ali reza 222
Registered User
- نوشتهها
- 443
- لایکها
- 69
سلاممدل کربنی قیمتش بالا تر هست
لطفا قیمت مدل کربنی 554 را هم عنایت کنید.ضمن اینکه آیا مدل کربنی فقط صفحه مشکی هست یا اینکه صفحه سفید مدل کربنی هم داریم؟
ممنون
سلاممدل کربنی قیمتش بالا تر هست
پاسخ دادمسلام
لطفا قیمت مدل کربنی 554 را هم عنایت کنید.ضمن اینکه آیا مدل کربنی فقط صفحه مشکی هست یا اینکه صفحه سفید مدل کربنی هم داریم؟
ممنون
پاسخ دادماز مدل هایGA 110 New و G 1200 میتونی عکس بزاری ( منظورم عکسی که خودتون گرفتین).
کدومشون بهترن؟
پاسخ دادمجیشاک جی 9200 رو موجود دارین؟
قیمت لطفا
پاسخ دادم
پاسخ دادمسلام دوست عزیز
من مدل های
PRG 510T
AMW 705
رو با همون رنگ های که رو سایت گذاشتید می خوام ! موجود دارید؟
با هم چقدر میشه(با تخفیفش)؟
من تهرانم امکان خرید حضوری وجود داره؟
پاسخ دادم
پاسخ دادم
پاسخ دادم
پاسخ دادم
پاسخ دادم
دوست عزیز شماره تلفن رو برای همین منظور گذاشتم وقتی که نیستم تماس بگیریین فکر نکنم کار سختی باشه چندین بار هم گفتم به بقیه دوستان فعلا مدل g shock نداریم شما هم از هر کی دوست دارین بخرین مبارکتون باشهممنون که پاسخگو نیستید! حداقل یه کلمه بگید نداریم یا اصلا به شما نمیفروشیم! هر بار زمان حضورتون در فروم رو چک میکنم...میاید ولی جواب نمیدید.
به هر حال ممنون. من از خرید از شما منصرف شدم . از فروشگاه بخرم احترام بیشتری می بینم.
موفق باشید
من پاسخ همه دوستان رو تا اونجا که وقت کنم میدم کسانی هم که نمی خوان اینجا منتظر بمونن می تونن یه تماس بگیرن همون موقع جواب میدمپاسخ دهی ایشون فوق العاده ضعیفه و مدلهایی هم که دارند بسیار معدوده !
نه دوست عزیز نداریم بعد تعطیلاتسلام ga120 دارید ؟ قیمت؟
سلام قیمت ها همه بالا رفته قیمت آخر همون ۱۱۰ تومانMTP 1318
ساعت فوق العاده زیبا و کلاسیک و صفحه بسیار بزرگ واقعا زیبا ترین ساعت جزو مدل های کلاسیک هست ...
قیمت : 110هزار تومان
=====================
قیمت آخر رو پ.خ کن با توجه به اینکه قبلاً معامله کردیم با همدیگه
شرایط خرید کامل تو پست اول هستشرایط خرید را بفرستید
پخ دادمسلام
پ خ داده بودم منتظر جواب هستم
پخ دادمسلام
میشه قیمت EQS 1100 , EQS 1000 رو بهم pm کنید....
موفق باشید