MoHamMAD_jOon
Registered User
Iphone 5s 32GIG GOLD
موجد داری
پارت کجاست
iccid داره یا نه
قیمت؟
موجد داری
پارت کجاست
iccid داره یا نه
قیمت؟
جمال خان اگه هنوز موجوده اگه امرو اینو همون قیمت قبلی بدی میخوامش من برم پول بریزم برات ممنونسلام. فقط یدونه مونده برام . ساخت کره ست. یکی دوروزه میرسه. قیمت فقط امروز ۱۷۸۰ هست دوستان فردا پایین تر از ۱۸۳۰ نمیدم
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سلام امروز قراره برام برسه فردا پیام بدیدIphone 5s 32GIG GOLD
موجد داری
پارت کجاست
iccid داره یا نه
قیمت؟
ندارم متاسفانهs4 i9506 موجوده؟
16و32گیگش چند هست؟
فعلا یکم سخت گیر میاد اومد چشم اولین نفر شماییدآقا جمال به محض آوردن دوباره 9005 حتما حتما سریعا اعلام کنید و هون ابتدا هم یه دونه مشکی پلمب خوشگل برای من کنار بذارید، فقط امیدوارم خیلی انتظار طولانی نشه چون می دونید که خیلی سخته... الان منبعی که ازش 9005 وارد کرده بودین مگه دیگه نداره یا مشکلی هست؟
تایید میشه گوشی ارسال شدیک عدد گوشی note 3 سفارش داده شده . مبلغ واریز و منتظر رسیدن بسته هستم ( ارسال شده )
فعلا هردوتارو تموم کردم انشالله سه شنبهسلام
الآن موجودی نوت 3 9005 اتمام هست؟
قیمت Z1 را واسم پ.خ کن.
بله موجوده ژله ایشم دارم فقط برچسبشو فعلا ندارم قیمت ۷۱۰تومنسلام. هووای g700 سفید با گارد ژله ای و برچسب موجود دارید؟ قیمت؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
فعلا تموم کردم انشالله بارجدیدجمال خان اگه هنوز موجوده اگه امرو اینو همون قیمت قبلی بدی میخوامش من برم پول بریزم برات ممنون
مبارکت باشه دوست عزیزیه گوشی sony experia j از ایشون خریداری شد و دیروز به دستم رسید
این دومین خرید من بود.
ممنون
مبارکتون باشه انشالله از من راضی باشینسلام خدمت همه دوستان و تشکر ویژه از اقا جمال.
یک عدد N9005 از اقاجمال خریداری شده بود و امروز صبح به دست من رسید. گوشی made by korea هست.
ممنون
مشاهده پیوست 508202
درود کاک جمال
برای اخوی یکعدد g700 دوسیم نیاز داریم اگر موجود دارید قیمت و رنگ را بفرمایید وآیا دوسیم همزمان فعال است یا خیر
ضمانت هم دارند یا خیر؟ منظورم ضمانت شرکتی مثل پارس کامتل
سلام یه دفعه چه حال اساسی به قیمت n9005 دادی جمال خان الان تو تهران پاساژ علاالدین تا 1830 هم قیمت دارم ؟ چرا اینقد افزایش؟
سلام نه متاسفانه فعلا امکانش نیستسلام
شما باترفلای معمولی رم خور دارید؟یا میارید؟یا می تونید بیارید؟
سلام فروش ویژه تموم شدسلام یه دفعه چه حال اساسی به قیمت n9005 دادی جمال خان الان تو تهران پاساژ علاالدین تا 1830 هم قیمت دارم ؟ چرا اینقد افزایش؟
سعی میکنمجمال جان حواست بازار چین باشه گوشی امضام اومد وارد کن خیلی منتظرشن
اقا خدا وکیلی این حرفو نزن
من بازارو زیرو رو کردم
N900 دارن 1800 به بالا میدن . البته شاید شما همکاری به قیمت همکار بهتون اینجوری میدن من مصرف کننده بودم
نامردا حتی n900 رو 1900 هم بهم گفتن