eelia.vision
Registered User
آقا ما كه ساعت ازت خريديم و راضي ايم و ايشالله بازم مشتريت هستيم و لي حدود 1 ماه پيش قيمتاتون كه با بالا رفتن دلار تغيير كرد و 10 هزار تومن بالا بردين رو بعد از افت دلار بازم همون بالا نگه داشتين!!!
نه فعلا اگه اون مدل هارو بخواین باید سفارش بدینEFX 510 sp این مدل ندارید؟؟؟ قیمت میتونید بدید؟؟
قیمت آخر همون که تو تاپیک هست تخفیف هم نداره اصلاسلام
ویرایش شد . با عرض معذرت
و میشه قیمت آخرتون رو بهم بفرستین . ( مدل ef 527 )
رنگ مشکی عقربه سفید رنگه مشکی عقربه آبیمدل ga 110 چه رنگ موجود داری
لطفا ادرس مغازه هم بفرمایین
اگه این مدل هارو بخاین باید سفارش بدیندرود.
دوست عزیز ممنون میشم قیمت این دو مدل رو بهم بگین و اینکه موجود دارینشون؟
مدل EFX 500 BK و EFX 510 SP
من سودم از قبل کمتر شد گرونی ها بیشتر از همه به ضرر من تموم شد ...آقا ما كه ساعت ازت خريديم و راضي ايم و ايشالله بازم مشتريت هستيم و لي حدود 1 ماه پيش قيمتاتون كه با بالا رفتن دلار تغيير كرد و 10 هزار تومن بالا بردين رو بعد از افت دلار بازم همون بالا نگه داشتين!!!
اینکه برخی قیمت هاتون از ebay کمتر هست به چه معناست ؟؟؟
کیفیت و اصل بودنش تضمینی هست ؟
درود.
دوست عزیز ممنون میشم قیمت این دو مدل رو بهم بگین و اینکه موجود دارینشون؟
مدل EFX 500 BK و EFX 510 SP
دوست عزیز میتونی برام یه قیمت بگیری که اگه مناسب بود سفارش بدم؟اگه این مدل هارو بخاین باید سفارش بدین
هر دو تاش ساعت قشنگی کلا سبکشون هم باهم خیلی فرق داره من به شخصه خیلی ساعت ga 100 دوست دارم speed hand هم هنوز خودم نفهمیدم چیه ولی به نظرم با stop watch تایم میزانی وقتی رسیدیم دوباره میزانی سرعت بهت میدهسلام
2 تا سوال :
1 : این speed hand چی رو نشون میده ؟
2 : از بین ga100 و ef 527bk به نظر شما کدوم بهتره ؟ البته برای من که دارم دانشجوی میشم !
دوست عزیز میتونی برام یه قیمت بگیری که اگه مناسب بود سفارش بدم؟
فرمودین ga 110 عقربه ابی هم داره یعنی مثل ga 100
در ضمن ادرس فروشگاهم لطف کنید برای خرید
سلام اون مدل هایی که داریم قیمت تو تاپیک هست شما مدل مد نظرتون رو انتخاب کنید اگه موجود باشه قیمت بهتون میدمسلام. قیمت کامل سری Edifice را برام بفرستید. ممنون
فعلا موجود نیست اما حدود ۲۱۰ ۲۲۰ باید باشهسلام
مدل های g9300 , g9010 رو دارین ؟ قیمتشون چنده ؟
چشم تا هفته دیگه احتمالا موجود باشهefe 500 رسید خبر کن!
اینو آوردی ؟
فعلا موجود نیست اما حدود ۲۱۰ ۲۲۰ باید باشه
فعلا موجود ندارم تا هفته آیندهسلام دوست عزیز..در مورد انتخاب ساعت پ.خ فرستادم اما متاسفانه جواب ندادین..در صورت امکان لطفا جواب بدین و راهنمایی کنین و اینکه مدلBEM-506L-1AV رو دارین یا نه؟
با تشکر
سلام
میگم مشخص نشد قیمت دقیق 9300 ؟
میشه میشه لیست اجناس بار جدیدتون رو مشخص کنین ؟
پخ کردمسلام،
ببخشید آدرس فروشگاه رو می خواستم اگه لطف کنین.