• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت کوهنوردی Gps دار، غواصی ،اسپرت و... Casio ژاپن و Suunto فنلاند با قیمت استثنایی

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
خوب شما که از این طریق که برای ما حساب کتاب کردید که جنساتون و وارد نمیکنید پس چرا شما دیگه گرون میدید؟
به هر حال قیمت تمام شدش میدونم پای شما هم بیشتر از اونی که آمازون و ... نوشتن در میاد ولی خوب برای مصرف کننده هم سنگینه که برای یه جنس دو برابر قیمت واقعیش پرداخت کنه
والا بعضی ساعت ها مخصوصأ این ارزون قیمت ها چون هزینه بر ثابت دارن با یه ساعت گرون قیمت برا همین یکم اختلاف قیمت هست اما شما فقط همین ساعت دیدین شما همه ساعت ها که تو آمازون هست بررسی کنید وقتی در دلار ۱۳۰۰ تومان ضرب کنید بدون در نظر گرفتن گمرکی و هزینه پست باز قیمت ما بهتر از حتی سایت آمازون که فکر کنم ارزون ترین فروشگاه اینترنتی هست باشه
بعد ملاک ما قیمت های تو ایران هست ما نسبت به قیمت های تو ایران قیمت میدیم

شما اون قیمت آمازون رو زیاد توجه نکن. قیمت در آمازون ملاک نیست.ببین در سایت آمریکا کاسیو چند زده. من الان PRG510 رو در سایت امریکا دیدم قیمت 430 دلار بود. که قیمت فروش محمد 440 تومن خیلی منصفانست. حتی قیمت فروش نمایندگی یعنی 570 هم منصفانصت.
التبه باید توجه داشته باشید که قیمت ساعت به طور کلی در ایران کمتر از کشور های دیگست (به دلیل اینکه ایران جهان سومه) خیلی ها میان از ایران (یا بهتره بگم میامدن ) تیسوت می خرن می برن کشور خودشون.

این قیمت از سایت خود کاسیو

SGW100-1V - Sports - Mens, Womens, Ladies, Digital, Analog, Watches | CASIO America, Inc.

قیمت 64 دلاره
خیلی ممنون عزیز والا بچه ها یکم کم لطفا اکثر ساعت ها که خیلی ارزون تر هست نمیبینن اما یه ساعت که تازه اونم با اون صاف که من گفتم گرون تر در میاد میبینن

خواهش میکنم

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
من این مدل ها رو در نظر دارم میشه عکس از خود ساعت ها تو جعبه یا دست کنار هم قرار بدی
EFA 131
AMW 705
SGW 400
GA 100و GA 110
EFA 119 bk
و
EF 547
EF 503
EF 524
BEM 506
EF539
اگه زحمت نیست .همه مدل ها جزو بهترین ها هستن فقط اندازه و رنگ مهمه که منو ؟؟!؟؟
با تشکر

Last edited:

Royce01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اون قیمت آمازون رو زیاد توجه نکن. قیمت در آمازون ملاک نیست.ببین در سایت آمریکا کاسیو چند زده. من الان PRG510 رو در سایت امریکا دیدم قیمت 430 دلار بود. که قیمت فروش محمد 440 تومن خیلی منصفانست. حتی قیمت فروش نمایندگی یعنی 570 هم منصفانصت.
التبه باید توجه داشته باشید که قیمت ساعت به طور کلی در ایران کمتر از کشور های دیگست (به دلیل اینکه ایران جهان سومه) خیلی ها میان از ایران (یا بهتره بگم میامدن ) تیسوت می خرن می برن کشور خودشون.

این قیمت از سایت خود کاسیو

SGW100-1V - Sports - Mens, Womens, Ladies, Digital, Analog, Watches | CASIO America, Inc.

قیمت 64 دلاره

ممنون

خیلی ممنون عزیز والا بچه ها یکم کم لطفا اکثر ساعت ها که خیلی ارزون تر هست نمیبینن اما یه ساعت که تازه اونم با اون صاف که من گفتم گرون تر در میاد میبینن

والا من از قبل دنبال این مدل خاص بودم دفترچش هم فک کنم 7-8 ماه پیش از سایت کاسیو دانلود کرده بودم.قیمت بقیه مدلها رو هم حقیقتا چک نکردم
راستی sgw-100 دو مدل داره.
SGW100-1V
SGW100B-3V
مال شما کدومه؟

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
این PRG 240 قیمت نداره موجودی ندارید؟قیمت با بند پلاستیکیش چنده؟

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
g1250 همین رنگو دارید؟بندش استیله؟

roonaldoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد...قيمت اين مدلها رو ميخواستم اگر داريد:
cpw-310
GD100GB-1
g-9300

g-9200

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
این PRG 240 قیمت نداره موجودی ندارید؟قیمت با بند پلاستیکیش چنده؟
فعلا بند پلاستیک موجود نداریم

g1250 همین رنگو دارید؟بندش استیله؟
بله همین رنگ بند استیل
سلام خسته نباشيد...قيمت اين مدلها رو ميخواستم اگر داريد:
cpw-310
GD100GB-1
g-9300

g-9200
فقط g9200 موجود هست قیمت یه مدل ۱۷۵ مدل دیگه ۲۱۰ تومان

roonaldoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه امکانش هست از هر دو مدل عکس بزارید...منظورم g9200
مدل های G9300GB-1 ، g 9300 رو نمیارید

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
من این مدل ها رو در نظر دارم میشه عکس از خود ساعت ها تو جعبه یا دست کنار هم قرار بدی
EFA 131
AMW 705
SGW 400
GA 100و GA 110
EFA 119 bk
و
EF 547
EF 503
EF 524
BEM 506
EF539
اگه زحمت نیست .همه مدل ها جزو بهترین ها هستن فقط اندازه و رنگ مهمه که منو ؟؟!؟؟
با تشکر

جواب ما رو که ندادی لااقل بگو کدام ها موجوده ؟من برای سایزه صفحه هاش عکس می خوام . چون عکس های سایت کاسیو معیار خواصی نداره در اندازه واقعی، ولی عکس ساعت ها داخل جعبه در کنار هم یا جدا جدا باز یک معیار هست برای سایز صفحه و ظاهر کلی. راستی ساعت فروشی ها یک ویترین واقعی باید داشته باشند حتی لااقل تو ایران باید جنس رو کلی برانداز کنند تا بخرند .
باتشکر

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
ممنون دوست عزیز سفارش ما رسید
دستت ندرده

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
داداش فردا چه موقع این ساعت رو بفرستم برای گارانتیش؟

soltanpour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این مدل دخترونه G-500FD-4A_l با رنگ صورتی رو موجود دارید؟
لطفا قیمت و آدرس مغازه رو برام بفرستید.
ممنون

sib.881

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا آدرس مغازه رو برای منم بفرستین

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
جواب ما رو که ندادی لااقل بگو کدام ها موجوده ؟من برای سایزه صفحه هاش عکس می خوام . چون عکس های سایت کاسیو معیار خواصی نداره در اندازه واقعی، ولی عکس ساعت ها داخل جعبه در کنار هم یا جدا جدا باز یک معیار هست برای سایز صفحه و ظاهر کلی. راستی ساعت فروشی ها یک ویترین واقعی باید داشته باشند حتی لااقل تو ایران باید جنس رو کلی برانداز کنند تا بخرند .
باتشکر

سلام مدل های efa 131 ga 100 ef 503 sgw 400 موجود هست بعد هم عزیز من واقعا وقت ندارم شرمنده نمیتونم از ساعت ها عکس بندازم یه سری عکس انداختم که تو تاپیک هست بقیه ساعت ها رو هم که تو گوگل سرچ کنید خیلی عکس براش پیدا میشه

ممنون دوست عزیز سفارش ما رسید
دستت ندرده
خواهش مبارک باشه

سلام
داداش فردا چه موقع این ساعت رو بفرستم برای گارانتیش؟
پخ کردم
سلام دوست عزیز
لطفا لیست قیمت عمده رو برام پ.خ کنید.
ممنون
پخ میکنم
سلام
این مدل دخترونه G-500FD-4A_l با رنگ صورتی رو موجود دارید؟
لطفا قیمت و آدرس مغازه رو برام بفرستید.
ممنون
این مدل رو نداریم
لطفا آدرس مغازه رو برای منم بفرستین

پخ کردم

بالا