والا بعضی ساعت ها مخصوصأ این ارزون قیمت ها چون هزینه بر ثابت دارن با یه ساعت گرون قیمت برا همین یکم اختلاف قیمت هست اما شما فقط همین ساعت دیدین شما همه ساعت ها که تو آمازون هست بررسی کنید وقتی در دلار ۱۳۰۰ تومان ضرب کنید بدون در نظر گرفتن گمرکی و هزینه پست باز قیمت ما بهتر از حتی سایت آمازون که فکر کنم ارزون ترین فروشگاه اینترنتی هست باشهخوب شما که از این طریق که برای ما حساب کتاب کردید که جنساتون و وارد نمیکنید پس چرا شما دیگه گرون میدید؟
به هر حال قیمت تمام شدش میدونم پای شما هم بیشتر از اونی که آمازون و ... نوشتن در میاد ولی خوب برای مصرف کننده هم سنگینه که برای یه جنس دو برابر قیمت واقعیش پرداخت کنه
خیلی ممنون عزیز والا بچه ها یکم کم لطفا اکثر ساعت ها که خیلی ارزون تر هست نمیبینن اما یه ساعت که تازه اونم با اون صاف که من گفتم گرون تر در میاد میبیننشما اون قیمت آمازون رو زیاد توجه نکن. قیمت در آمازون ملاک نیست.ببین در سایت آمریکا کاسیو چند زده. من الان PRG510 رو در سایت امریکا دیدم قیمت 430 دلار بود. که قیمت فروش محمد 440 تومن خیلی منصفانست. حتی قیمت فروش نمایندگی یعنی 570 هم منصفانصت.
التبه باید توجه داشته باشید که قیمت ساعت به طور کلی در ایران کمتر از کشور های دیگست (به دلیل اینکه ایران جهان سومه) خیلی ها میان از ایران (یا بهتره بگم میامدن ) تیسوت می خرن می برن کشور خودشون.
این قیمت از سایت خود کاسیو
SGW100-1V - Sports - Mens, Womens, Ladies, Digital, Analog, Watches | CASIO America, Inc.
قیمت 64 دلاره
خواهش میکنمممنون رفیق.
شما اون قیمت آمازون رو زیاد توجه نکن. قیمت در آمازون ملاک نیست.ببین در سایت آمریکا کاسیو چند زده. من الان PRG510 رو در سایت امریکا دیدم قیمت 430 دلار بود. که قیمت فروش محمد 440 تومن خیلی منصفانست. حتی قیمت فروش نمایندگی یعنی 570 هم منصفانصت.
التبه باید توجه داشته باشید که قیمت ساعت به طور کلی در ایران کمتر از کشور های دیگست (به دلیل اینکه ایران جهان سومه) خیلی ها میان از ایران (یا بهتره بگم میامدن ) تیسوت می خرن می برن کشور خودشون.
این قیمت از سایت خود کاسیو
SGW100-1V - Sports - Mens, Womens, Ladies, Digital, Analog, Watches | CASIO America, Inc.
قیمت 64 دلاره
خیلی ممنون عزیز والا بچه ها یکم کم لطفا اکثر ساعت ها که خیلی ارزون تر هست نمیبینن اما یه ساعت که تازه اونم با اون صاف که من گفتم گرون تر در میاد میبینن
فعلا بند پلاستیک موجود نداریماین PRG 240 قیمت نداره موجودی ندارید؟قیمت با بند پلاستیکیش چنده؟
بله همین رنگ بند استیلg1250 همین رنگو دارید؟بندش استیله؟
فقط g9200 موجود هست قیمت یه مدل ۱۷۵ مدل دیگه ۲۱۰ تومانسلام خسته نباشيد...قيمت اين مدلها رو ميخواستم اگر داريد:
cpw-310
GD100GB-1
g-9300
g-9200
پخ کردم عزیزاگه امکانش هست از هر دو مدل عکس بزارید...منظورم g9200
مدل های G9300GB-1 ، g 9300 رو نمیارید
جواب ما رو که ندادی لااقل بگو کدام ها موجوده ؟من برای سایزه صفحه هاش عکس می خوام . چون عکس های سایت کاسیو معیار خواصی نداره در اندازه واقعی، ولی عکس ساعت ها داخل جعبه در کنار هم یا جدا جدا باز یک معیار هست برای سایز صفحه و ظاهر کلی. راستی ساعت فروشی ها یک ویترین واقعی باید داشته باشند حتی لااقل تو ایران باید جنس رو کلی برانداز کنند تا بخرند .من این مدل ها رو در نظر دارم میشه عکس از خود ساعت ها تو جعبه یا دست کنار هم قرار بدی
EFA 131
AMW 705
SGW 400
GA 100و GA 110
EFA 119 bk
و
EF 547
EF 503
EF 524
BEM 506
EF539
اگه زحمت نیست .همه مدل ها جزو بهترین ها هستن فقط اندازه و رنگ مهمه که منو ؟؟!؟؟
با تشکر
جواب ما رو که ندادی لااقل بگو کدام ها موجوده ؟من برای سایزه صفحه هاش عکس می خوام . چون عکس های سایت کاسیو معیار خواصی نداره در اندازه واقعی، ولی عکس ساعت ها داخل جعبه در کنار هم یا جدا جدا باز یک معیار هست برای سایز صفحه و ظاهر کلی. راستی ساعت فروشی ها یک ویترین واقعی باید داشته باشند حتی لااقل تو ایران باید جنس رو کلی برانداز کنند تا بخرند .
باتشکر
خواهش مبارک باشهممنون دوست عزیز سفارش ما رسید
دستت ندرده
پخ کردمسلام
داداش فردا چه موقع این ساعت رو بفرستم برای گارانتیش؟
پخ میکنمسلام دوست عزیز
لطفا لیست قیمت عمده رو برام پ.خ کنید.
ممنون
این مدل رو نداریمسلام
این مدل دخترونه G-500FD-4A_l با رنگ صورتی رو موجود دارید؟
لطفا قیمت و آدرس مغازه رو برام بفرستید.
ممنون
لطفا آدرس مغازه رو برای منم بفرستین