Ship Storm
Registered User
سلام
Samsung Galaxy S5 Duos
موجود دارید ؟
قیمت ؟
Samsung Galaxy S5 Duos
موجود دارید ؟
قیمت ؟
سلام بله موجودهسلام
Samsung Galaxy S5 Duos
موجود دارید ؟
قیمت ؟
سلام قیمتش بروزه ولی رمشو نمیدونم چندهسلام
وقت بخیر
قیمت A3 به روز هست ؟
رمش 1 هست یا 1.5 ؟
ممنون .
سلام بله موجوده
قیمت فعلا همینه عزیزکف قیمت بدون گارانتی محبت بفرمائید.
دوست عزیز خودت میدونی چی نوشتی؟ از بازار کمتره اما منصفانه نیست :||| شفای عاجل براتون استدعا دارم .... فکر کردی گوشی مفتی میاد و فروشنده هم کلی سود میره تو جیبش؟ تا حالا قیمت های جهانی رو دیدی؟قیمت هاتون از بازار کمتره، ولی منصفانه نیست. شما گوشی قاچاق رو میخرید از مرز، میارید داخل، خب زحمت هم میکشید و باید یه چیزی روش بکشید ولی نه اینقدر. گوشی یی رو که من در 5 فروردین 94 قیمت 1300 ازش دارم، شما گذاشتی 1390. وافعا فکر می کنی با این روند کسب و کارت موفق خواهد بود؟ کسی که میاد توی یه فروم 1 میلیون پولشو میده واسه خرید گوشیف مطمئنا هزینه خیلی براش سخت و مهم بوده که اومده اینجوری داره گوشی میخره، اگه نه میره بازار خرید می کنه.
قیمت های شما بین 100 تا 200 تومن روی گوشی های 1000 تا 1500 تون زیاده. کمش کنید تا مشتری شیم.
سلام مجدد
سونی زد 3 دوسیمکارت موجود دارید
قیمت بدون.گارانتی چند ؟
ممنون
سلام دوست عزیز تبلت کار نمیکنی؟
سلام دوستان به علت یه سری مسائل موقتا فروش ندارم تا یه مدتسلام
لطفا آخرین قیمت s4 , s5 سامسونگ رو بفرمایید
با تشکر
قیمت هاتون از بازار کمتره، ولی منصفانه نیست. شما گوشی قاچاق رو میخرید از مرز، میارید داخل، خب زحمت هم میکشید و باید یه چیزی روش بکشید ولی نه اینقدر. گوشی یی رو که من در 5 فروردین 94 قیمت 1300 ازش دارم، شما گذاشتی 1390. وافعا فکر می کنی با این روند کسب و کارت موفق خواهد بود؟ کسی که میاد توی یه فروم 1 میلیون پولشو میده واسه خرید گوشیف مطمئنا هزینه خیلی براش سخت و مهم بوده که اومده اینجوری داره گوشی میخره، اگه نه میره بازار خرید می کنه.
قیمت های شما بین 100 تا 200 تومن روی گوشی های 1000 تا 1500 تون زیاده. کمش کنید تا مشتری شیم.
داداش نمیدونم باور میکنید یانه ولی رو یه گوشی 1500 قیمت 50 هم سود نمیگیرمخو داداش شما رو یه گوشی 1500 مثلا.
100 تومن سود نمیخوای؟؟؟
دارن رو لباس 200 300 این سود میخورن.با این حال اقا جمال از 100 هم به نظرم با توجه به قیمت جهانی.داره کمتر میگیره
داداش شما کارت درسته مام خیلی قبولت داریم.داداش نمیدونم باور میکنید یانه ولی رو یه گوشی 1500 قیمت 50 هم سود نمیگیرم
فعلا تموم شده عزیزکاک جمال کور پرایم قیمتش بروزه؟
تک سیمه یا دو سیم؟
فعلا تموم شده عزیز