• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت کوهنوردی Gps دار، غواصی ،اسپرت و... Casio ژاپن و Suunto فنلاند با قیمت استثنایی

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
سلام آقاي بحراني مي بخشيد ef554 صفحه سفيد دور آبي موجود هست يا نه؟ ضمنا از لحاظ بند فرقي با صفحه كربني داره؟
سلام نخیر نداریم از لحاظ بند هم فرقی ندارن
مدل کلاسیک و شیک و ساده هم اگر داری بذار لطفا .. قیمتش مهم نیست

تو تاپیک به نظر ،من خیلی مدل شیک و کلاسیک هست

take

Registered User
لایک‌ها
100
جناب بحرانی سلام
اقا این مدل زنانه را دارید و قیمت SHN 4016

Karma Police

Registered User
لایک‌ها
0
آقاي بحراني من همون GA 100 صفحه آبي رو مي خوام، پخ دادم بهتون
ممنون

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
فعلا این مدل رو نداریم

اقای بحرانی فقط تا میتونی به من ضدحال بزن اون از بند چرمی که دیگه نیاوردی اینم از مدل زنونه من نمیدونم تا قبل روز مادر باید بیاری

انشالا که تا اون موقع میاد شانس شما اینطوری شده درست اون مدل های میخواین که موجود نیست ...

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
ساعت های eqs 700 و eqs 1000 و eqs 1100 موجود میباشد و ساعت eqs 700 به تاپیک اضافه شد ...

abbaspoor

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز چه جوری مطمئن باشیم اصل هستند؟!

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سلام محمد اقا خوبي.؟ ميخواستم ببينم كه از اين مدل ساعت در بساط داري؟ اگر بله قيمتش چنده؟
ممنون

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز چه جوری مطمئن باشیم اصل هستند؟!
اول که اگه میخاستم ساعت تقلبی بفروشم آدرس نمیدادم بعد هم شما ساعت ببرین هرجا که دوست دارین اگه اصل نبود پس بیارید بعد تو همین تاپیک خیلیا ساعت خریدن میتونید ازونا بپرسید
سلام محمد اقا خوبي.؟ ميخواستم ببينم كه از اين مدل ساعت در بساط داري؟ اگر بله قيمتش چنده؟
ممنون
[U

نه عزیز این مدل رو نداریم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ساعت EQS 700 آخرش چند؟

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
ساعت EQS 700 آخرش چند؟
شما یه سرچ تو سایت ebay.com کنید ببینید قیمت این ساعت چقدر هست من لینک ebay هم میزارم که خودتون ببینید
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=eqs+700&_sacat=0&_odkw=eqs&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
تازه ebay تقریبا از همه جا ارزون تر هست قیمت 399 dollar که براتون حساب میکنم چقدر میشه
399 dollar ضرب ۱۲۰۰ تومان میشه تقریبا ۴۸۰ تومان به اضافه ۶۰ تومان پول پست میشه ۵۴۰ تومان حالا جدا از درصد هایی که دوستانی که برای این کار انجام میدن فکر کنم دیگه ازون آخرش دیگه کمتر نشه ...

MASHS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بین این 2 تا کدوم صفحه اش بزرگ تر هست؟mtp 1314 و mtp 1302.عکس ازشون روی دست دارین؟
بعد هزینه ی پستتون هنوز هم همون 5 تومنه؟چه قدر طول میکشه بعد از سفارش برسه؟اگه ساعت مشکلی داشت امکال تعویضش هست؟

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
ببخشید ساعت SGW 100
8 هزار تومان هست ؟؟؟!!! :eek:
توی سایتتون زدید :happy:
من از تو amazon کمتر از $ 64 نتونستم پیدا کنم ! :wacko:
عزیز جسارت نباشه خدمتتون ولی من میخوام بخرم و فکرکنم شما هم به بنده این حق رو میدهید ، من ندیدم که کسی از این ساعت بخره با قیمت 8 تومن ، واسه همین گفتم از خودتون بپرسم بهتره ، اگه کسی اینجا پست داده لطف کنید بفرمایید . ممنون
1- میخواستم بدونم ساخت کجا هست ؟ کره چین ژاپن ؟ خواهشا دقیق بفرمایید چون واسه من مهم هست .
2- من میخواستم که اگه بشه برام با تیپاکس بفرستید که وابسته به پست هست و ارزون تره !
3- کیفیت ساخت SGW 100 در چه حد هست ؟ :rolleyes:
4 - اگه ساخت چین هست مال خود کاسیو هست پا شرکت های دیگه با مارک کاسیو ؟ ( ساعت های دیگتون خوب هستند ولی این مورد رو بنده سوال داشتم ازتون ! ) ممنون :blush::blush:
5- قطب نماش واقعی هست ؟ (تو قیمت جدید 8 تومنی)
خواهشا کامل به همه سوال هام پاسخ بدید :thumbsup:
اول ازتون نمونه میگیرم و تست میکنم و اگه موردی نبود به تعداد بالا میخوام . :p:p
دارم پست هاتون رو میخونم مثل اینکه همه ازتون راضی هستند و دارن تاییدتون میکنند !
من هم تایید خواهم کرد انشاالله جواب بدید تا مشتریتون بشم !
ممنون

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
ببخشید ساعت SGW 100
8 هزار تومان هست ؟؟؟!!! :eek:
توی سایتتون زدید :happy:
من از تو amazon کمتر از $ 64 نتونستم پیدا کنم ! :wacko:
عزیز جسارت نباشه خدمتتون ولی من میخوام بخرم و فکرکنم شما هم به بنده این حق رو میدهید ، من ندیدم که کسی از این ساعت بخره با قیمت 8 تومن ، واسه همین گفتم از خودتون بپرسم بهتره ، اگه کسی اینجا پست داده لطف کنید بفرمایید . ممنون
1- میخواستم بدونم ساخت کجا هست ؟ کره چین ژاپن ؟ خواهشا دقیق بفرمایید چون واسه من مهم هست .
2- من میخواستم که اگه بشه برام با تیپاکس بفرستید که وابسته به پست هست و ارزون تره !
3- کیفیت ساخت SGW 100 در چه حد هست ؟ :rolleyes:
4 - اگه ساخت چین هست مال خود کاسیو هست پا شرکت های دیگه با مارک کاسیو ؟ ( ساعت های دیگتون خوب هستند ولی این مورد رو بنده سوال داشتم ازتون ! ) ممنون :blush::blush:
5- قطب نماش واقعی هست ؟ (تو قیمت جدید 8 تومنی)
خواهشا کامل به همه سوال هام پاسخ بدید :thumbsup:
اول ازتون نمونه میگیرم و تست میکنم و اگه موردی نبود به تعداد بالا میخوام . :p:p
دارم پست هاتون رو میخونم مثل اینکه همه ازتون راضی هستند و دارن تاییدتون میکنند !
من هم تایید خواهم کرد انشاالله جواب بدید تا مشتریتون بشم !
ممنون

سلام عزیز ۸۰ هزار تومان هست یه صفرش افتاده ۸ هزار تومان جعبه هم نمیدن :دی شرمنده ....

soltanpour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
prg 500 و prg130 شما هم قابلیتی به اسم radio signal reciever داره؟ علت تفاوت قیمتهای شما بدلیل عدم وجود این قابلیته یا این فروشنده ی ما اشتباه می کنه؟
اگر سریع جواب بدید ممنون میشم.

بالا