هنوز نرسیده گرامی قراره فردا یه سری جنس برسه انشالله اگه بود تقدیم میکنمداداش نوت 2 سفید اوردی بهم خبر بده
درود بزرگواردرود.دوست عزیز هواوی g610 سفید با هزینه ارسال به کرج اخرش چقدر میشه؟و چه زمانی طول میکشه تا به دستم برسه.
تبلت 7 اینچ هواوی ندارید؟
بله سفیده قیمتش حول و حوش ۶۰۰تومنه خواستید فردا واسه قیمت جدیدش تماس بگیریدقیمت تبلت را هم میفرمایید.سفیده.
سلام بزرگوار چه قیمتی واسه گوشی خودتون مدنظرتونه و چقد سرمیدینسلام دوست عزیز یه 5s 16 گیگ دارم میخوام با 64 تعویض کنم امکانش هست ؟
سلام داداشم بله شکرخدا . ولی فعلا فقط n900 دارم آکبند هم هست ساخت ویتنامه قیمت هم مشکیش ۱۷۹۰ سفیدش ۱۸۱۰سلام آقا جمال مشکل نوت ها برطرف شده ظاهرا بله؟ قیمتش رو به کاهشه؟
آقا جمال اگه این قیمت هست یه 10 تا برای ما کنار بذار:دیسلام داداشم بله شکرخدا . ولی فعلا فقط n900 دارم آکبند هم هست ساخت ویتنامه قیمت هم مشکیش ۱۴۹۰ سفیدش ۱۵۱۰
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
ممنون عزیز.سلام داداشم بله شکرخدا . ولی فعلا فقط n900 دارم آکبند هم هست ساخت ویتنامه قیمت هم مشکیش ۱۴۹۰ سفیدش ۱۵۱۰
آقا جمال اگه این قیمت هست یه 10 تا برای ما کنار بذار:دی
Sent from my SM-N900 using tapatalk
ممنون عزیز.
فقط جمال جان قیمتشون رو اشتباه نفرمودین؟! مطمئن هستید 1510؟؟؟!
سلام داداش منظورشون مشکل کمیاب بودنشونهسلام جمال جان خوبی داداش؟
مگه نوت ها چه مشکلی داشتن؟
دادا نمیخواین نوت ۳ n9005 بیارین؟
اگه ایشالا اوردین امکانش هست با ایفون ۵ سفید ۳۲ خودم (یه نقطه هم روش نیست)تعویض کنید یکیش رو؟
داداش من نمیدونم قیمت ها آنقدر اختلاف دارهسلام بزرگوار چه قیمتی واسه گوشی خودتون مدنظرتونه و چقد سرمیدین
میفرستم براتقیمت جدید برام بفرست
داداشم قیمتتون شدید بالاست صفرشو امروز ۲تومن تقدیم میکنمداداش من نمیدونم قیمت ها آنقدر اختلاف داره
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-iphone-5s-16gb-silver.516274/
۸۰۰ تومان سر میدم
عزیز عرض کردم که ۸۰۰ تومان سر میدم امکانش هست ؟میفرستم برات
داداشم قیمتتون شدید بالاست صفرشو امروز ۲تومن تقدیم میکنم
نه متاسفانهعزیز عرض کردم که ۸۰۰ تومان سر میدم امکانش هست ؟