• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ----- فروش فوق العاده انواع مدل گالکسی آکبند(پایین ترین قیمت بازار)

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
سلام
وقت بخیر
قیمت A3 به روز هست ؟
رمش 1 هست یا 1.5 ؟
ممنون .

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
سلام مجدد
سونی زد 3 دوسیمکارت موجود دارید
قیمت بدون.گارانتی چند ؟
ممنون

smm_motallebi

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
لطفا آخرین قیمت s4 , s5 سامسونگ رو بفرمایید
با تشکر

bijibuji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت هاتون از بازار کمتره، ولی منصفانه نیست. شما گوشی قاچاق رو میخرید از مرز، میارید داخل، خب زحمت هم میکشید و باید یه چیزی روش بکشید ولی نه اینقدر. گوشی یی رو که من در 5 فروردین 94 قیمت 1300 ازش دارم، شما گذاشتی 1390. وافعا فکر می کنی با این روند کسب و کارت موفق خواهد بود؟ کسی که میاد توی یه فروم 1 میلیون پولشو میده واسه خرید گوشیف مطمئنا هزینه خیلی براش سخت و مهم بوده که اومده اینجوری داره گوشی میخره، اگه نه میره بازار خرید می کنه.
قیمت های شما بین 100 تا 200 تومن روی گوشی های 1000 تا 1500 تون زیاده. کمش کنید تا مشتری شیم.

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
قیمت هاتون از بازار کمتره، ولی منصفانه نیست. شما گوشی قاچاق رو میخرید از مرز، میارید داخل، خب زحمت هم میکشید و باید یه چیزی روش بکشید ولی نه اینقدر. گوشی یی رو که من در 5 فروردین 94 قیمت 1300 ازش دارم، شما گذاشتی 1390. وافعا فکر می کنی با این روند کسب و کارت موفق خواهد بود؟ کسی که میاد توی یه فروم 1 میلیون پولشو میده واسه خرید گوشیف مطمئنا هزینه خیلی براش سخت و مهم بوده که اومده اینجوری داره گوشی میخره، اگه نه میره بازار خرید می کنه.
قیمت های شما بین 100 تا 200 تومن روی گوشی های 1000 تا 1500 تون زیاده. کمش کنید تا مشتری شیم.
دوست عزیز خودت میدونی چی نوشتی؟ از بازار کمتره اما منصفانه نیست :||| شفای عاجل براتون استدعا دارم .... فکر کردی گوشی مفتی میاد و فروشنده هم کلی سود میره تو جیبش؟ تا حالا قیمت های جهانی رو دیدی؟
به نظرم باید یه مکانیزمی باشه که افراد معلوم الحال و اکثرا نیو یوزری که میان تعمدا تاپیک بقیه رو خراب میکنند کاملا ip شون مسدود بشه.

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام مجدد
سونی زد 3 دوسیمکارت موجود دارید
قیمت بدون.گارانتی چند ؟
ممنون

سلام دوست عزیز تبلت کار نمیکنی؟

سلام
لطفا آخرین قیمت s4 , s5 سامسونگ رو بفرمایید
با تشکر
سلام دوستان به علت یه سری مسائل موقتا فروش ندارم تا یه مدت

شما که انقد حساب کتابتون خوبه از یه جایی که فک میکنید باانصافه خرید کنید
من خیلی بی انصافم داداش

k1ozil

Registered User
لایک‌ها
25
خو داداش شما رو یه گوشی 1500 مثلا.
100 تومن سود نمیخوای؟؟؟
دارن رو لباس 200 300 این سود میخورن.با این حال اقا جمال از 100 هم به نظرم با توجه به قیمت جهانی.داره کمتر میگیره

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
خو داداش شما رو یه گوشی 1500 مثلا.
100 تومن سود نمیخوای؟؟؟
دارن رو لباس 200 300 این سود میخورن.با این حال اقا جمال از 100 هم به نظرم با توجه به قیمت جهانی.داره کمتر میگیره
داداش نمیدونم باور میکنید یانه ولی رو یه گوشی 1500 قیمت 50 هم سود نمیگیرم

585858

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
سلام دوستان،
سال نو بر همه مبارک..
من تا حالا چندین مرتبه از آقا جمال عزیز گوشی خرید داشتم. بدون هیچ مشکلی گوشی صحیح و سالم بدستم رسیده .
از همه مهم تر صداقت و درستکاری ایشان مورد تائید است.

البته قیمتهای بازار رو هم چک میکنم قبل از خرید :)

kral24

Registered User
لایک‌ها
99
کاک جمال کور پرایم قیمتش بروزه؟
تک سیمه یا دو سیم؟

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام آقا جمال . Desire 816 Dual موجوده ؟! اگه آره چه رنگایی و اینکه قیمتش چنده ؟
فقط یه سوال . مدل G هستش یا معمولی ؟ من مدل معمولی رو میخوام که رمش 1.5 گیگه

بالا