سلام نه سری h هستشجمال جان a5 سری f هست با ساپورت 4جی؟!
یه قیمت آخر فوق العاده با تخفیف واتس اپی (بی گوشی موندم نشد انجا بیام) برای من بفرست واسه اولین بار بعد چند سال یه گوشی آکبند بخریم
![]()
سلام نه متاسفانه فقط دوسیم دارمسلام عزیز ، زد 3 تک سیم سفید موجود دارید ؟ قیمت چنده ؟
تایید میشهیک عدد اس 5 دوسیم و یک عدد اس تری نئو تک سیم
از آقا جمال عزیز خریداری شد. منتظر ارسال هستم.
شرمنده دوست عزیزZ3 دو سیم 6633 هست ؟ چه رنگ هایی موجوده و قیمت رو لطف کنید . تشکر .
ارسال شد.دومین خرید من از جمال عزیز
نوت 3 خریداری شد منتظر ارسال
سلام فعلا فقط گلد و مشکی موجودهسلام اقا جمال میبخشید جی3 سفید موجود نشد
سلام آقا جمال موجوده ؟Z3 دو سیم 6633 هست ؟ چه رنگ هایی موجوده و قیمت رو لطف کنید . تشکر .
سلام ساعت5 با موبایلم تماس بگیریدسلام 2 عدد گلکسی 4 میخوام. با تخفیف چند؟
سلام نه متاسفانه فعلا تموم کردمسلام آقا جمال موجوده ؟
سلام موجود ندارم تموم شد عزیزسلام
ایفون 6 - 128 - گری موجوده ؟ قیمتتون مقطوع ؟
امکان حویل امروز در تهران هست ( نهایتا فردا )
سپاس
سلامسلام لطفا روند پرداخت و ارسال رو توضیح بدید بعد از پرداخت گوشی چند روزه بدستمون میرسه من تهرانم
سوال دیگه اینکه A3 چه رنگی موجود داربد ممنون میشم پاسخ بدید
قصد خرید که دارم ولی در انتخابم شک دارم به نظر شما A3 برای بازی های معمولی و نسبتا سنگین مثل real racing 3 بدون لگ جواب میده؟تو این رنج قیمت چه گوشی ای به جز A3 پیشنهاد میکنید؟ با تشکر از پاسختونسلام موجود ندارم تموم شد عزیز
تحویل حضوری هم ندارم
سلام
اگه خریدتون قطعی بود بهم پیام بدید شماره حساب میدم واریز کردید خبربدید که براتون ارسال کنم
تهران یک روزه میرسه
سفید و مشکی و گلد
والا از هواوی حالم بهم میخوره از سامسونگ چی پیشنهاد میکنیدبنده شدیدا هواویg750 رو ترجیح میدم
ازهرلحاظ عالیه
مگه اینکه اندازه ش اذیتتون کنه
جمال جان فیدبکی از g7 هواوی نداری چون تقریبا هم قیمت g750 هست و بابدنه آلمینیومیبنده شدیدا هواویg750 رو ترجیح میدم
ازهرلحاظ عالیه
مگه اینکه اندازه ش اذیتتون کنه
بنده باهاش کارنکردمجمال جان فیدبکی از g7 هواوی نداری چون تقریبا هم قیمت g750 هست و بابدنه آلمینیومی
تا روز 5 فروردینپست از عید تا کی ارسال ندارند ؟