربدر تعداد هسته ها بکنین .
موفق باشین ...
سلام قربان ،
SIII مشکی هم موجود دارید ؟ قیمتش فرقی میکنه ؟
جمال جان iphone 5s گلد سراغ نداری /؟
گوشی استار هم رسید
ممنون
پخ دادم خدمتتون
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
فرستادم
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
سلام دوتا اس 4 میخواستم ؟موجود دارید؟قیمت؟
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 4