eelia.vision
Registered User
سلام مدل EF-503D-2AVDF Casio Edificeرو دارين؟(صفحه فيروزه ايEF-503D) اگر ممكنه پايينترين قيمتتون رو برام پخ كنيد.
۸۵ هزار تومان ... بالا پایین نداره رو ساعت های ارزون سودی برامون نداره که بخوایم تخفیف بدیمسلام مدل EF-503D-2AVDF Casio Edificeرو دارين؟(صفحه فيروزه ايEF-503D) اگر ممكنه پايينترين قيمتتون رو برام پخ كنيد.
جناب بحرانی ساعت من رسید. یه مشکلی بود، پخ دادم حضورتون
سلام
الان 550 موجود دارید ؟
لطفا قیمت مدل بند و صفحه مشکی ـش رو بفرمایید
( بند و صفحه مشکی مدل EF-550PB-1AV هست )
ساعت ها گارانتی دارن ؟
عزیز اون ساعت من شنبه بهتون خبر میدم موجود هست یه نه اما بعید میدونم باشه ...سلام جناب بحراني
جواب ما رو تو پخ ندادين، چي شد اين GA-100 ما؟؟
تا ۱۵ روز دیگه بهتون خبر میدم اما کلا بند پلاستیک نمیارممن بند مشکی ـش رو میخوام بند مشکی کــِـی میاد؟؟
salam seiko ham kar mikonid?
خب دوست عزیز من 550 استیل صفحه مشکی رو میخوام لطفا شماره حساب و بقیه اطلاعات مورد نیاز رو پیام خصوصی کنید
متشکر
سلام فعلا بند مشکی نداریم فقط بند استیل
بله ساعت ها گارانتی داران
دوباره پخ کردممطمئن اید ؟ برای من پیام خصوصی ای نیومده هنوز.
سلام عزیز فقط صفحه سفید اون ساعت فعلا داریم که به نظر خودم صفحه سفیدش خیلی زیبا تر هست ...سلام عزيز
من اين ساعت BEM 506 رو مي خوام قيمت آخرتون چقدي ميشه
فقط يه سوال اين ساعت ها گارنتي هم دارند يا خير
و اينكه يه عكس كه روي دست باشه اين ساعت رو نداريد و دقيقا همين رنگي مشكي رو مي خوام يعني اين رو
با تشكر
نخیر عزیز فقط بند چرمی صفحه سفیدش فعلا موجود هستمدل بالایی که دوستمون معرفی کرد بند استیلش هم دارید ؟
میتونم بند استیل براتون بگیرم اما هیچ تایید نمیکنم که کیفیت خوب باشه و ... بند استیل از ۱۰ هزار تومان شرو ع میشه به بالامن یه مدتی ساعتef-550بند مشکیش گرفتم می خوام بندش عوض کنم وبند استیلش رو ببندم.کجا میتونم تهیه کنم ؟قیمتش چنده؟ایا شما داریدو میتونید برام تهیه کنید؟اگه کسی بندشو عوض میکنه من حاضرم.لطفا راهنمایی کنید مرسی
bem 506 فعلا صفحه سفید داریم بند چرمی بند استیل نداریم فعلاقربان BEM 506 مشکی بند استیل میخوام صد در صد
ok عزیز براتون پست میشه ...آقای بحرانی مبلغ رو واریز کردم برای 550 استیل صفحه مشکی
مشخصات رو پخ کردم