رييس اون زنونه هرو كه بهت گفتم چك كردي
رييس اون زنونه هرو كه بهت گفتم چك كردي
دوستان فعلا فقط همون مدل ها که عکسشون زدم موجود هست هر موقع مدل دیگری بود بهتون اطلاع میدم
من پرفروش ترین پرطرفدارترین مدل هارو زدم همتون مدل ها که تو عکس نیست میخواین ۱ نفر هنوز ازون مدل های عکس ها انتخاب نکرد اون مدل ها که گذشتم واقعا زیبا هستن پیشنهاد میکنم از نزدیک ببینیدشون ...
اینا ساخت کجاست؟
سلام دوست عزيز
ضمن تشكر از حضور گرم شما
مدتي است كه فضاي اعتماد سازي در PT بسيار خوب شده و كاسب هاي با انصاف و معتمد در اين انجمن رو به فزوني است
بنده تا بحال خريد هاي خوبي ازاين انجمن كرده ام كه تا به حال به هيچ مشكلي هم بر نخوردم
وقتي تاپيكي در مسير درست باشد هم اثري از اسپمر ها نيست هم خريداران و هم فروشندگان همگي منتفع مي شوند
با توجه به اينكه حضرتعالي امكان خريد حضوري را هم فراهم كرديد از چند باب بسيار خوب است ، كه مهمترين ان تست ساعت بر روي مچ دست است كه به نظر من در خريد ساعت بسيار مهم است.
وقتي شما يك فروشگاه مجازي را باز مي كنيد با خيل عظيمي از مشتريان با سلايق مختلف رو برو هستيد
مطمئنا خود حضرتعالي قبول داريد كه با قرار دادن 5 الي 6 مدل پر فروش نمي توان گفت فروشگاه شما كامل است
خواهشمند است مدل هاي فروشگاه را افزايش دهيد و مدل هاي جديد را زودتر معرفي كنيد
از اينكه رقابتي سالم را در PT شروع كرديد هم به شما و هم به همه كسبه هاي PT تبريك عرض مي كنم
همواره موفق باشيد.
gheimate inaro hatman begid:
ef 535
ef 545
جناب قیمتهارو اعلام نمی کنید همینجا !؟
قیمت؟ بهتر نبود زیر هر ساعت قیمت هم میزدید!
سلام
لطفا قیمت این دو مدل
EQS 500
,
efe500
روبرام بفرستید
ممنون
عزیز این چنده ؟
EF 550
پ خ شدEF 550 قیمتش؟