داداش ادم تو شک میافته شما خیلی اقایی مام شما رو خیلی قبول داریم ولی بالاخره ادم دل چرکین میشه چطور تعداد بالا داره ولی پلمپ نیست؟!آکبنده داداش
تعداد بالا داره ولی پلمب نیست.
بنده تضمینش میکنم
داداش ادم تو شک میافته شما خیلی اقایی مام شما رو خیلی قبول داریم ولی بالاخره ادم دل چرکین میشه چطور تعداد بالا داره ولی پلمپ نیست؟!آکبنده داداش
تعداد بالا داره ولی پلمب نیست.
بنده تضمینش میکنم
همینطوری اومده داداش خودم در جریانمداداش ادم تو شک میافته شما خیلی اقایی مام شما رو خیلی قبول داریم ولی بالاخره ادم دل چرکین میشه چطور تعداد بالا داره ولی پلمپ نیست؟!
از همکارا کسی نداره؟ گوشی s4 اصلی 4سوکت اتصال داره ولی مال بنده 3تا دارهسلام ندارم بزرگوار
داداش من رو حرفت خیلی حساب میکنم ایشالله تا فردا پسفردا پولم جور شه میخرمهمینطوری اومده داداش خودم در جریانم
سراغ ندارم گرامیاز همکارا کسی نداره؟ گوشی s4 اصلی 4سوکت اتصال داره ولی مال بنده 3تا داره
درخدمتمداداش من رو حرفت خیلی حساب میکنم ایشالله تا فردا پسفردا پولم جور شه میخرم
داداش فقط دوتا سوال لوازمش رو داری مخصوصا اسکرین گارد رو؟؟ و خودتون و دوستانی که با جی فلکس کار کردن خوبه به نظرتون میخوام گوشی خاص باشه.بین این و زی 2 موندم کدوم به نظرتون بهتره
داداش شرمنده اینقدر سوال میپرسم فقط d958 یا d955 کدومشه؟!سراغ ندارم گرامی
درخدمتم
من باهاش کار نکردم
لوازمشو ندارم عزیز
سلام ساخت چین بای سامسونگسلام داداش s3 neo چه رنگ هایی دارین و ساخت کجا هست گوشی؟ ممنون میشم زودتر پاسخ بدید برای کسی میخام.
فعلا مشخص نیستجمال جان آیفون کی میاری؟
سلام بزرگوار متاسفانه هنوز گیر نیاوردمسلام اقا جمال میبخشید دوباره می پرسم داداش اینم تقریبا اخر هفته بلاخره این g3 این هفته موجود میشه ممنون از
پاسخگوی شما
اقا جمال ممنون میشم پاسخ بدین.داداش شرمنده اینقدر سوال میپرسم فقط d958 یا d955 کدومشه؟!
سلام بله موجودهسلام
گوشی های n910c رسید؟
قیمت رو برام pm میکنید بی زحمت
ممنون
مدل دقیقشو نمیدونم باید نگاه کنماقا جمال ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام بله موجودهسلام اقا جمال 9505 سفید رنگ موجود دارید ؟ قیمت ؟ ویتنام هستن ؟
موجود ندارم متاسفانهنوت 3 N9005 موجود دارید؟ اگر جوابتون مثبته قیمتش چنده چه رنگهایی دارید گلد دارید؟ گوشی آنلاک فاکتوری هست ؟
سلامسلام
قیمت n910c و n910h هر کدوم چنده؟بالا نوشتی c دوملیونه h بایدکمترباشه میشه بگی چنده؟
ساخت کدوم کشورن؟
دوستان میدونم این سوالم تقریبا غیر قابل جواب دادنهسلام
عرض کردم جفتشون یه قیمتن
دوملیون تمام
ساخت ویتنام