• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ----- فروش فوق العاده انواع مدل گالکسی آکبند(پایین ترین قیمت بازار)

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام داداش
هواوی y511 موجود داری؟قیمت؟
مدل u30 هست؟

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام داداش
هواوی y511 موجود داری؟قیمت؟
مدل u30 هست؟
سلام
موجوده داداش همین مدله
قیمتارو تو پست اول زدم

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
سلام خدمت شما دوست عزیز ..
قیمت اس 4 مینی رو میخواستم که تو تاپیک نوشته شده I9190----------------------------------------------------------soon

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
استار صفحش کوچیکه برا پدرم حدود 4 به بالا میخوام که هم درشت باشه هم صدای قوی هم شارژ دهی بالا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام خدمت شما دوست عزیز ..
قیمت اس 4 مینی رو میخواستم که تو تاپیک نوشته شده I9190----------------------------------------------------------soon
سلام بزرگوار فقط مدل 9192 موجوده که قیمتشو تو پست اول گذاشتم
استار صفحش کوچیکه برا پدرم حدود 4 به بالا میخوام که هم درشت باشه هم صدای قوی هم شارژ دهی بالا

با این صفحه نمایش فک نمیکنم هیچ گوشی بیشتراز 1.5 - 2 روز شارژ نگه داره
پیشنهاد من y300 هستش

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
کور چطوره؟

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
تا 600 هم میتونم بدم.فقط صفحه بالای 4 باتری قوی و صدای بلند

pouria.bfr

Registered User
لایک‌ها
24
سلام جی2 ندارید؟

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
کور چطوره؟

گوشیه خوبیه
ایس3 هم مناسبه
تا 600 هم میتونم بدم.فقط صفحه بالای 4 باتری قوی و صدای بلند

ایس3 اس3 مینی ...
سلام جی2 ندارید؟

سلام
فعلا ندارم عزیز

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
جناب گل محمدی یه راهنمایی میکنی مارو ؟
داداش خودت تجربه کار با این دوتا گوشی رو داری ؟
xperia c
xperia sp
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
اس4 ما رسید ممنون از اقا جمال عزیز.

Dr.pedram

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
۹۵۰۵ مشکی پلمپ داری
در صورت موجودی شماره حساب را بفرستید

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
سلام
7275 مشکی پلمپ داری?

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
سلام. جمال جان ردیفی؟
جی 610چه رنگ هایی دارید ازش؟ پلمب داداش؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به شما دوست گلم

من میخواستم اگر میشه در مورد خرید گوشی بطور کلی با هم در ارتباط باشم آیا فروش کلی و تعداد هم دارین ؟اگر کالایی برامون فرستادین و خراب بود میشه مرجوع کرد؟هفته ای 10 میلیون 20 میلیون یا 5 میلیون خرید داریم ..درواقع یکی از فروشگاهای بزرگ شهرمون میخواد اینکارو بکنه و من باهاشون حرف زدم و گفتم که تو انجمن ما یعنی پرشین تولز دوستانی هستند که قیمتشون عالی هست و مناسب میدن و اگر کلی خرید کنیم تخفیف هم داره .

حالا شما اگر میشه تمامی مراحل کارو برای بنده پیام خصوصی کنید وشماره تماستون رو لطف کنید تابیشتر با هم آشنا بشیم .این پیامو برای سایر فروشندگان معتبر بازراچه نیز میفرستم و هرکدوم از عزیزان که شرایط مناسبی داشتند باهاشون کار میکنیم .

09117223639 سعید جوادی

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به شما دوست گلم

من میخواستم اگر میشه در مورد خرید گوشی بطور کلی با هم در ارتباط باشم آیا فروش کلی و تعداد هم دارین ؟اگر کالایی برامون فرستادین و خراب بود میشه مرجوع کرد؟هفته ای 10 میلیون 20 میلیون یا 5 میلیون خرید داریم ..درواقع یکی از فروشگاهای بزرگ شهرمون میخواد اینکارو بکنه و من باهاشون حرف زدم و گفتم که تو انجمن ما یعنی پرشین تولز دوستانی هستند که قیمتشون عالی هست و مناسب میدن و اگر کلی خرید کنیم تخفیف هم داره .

حالا شما اگر میشه تمامی مراحل کارو برای بنده پیام خصوصی کنید وشماره تماستون رو لطف کنید تابیشتر با هم آشنا بشیم .این پیامو برای سایر فروشندگان معتبر بازراچه نیز میفرستم و هرکدوم از عزیزان که شرایط مناسبی داشتند باهاشون کار میکنیم .

09117223639 سعید جوادی
درود

عزیز یه نصیحت برادرانه بهت می کنم و چون خودم تجربه داشتم بهت میگم اینو ، هیچ وقت هیچ وقت واسطه گری نکن مگر اینکه دو طرف معامله رو خوب خوب بشناسی و بدونی فردا روز مشکلی پیش بیاد بین دو طرف نیان یقت رو بگیرن ! منظور خاصی هم ندارم و قصدم فقط خیره ، شاید بتونی یه پولی ازش در بیاری اما مطمئن باش یه جا هم دو سه برابرش رو باید بدی تا پای خودتو از معامله دو نفر بکشی بیرون ! جمال خان که سرور ما هستن و حسن نیت و درستکاریشون زبون زد خاص و عامه ، انشالله طرف شما هم از خوش نامای این کار باشن ، اما مراقب باش اینکار به دردسرش نمی ارزه !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
درود

عزیز یه نصیحت برادرانه بهت می کنم و چون خودم تجربه داشتم بهت میگم اینو ، هیچ وقت هیچ وقت واسطه گری نکن مگر اینکه دو طرف معامله رو خوب خوب بشناسی و بدونی فردا روز مشکلی پیش بیاد بین دو طرف نیان یقت رو بگیرن ! منظور خاصی هم ندارم و قصدم فقط خیره ، شاید بتونی یه پولی ازش در بیاری اما مطمئن باش یه جا هم دو سه برابرش رو باید بدی تا پای خودتو از معامله دو نفر بکشی بیرون ! جمال خان که سرور ما هستن و حسن نیت و درستکاریشون زبون زد خاص و عامه ، انشالله طرف شما هم از خوش نامای این کار باشن ، اما مراقب باش اینکار به دردسرش نمی ارزه !
سلام به شما دوست گلم

اتفاقا من کاملا با حرف شما موافق هستم .این وسط من حتی یه هزار تومنم سوری نمیبرم .موبایل فروشه دوست منه و یه آدم بسیار سرشناس و با شخصیت شهرمون هستش که مه رو سرش قسم میخورن .این فرد از خاندانهای بزرگومن هستش و بیشتر موبایل فروشیهای اطراف از ایشون خرید میکنن
بنده الان در حال حاضر بیشتر شماره تماسهارو یادداشت کردم و میدم به شخص خود ایشون و خودشون مستقیما با این عزیزان تماس میگیرن و صحبت میکنن. بنده هیچگونه مسئولیتی قبول نمیکنم .چون اصلا توان ضرور و زیان رو ندارم

این فرد هم اونقدر کار کشته هستش که بفهمه جریان چیه و وقتی با فروشنده حرف بزنه عیار کار میاد دستش هرچی باشه الان 15 ساله تو این کاره و کار اصلیشم طلافروشی هستش و این شغل دوم شایدم چندمینش باشه

ولی باز دستتون درد نکنه بابت توصیه .حتما انجامش میدم :)

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
جناب گل محمدی یه راهنمایی میکنی مارو ؟
داداش خودت تجربه کار با این دوتا گوشی رو داری ؟
xperia c
xperia sp
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟
سلام بزرگوار
اکسپریا سی بهتره
اس4 ما رسید ممنون از اقا جمال عزیز.
مبارکت باشه داداشم
سلام
۹۵۰۵ مشکی پلمپ داری
در صورت موجودی شماره حساب را بفرستید
سلام
7275 مشکی پلمپ داری?
سلام دوستان فعلا تموم کردم
سلام. جمال جان ردیفی؟
جی 610چه رنگ هایی دارید ازش؟ پلمب داداش؟
سلام داداش درخدمتم
سفید و مشکی دارم
سلام به شما دوست گلم

09117223639 سعید جوادی
سلام این شماره بنده ست 09149844830 سوالی داشتید تماس بگیرید.
درضمن این هم سایت بنده ست اونجا هم در خدمتتون هستم : www.mob-shop.ir

بالا