• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ----- فروش فوق العاده انواع مدل گالکسی آکبند(پایین ترین قیمت بازار)

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435

forex men

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من مغازه دارم شیراز میخواستم بدونم شما قیمت عمده و همکار میدید عمده خریداری کنم

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام من مغازه دارم شیراز میخواستم بدونم شما قیمت عمده و همکار میدید عمده خریداری کنم

چراکه نه
مدل هایی میخواید رو بفرمایید درخدمتم

galaxy core , grand دو سیم

گارانتی دارن ؟

هیچکدوم از گوشی های من گارانتی ندارن عزیز
ولی بهتون فرصت تست میدم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام داداش گلم من یکدونه SAMSUNG GALAXY Core I8262 میخوام چطوری باید خرید کنم؟ من از سایتهای دی جی کالا با نماد اطمینان خرید کردم ولی اینجوری هنوز خرید نکردم چطوری میشه اعتماد کرد البته جسارت نباشه من اصلا و اصلا قصد جسارت ندارم فقط خواستم خودتون بذارید جای منی که اولین بارشه میخوادپولی رو واریز کنه و از طریق پرشین تولز و این تاپیک با این محتواو با اعتماد به کاربر فروشنده معتبر خرید کنه بازم من شرمنده ام جسارت نباشه من فقط خواستم خیالم راحت باشه برای خرید وگرنه معذرتم رو بپذرید داداش گلم.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
الان موجود نیست ولی میارم این هفته

جواب ما رو ندادین خرید به چه شکل هست قیمت فعلی جدول بالا رو به حساب باید بزنیم؟ و به اعتبار فروشنده معتبر همین سایت هست؟ و با پست میفرستید؟

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام داداش گلم من یکدونه SAMSUNG GALAXY Core I8262 میخوام چطوری باید خرید کنم؟ من از سایتهای دی جی کالا با نماد اطمینان خرید کردم ولی اینجوری هنوز خرید نکردم چطوری میشه اعتماد کرد البته جسارت نباشه من اصلا و اصلا قصد جسارت ندارم فقط خواستم خودتون بذارید جای منی که اولین بارشه میخوادپولی رو واریز کنه و از طریق پرشین تولز و این تاپیک با این محتواو با اعتماد به کاربر فروشنده معتبر خرید کنه بازم من شرمنده ام جسارت نباشه من فقط خواستم خیالم راحت باشه برای خرید وگرنه معذرتم رو بپذرید داداش گلم.

اختیار داری دوست عزیز چه جسارتی
حق خودته و پول خودت باید اطمینان داشته باشی
از دوستانی که از من خرید کردن سوال کنید یا همینجا بپرسید ببینید چی میگن دوستان
شما پول رو واریز میکنید به محض واریز من همونروز گوشی رو تحویل پست میدم یا اگه دوست داشته باشین با اتوبوس میفرستم
راستی صفحه های قبلی بنده رو بررسی کنید شاید یکم اعتمادتون جلب بشه

ice_life_2012

Registered User
لایک‌ها
6
اقا جمال نوت 2 ها کدوم کشوره و چه رنگیشو دارین؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 4

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
داداش ببخشید یه سوال
قیمت هاتون قبلنا خیلی بهتر بود و گاهی با بازار اختلاف قیمت به 70 یا 80 تومان هم میرسید اما الان با دیجی کالا تو یه گوشی 1.5 میلیونی فرقش 30 هست

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
حاجی galaxy premier دارین؟

ندارم دوست گرامی

اقا جمال نوت 2 ها کدوم کشوره و چه رنگیشو دارین؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 4

ویتنام دارم
فعلا قهوه ای سوخته دارم

داداش ببخشید یه سوال
قیمت هاتون قبلنا خیلی بهتر بود و گاهی با بازار اختلاف قیمت به 70 یا 80 تومان هم میرسید اما الان با دیجی کالا تو یه گوشی 1.5 میلیونی فرقش 30 هست

والله قبلا از سورسی که میگرفتم خیلی قیمتاش مناسب بود ولی الان یه مشکلاتی پیش اومده که یه سورس دیگه دارم
انشالله بزودی قیمتا مناسب تر میشه

داداش شما که از قیمت ها خبر داری به نظرت گوشی میاد پایین ؟

دوست عزیز بستگی به قیمت دلار داره
دلار هم که قابل پیش بینی نیست .

بالا