حاجی واست پخ کردم اگه سختت نیست بیزحمت جواب بده
حاجی من همه پخ هارو جواب دادم چیزی نرسیده
سلام عزیز جفتش موجود داریم قیمت هم همون قیمت تاپیکمحمد جان دست گلت درد نکنه. ساعتم ( Sheen 5503 ) رسید. محشر بود.
الان هم مجددا 2 تا دیگه برا خودم دلم میخواد. لطف کن قیمت و رنگ موجودی اینا رو اطلاع بده.
GA 110 New
G1250bd
خیلی ممنون خوشحالم که راضی بودینسلام داش محمد
ساعت بنده امروز رسید، بسیار بسیار ممنون بابت ارسال سریع. ساعت واقعا از نظر ظاهر عالیه
من فقط خواستم یه موضوعیا به بعضی دوستان که اولین بار میان توی این تاپیک بگم که مطمئن باشید شما دارید خرید ساعتا از یکی از بهترین و منصفترین فروشنده های حاضر انجام میدید. هم اجناس کاملا اصل هستند، هم سریع ارسال می شن و هم اینکه قیمتها خیلی مناسبه.
بسیار ممنون
دقیقا همون رنگ هایی که تو تاپیک زدم موجود داریممحمد جان یادت رفت رنگهای موجود رو بگی.
GA 110 New
G1250bd
ممنون
محمد جان مجدد سلام.
آقا من یکی اینو میخوام :
G-1250BD-1A
G-1250BD-1A - Watches - CASIO
و حتما بند استیله. درسته ؟
و یکی هم این مدل :
GA-110
رنگ مورد نظر من مشکیه. البته تو خرید سفیدش هم موندم. منتها لطف کن بهم بکو کدوم یکی از این رنگهای سری 110 رو دارین :
STANDARD ANALOG-DIGITAL - G-SHOCK - Watches - CASIO
ممنون و سپاسگذار
سلام بله مدل g1250 رنگ بندش استیل مشکی هست مدل GA 110 هم هر دو رنگشه رو داریم سفید و مشکی
سلام علیکم.
پس حتما یدونه g1250 ورمیدارم و یدونه هم سوال:
این رنگ ga110 رو پس ندارین GA-110HC-1A - Watches - CASIO
و منظور شما از سفید و مشکی این 2 تا هست :
GA-110C-1A - Watches - CASIO
GA-110C-7A - Watches - CASIO
سلام بله منظورم همون ۲ تا لینک آخری هست
GA-110C-1A - Watches - CASIO
GA-110C-7A - Watches - CASIO
محمد جان سلام.
آقا من 2 تا ساعتم رو انتخاب کردم:
g1250
ga-110 رنگ سفید
لطف کن مجدد مبلغ کل رو بهم اطلاع بده.
شماره کارت هم که فکر کنم همون قبلی برقرار باشه.
ممنون
سلام suunto ambit هست که هم جی پی اس داره هم ضربان قلی میگیره قیمتش اما 1400 1500 هست سری m سانتو هم ضربان میگیره
تازه ساعت کاسیو که نسبت به مارک های دیگه قیمت هاشون پایین تر هستچه ساعتای خوشگلی..... حیف گرونن..
مخصوصا bem501
کدوم مدل یه مدل با رنگ انتخاب کنید به من بگینهمون سری m رو میخوام. موجود هست ؟
سلام وقتی که ۱ دقیقه از ۱۲ شب گذشت دستی تاریخ ببرین رو روز بعد دیگه مشکل درست میشهسلام
دوست عزیز میشه بفرمایید ساعت هایی همانند مدل bem 501 که تقویم هفتگی و ماهانه دارند را چه وقت از شبانه روز باید تنظیم کرد ؟ ساعت من 4 بعد از ظهر تاریخ را عوض می کند ( به جای اینکه 12 شب عوض شود )
سلام موتور ژاپن سر هم شده چین japan movt cased in china کاسیو اصلی هست قیمت هم الان ۲۷۰ تومان هست تمام عقربه ها هم کار میکنه شرمنده فعلا وقت گرفتن عکس ندارمسلام دادا من اینو میخوام اما چنتا سوال دارم
EF 558
این ساعت ساخت کجاست؟ اصلی هست؟ چرا سایت رسمی کاسیو این صفحرو نداره و صفحش نیست؟چند موتوره هست؟تمام کرنومتراش کار میکنه؟ و 1درخواست هم دارم!!لطفا از همین رنگشو با دوربین 2تا عکس بگیرید من ببینم در واقعیت چ شکلی دارن!!عکسو هم با نام خودتون بگیرید.!! سپاسگذارم