silensio21
Registered User
آقا الان موجودی پرو ترک چی دارید؟
GR 7900-2 هم دارید؟
چند هستند؟
GR 7900-2 هم دارید؟
چند هستند؟
سلام عزیز قیمت دقیق ندارم شما بگردین ارزون ترین قیمت که پیدا کردن به من بگین من سعی میکنم ارزون تر از همه به شما بدمقیمت دقیق میفرمایید؟
بعد این دومی رو من تو بازار دیدم 1 تومن بهم قیمت داد امکان داره های کپی رو قیمت داده باشه؟(البته خودش میگفت که اصله و گارانتی هم داره)
سلام ef 560 رنگ سفید داریم قیمت ۲۰۰ تومان شرایط خرید ابتدا تاپیک کامل توضیح دادمسلام ، ممنون از جواب
فقط من متوجه نشدم از New!! EF 560 کدوم سفید موجودی دارین
یا این؟ :
این مدل در ظاهر چقدر متفاوتبا اصلش هست ؟
اگر هم از این مدل کپی عکسی دارین لطفا برام بفرستین
یه سری از مدل ها توی لیست بالا قیمت ندارن ، از اون ها موجودی ندارید ؟
نحوه و شرایط خرید رو هم برام ارسال کنید
ممنون
سلام فعلا فقط citizen و ef 539 و ef 560 سفید داریمسلام آقای بحرانی ،
خوب هستین ؟
از مدلای های کپی چی موجود دارین الان ؟ به جز 560
ممنون
سلام ساعت های ورزشی داریم ۵ ۶ میلیون اما ساعت کلاسیک گرون قیمت هم باید سفارش بدین میاریمدوست عزیز من ساعت های 1000 تا 2000 هزار دلاری میخوام شما دارید؟ من یک ساعت از ایتالیا با مارک longines خریدم 800 دلار خیلی خیلی ازش راضی هستم ضد ابه و کلا برقشو از دست نمیده انگار هنوز اکبنده باهاش حموم هم میرم اخ نمیگه شما از این مارک ها دارید.
سلام prg 510آقا الان موجودی پرو ترک چی دارید؟
GR 7900-2 هم دارید؟
چند هستند؟
دوست عزیز یه ساعت ضد آب و ضد ضربه میخوام که کورنوگراف باشه,آلارم داشته باشه..قیمتشم ارزون باشه..چی مدلهایی پیشنهاد میدین؟؟
عزیز متاسفانه اینجا همون دومی رو هم عجیبه که طرف آورده و حقیقتا منم نمیتونم تشخیص بدم که اصل هست یا نه(اگر برام فرقشون رو pm کنید عالی میشه)سلام عزیز قیمت دقیق ندارم شما بگردین ارزون ترین قیمت که پیدا کردن به من بگین من سعی میکنم ارزون تر از همه به شما بدم
درضمن بسیار دقت کنید که کپی بهتون ندن چون زیاد شده اصلا ارتباطی به گارانتی نداره
سلام فعلا ساعت های g shock ارزون نداریم همه بالای ۸۰۰ تومانهدوست عزیز چرا جواب مارو ندادی؟؟؟
عزیز متاسفانه اینجا همون دومی رو هم عجیبه که طرف آورده و حقیقتا منم نمیتونم تشخیص بدم که اصل هست یا نه(اگر برام فرقشون رو pm کنید عالی میشه)
ولی من بیشتر نظرم رو همون اولی هست
http://www.casio-intl.com/media/wat/operation_guide/guide_img_EQW-A1110.jpg
شما ی قیمت بدید که حداکثر نوسانش 100 بالاتر باشه که من تصمیم خریدش رو بگیرم!
سلام نداریم دوست عزیزسلام
کاسیو مدل sgw100 رو موجود داری؟
فیمت؟
ممنون
سلام عزیز من تو پست اول توضیح دادم اگه هولوگرام دایره یا بیضی یا هولوگرام نداشت کپی هستنددوست عزیز از کجا میشه فهمید ساعتهای کاسیو که توی بازار هستن اصلن.
من تا الان 8 تا ساعت خریداری کردم. همه هم می گن اصل هستن. اما با توجه به قیمت شک دارم که اصل باشن!
میشه یه توضیحی بدید.
در صورت لزوم عکس هم می ذارم که کمکم کنید.
راستی همه جعبه و کارت گارانتی دارن.
سلام prg 510
prg 250
prg 130
ساعت prg 510 با بند تیتانیوم قیمت ۱۲۵۰ممنون
قیمت شان چند هست؟
درود
قیمت نهایی PRG 130 و PRG 250 لطف می کنید.
همچنین نظرتون در مورد سایت کاسیو کارمانیا می خواستم جویا بشم ، چون قیمتاشون پایین تره.
ممنون
GW2310FB-1 - Classic - Mens Watches
Casio Men's GW2310FB-1CR G-Shock Shock Resistant Multi-Function Watch: Watches: Amazon.com
میشه یه قیمتی از این مدل برام پخ کنی؟ موجودی دارین؟
مشاهده پیوست 403712
سلام دوست من خسته نباشی
G-Shock بند استیل خورشیدی چیزی داری؟ اگه نه سفارش بدم میاری؟ چقدر طول میکشه؟
سلام ساعت g1250 رو داریم بند مشکی استیل اگه خواستین همون روز براتون میفرستیم