• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت کوهنوردی Gps دار، غواصی ،اسپرت و... Casio ژاپن و Suunto فنلاند با قیمت استثنایی

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
درود
وضعیت کارانتی این ساعتها به چه شکل هست؟

میدانیم که بسیار با کیفیت هستند و هیچ مشکلی تا بحال پیش نیومده ! ( اصولا تمام کسانی که جنس بدون گارانی میفروشن همینو میگن ) ولی اگر احیانا مشکلی بعد از چند روز یا چند ماه بروز کرد تکلیف چیست؟ یعنی ساعت 300 -400 تومانی رو بندازیم دور؟

ممنون

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
درود
وضعیت کارانتی این ساعتها به چه شکل هست؟

میدانیم که بسیار با کیفیت هستند و هیچ مشکلی تا بحال پیش نیومده ! ( اصولا تمام کسانی که جنس بدون گارانی میفروشن همینو میگن ) ولی اگر احیانا مشکلی بعد از چند روز یا چند ماه بروز کرد تکلیف چیست؟ یعنی ساعت 300 -400 تومانی رو بندازیم دور؟

ممنون

سلام نه عزیز به قول خودتون ۳۰۰ ۴۰۰ هزار تومان پول میدین که ساعت درست حسابی داشته باشین چرا بندازین دور ...شاید ببری گارانتی اصلی شرکت بگن جزو گارانتی نیست و استفاده نا صحیح بوده
اما من هرکی که هر مشکلی برآش پیش آ مده قبول کردم میتونین از دوستان بپرسین هر مشکلی پیش اومد گارانتی داره تا یکسال بعد یک سال هم مشکلی پیش اومد با پرداخت هزینه تعمیر میشه ...

Last edited:

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
EF 560 چه رنگایش رو داری میشه بندش چرمی کرد

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
عزيز دل پس چرا نسيه جواب ميدي؟
گفتم شرايط خريد حضوري رو براي اينكه خودم بيام ساعت رو تحويل بگيرم ارسال كنيد.(به همين آدرس ياهوي جلو)به شماره اي هم كه گذاشتيد پيام دادم اما هيچ جوابي نداديد.

Last edited:

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
داداش این مدل EQS 700 که 320 تومان بود ..از شانس خوب من الان مثل اینکه شده 350 درسته ؟؟

نمیشه همون قیمت سابق را حساب کنید ؟؟؟تخفیف هم داره ؟؟

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
سلام جناب EF 557 موجود داريد ؟
بله موجود است
EF 560 چه رنگایش رو داری میشه بندش چرمی کرد
فعلا موجود نیست
گفتم شرايط خريد حضوري رو براي اينكه خودم بيام ساعت رو تحويل بگيرم ارسال كنيد.(به همين آدرس ياهوي جلو)به شماره اي هم كه گذاشتيد پيام دادم اما هيچ جوابي نداديد.
سلام براتون پخ میکنم
داداش این مدل EQS 700 که 320 تومان بود ..از شانس خوب من الان مثل اینکه شده 350 درسته ؟؟

نمیشه همون قیمت سابق را حساب کنید ؟؟؟تخفیف هم داره ؟؟

نه شرمنده تخفیف نداره

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13

دوست عزیز من نسیه جواب نمیدم شما پی ام سایتتون بسته است سری قبل هم خواست آدرس م پی ام بدم بسته بود پی ام یاهوو من هم سند نمیشه ....

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
آقا اینا ضمانت نامه هم داره ، تا 300 تومن چی پیشنهاد میدی؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوست عزیز من نسیه جواب نمیدم شما پی ام سایتتون بسته است سری قبل هم خواست آدرس م پی ام بدم بسته بود پی ام یاهوو من هم سند نمیشه ....

داداشم الان صندوق پيغام من باز هست و ميتونيد پ خ بزنيد لطف كنيد شرايط يا آدرس رو بفرست كه تا دوشنبه باهات هماهنگ كنم بيام واسه خريد. ولي كلا اينجارو زياد جدي نميگيريد و دير به دير جواب ميديد....

Last edited:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
من این ساعتو میخوام New!! EF 560
رنگ صفحه ش هم میخوام نقره ای باشه... چون مشکی و مسی هم داره
در ضمن گارانتی داره ؟ وضعیت بسته بندیش چطوره ؟
شما تهرانی ؟ با پیک میدی بیاد ؟
من خیلی زود میخوام
مرسی

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
استاد یکم سریع تر جواب بده من از شما می خوام بخرم چون تهرانی وگرنه
http://casiokarmania.com
قیمتاش از شما هم مناسبتره

Last edited:

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
http://casiokarmania.com

راست میگه خدایی قیمتات بالاست بعد ادعا میکنی ارزونترینی!!!!!
الان همون مدل bem302که زدی 105تومن .همون مدل رو تو بازار سنتی (تو کوچه مروی)80 تومان زده بود.

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
آقا اینا ضمانت نامه هم داره ، تا 300 تومن چی پیشنهاد میدی؟
بله ضمانت داره شما بگین چه سبکی میخواین تا راهنمایی کنم
داداشم الان صندوق پيغام من باز هست و ميتونيد پ خ بزنيد لطف كنيد شرايط يا آدرس رو بفرست كه تا دوشنبه باهات هماهنگ كنم بيام واسه خريد. ولي كلا اينجارو زياد جدي نميگيريد و دير به دير جواب ميديد....
sms بدین بهتون آدرس بدم
سلام
اینو داری EF 557 و چه رنگایشو
بله همون رنگ که تو تاپیک
راست میگه خدایی قیمتات بالاست بعد ادعا میکنی ارزونترینی!!!!!
الان همون مدل bem302که زدی 105تومن .همون مدل رو تو بازار سنتی (تو کوچه مروی)80 تومان زده بود.
عزیزم من کجا ۱۰۵ تومان قیمت من ۹۰ تومان هست بعد هم شمامختارید از هر جایی که به نظرتون ارزون تر و بهتر هست بخرید من مجبورت نکرده از من بخری فقط مواظب باش جنس ۱۰ تومانی تقلبی بهت ندن ۸۰ تومان....

شما هم برین از همون بخرید ... قیمتش مناسب تر!!!....من کسی مجبور نکردم از من بخره
کلا چند تا ساعت شاید ۵ تومان ارزون تر باشه اون وقت میان میگن همه قیمتاش ...
بعد اون ۵ تومن پول پست باید بدین من دارم ساعت هارو حضوری میفروشم میتونید ساعت هارو از نزدیک ببینید دست کنید کیفیتش ببینید بعد دارم تضمین میکنم گارانتی میدم
بعد شما اگه مشکل داشتین میتونید ازین تاپیک اقدام کنید بعد با خواندن صفحه این تاپیک میتونید ببینید که کسی تاحالا مشکلی داشته یا خیر
بعد شما یه زنگ بزنید ببینید اون ساعت هایی که ارزون تر گذاشتن اصلا دارن یا همین توری قیمت گذاشتن...

Last edited:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
عزیز ... شماره تماس بده ...
من الان میشه تماس بگیرم ... آخه فردا میخوام برم مسافرت ... باید بگیرم ساعت رو دیگه الان
عجله دارم

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
[quote="AmirHesam";3729433]عزیز ... شماره تماس بده ...
من الان میشه تماس بگیرم ... آخه فردا میخوام برم مسافرت ... باید بگیرم ساعت رو دیگه الان
عجله دارم[/quote]

داداش من امروز خونه نیستم فردا شب میتونید بیاد تحویل بگیرید بعد شماره تماس که هم تو سایت هم هست هم تو تاپیک دیگه ...

بالا