سلامسلام داداش
هواوی y511 موجود داری؟قیمت؟
مدل u30 هست؟
سلام بزرگوار فقط مدل 9192 موجوده که قیمتشو تو پست اول گذاشتمسلام خدمت شما دوست عزیز ..
قیمت اس 4 مینی رو میخواستم که تو تاپیک نوشته شده I9190----------------------------------------------------------soon
با این صفحه نمایش فک نمیکنم هیچ گوشی بیشتراز 1.5 - 2 روز شارژ نگه دارهاستار صفحش کوچیکه برا پدرم حدود 4 به بالا میخوام که هم درشت باشه هم صدای قوی هم شارژ دهی بالا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
گوشیه خوبیهکور چطوره؟
ایس3 اس3 مینی ...تا 600 هم میتونم بدم.فقط صفحه بالای 4 باتری قوی و صدای بلند
سلام جی2 ندارید؟
درودسلام به شما دوست گلم
من میخواستم اگر میشه در مورد خرید گوشی بطور کلی با هم در ارتباط باشم آیا فروش کلی و تعداد هم دارین ؟اگر کالایی برامون فرستادین و خراب بود میشه مرجوع کرد؟هفته ای 10 میلیون 20 میلیون یا 5 میلیون خرید داریم ..درواقع یکی از فروشگاهای بزرگ شهرمون میخواد اینکارو بکنه و من باهاشون حرف زدم و گفتم که تو انجمن ما یعنی پرشین تولز دوستانی هستند که قیمتشون عالی هست و مناسب میدن و اگر کلی خرید کنیم تخفیف هم داره .
حالا شما اگر میشه تمامی مراحل کارو برای بنده پیام خصوصی کنید وشماره تماستون رو لطف کنید تابیشتر با هم آشنا بشیم .این پیامو برای سایر فروشندگان معتبر بازراچه نیز میفرستم و هرکدوم از عزیزان که شرایط مناسبی داشتند باهاشون کار میکنیم .
09117223639 سعید جوادی
سلام به شما دوست گلمدرود
عزیز یه نصیحت برادرانه بهت می کنم و چون خودم تجربه داشتم بهت میگم اینو ، هیچ وقت هیچ وقت واسطه گری نکن مگر اینکه دو طرف معامله رو خوب خوب بشناسی و بدونی فردا روز مشکلی پیش بیاد بین دو طرف نیان یقت رو بگیرن ! منظور خاصی هم ندارم و قصدم فقط خیره ، شاید بتونی یه پولی ازش در بیاری اما مطمئن باش یه جا هم دو سه برابرش رو باید بدی تا پای خودتو از معامله دو نفر بکشی بیرون ! جمال خان که سرور ما هستن و حسن نیت و درستکاریشون زبون زد خاص و عامه ، انشالله طرف شما هم از خوش نامای این کار باشن ، اما مراقب باش اینکار به دردسرش نمی ارزه !
سلام بزرگوارجناب گل محمدی یه راهنمایی میکنی مارو ؟
داداش خودت تجربه کار با این دوتا گوشی رو داری ؟
xperia c
xperia sp
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟
مبارکت باشه داداشماس4 ما رسید ممنون از اقا جمال عزیز.
سلام
۹۵۰۵ مشکی پلمپ داری
در صورت موجودی شماره حساب را بفرستید
سلام دوستان فعلا تموم کردمسلام
7275 مشکی پلمپ داری?
سلام داداش درخدمتمسلام. جمال جان ردیفی؟
جی 610چه رنگ هایی دارید ازش؟ پلمب داداش؟
سلام این شماره بنده ست 09149844830 سوالی داشتید تماس بگیرید.سلام به شما دوست گلم
من میخواستم اگر میشه در مورد خرید گوشی بطور کلی با هم در ارتباط باشم آیا فروش کلی و تعداد هم دارین ؟اگر کالایی برامون فرستادین و خراب بود میشه مرجوع کرد؟هفته ای 10 میلیون 20 میلیون یا 5 میلیون خرید داریم ..درواقع یکی از فروشگاهای بزرگ شهرمون میخواد اینکارو بکنه و من باهاشون حرف زدم و گفتم که تو انجمن ما یعنی پرشین تولز دوستانی هستند که قیمتشون عالی هست و مناسب میدن و اگر کلی خرید کنیم تخفیف هم داره .
حالا شما اگر میشه تمامی مراحل کارو برای بنده پیام خصوصی کنید وشماره تماستون رو لطف کنید تابیشتر با هم آشنا بشیم .این پیامو برای سایر فروشندگان معتبر بازراچه نیز میفرستم و هرکدوم از عزیزان که شرایط مناسبی داشتند باهاشون کار میکنیم .
09117223639 سعید جوادی
سلام ندارم متاسفانهسلام.
T2 ULTRA DUAL SONY موجود ندارید؟