Armadillo
Registered User
معلوم نیست مشکی ها کی می رسه؟ میشه یه پیگیری کنید خبرشو سریع بهم بدین؟من شرمندتونم
حق دارید والله چی بگم نمیدونم کی پلمب داره
معلوم نیست مشکی ها کی می رسه؟ میشه یه پیگیری کنید خبرشو سریع بهم بدین؟من شرمندتونم
حق دارید والله چی بگم نمیدونم کی پلمب داره
کدوم مدلا منظورتونه عزیز ؟گوشی های جدید هواوی کی میان اخه اقا جمال
نمیدونم دقیقمعلوم نیست مشکی ها کی می رسه؟ میشه یه پیگیری کنید خبرشو سریع بهم بدین؟
چشم فعلا که هیچ دکمه ای واسه ویرایش نیست نمیدونم چیکار کنمجمال جان این قیمت هارو درست کن جدول کلا به هم ریخته
خب عزیز جان اونجا یعنی هیچکس نیست که پاسخگو باشه چرا اشتباهی فرستاده براتون؟؟؟؟؟؟؟ به شخصه اصلا فکر نمی کردم که اونور هم آدم های مسئولیت ناپذیر و بدقول مثل مردم ایران پیدا بشه.نمیدونم دقیق
دادا دکمه ویرایش هست پایین هر پست کنر گزینه گزارشچشم فعلا که هیچ دکمه ای واسه ویرایش نیست نمیدونم چیکار کنم
اول بود اما الان نیستدادا دکمه ویرایش هست پایین هر پست کنر گزینه گزارش
موجوده داداشم واسه قیمت به موبایلم پیام بدیدسلام جمال جون هواووي g610 نمياري داداش.
مبارکت باشه احسان جان انشالله که راضی باشیسلام داش جمال
آقا آیفون 5سی و اکسپریا یو رسید دستم
همه چی عالی و مرتب بود
یه دنیا ممنونتم
هر امری داشتی من در خدمتتم
دوستان در خرید از آقا جمال شک نکنید،من چند بار هست که خرید میکنم هر بار هم عالی تر از بار قبل
![]()
موجوده قیمت 419 تومنجناب G510 سفید دارید؟ قیمت لطف میکنید؟
سلام فک کنم موجود دارم الان. بعدازظهر به موبایلم پیام بدیدsalam z1 meshki avordi
polomb haast ?
سلام
آقا لیست قیمت جدید میزارید؟
دوستان توفکرشم فعلا که قالب سایت کلا به هم ریخته نمیدونم چیکار کنمسلام.
لیست قیمت جدید کی میزارین برادر؟
می تونید مدل رو بنویسید و چند تا نقطه چین جلوش و بعدش قیمت، حالت کلاسیک یعنی. حتما که نباید جدولی باشه. مثلا:دوستان توفکرشم فعلا که قالب سایت کلا به هم ریخته نمیدونم چیکار کنم
از دوستان اگه کسی ایده خاصی واسه قیمتا داره که چجوری بزاریم ممنون میشم اینجا پیشنهادشو بده