farhad-sj
Registered User
سلام , داداش در رابطه با SGW 400 پ.خ دادم.
سلام مدل core all black yellow موجود داریم 1200 تومنSuunto Core All Black
داداش این مدل و میخوام
سلام ما بندش نداریم فکر نمی کنم بنونین پیدا کنیدسلام آقای بحرانی عزیز من یه بند چرمی مشکی با دوخت قرمز ساعت کاسیو eqwm710la میخوام میتونین برام پیدا کنین یا موجود دارین ؟ممنون میشم این آقا حمید که همینجا تاپیک فروش ساعت داره از اون گرفتم از مدلش خوشم اومد ولی هنوز چند روز نگذشته بندش شروع به ترک خوردن کرد و الان وضعیت غیر قابل استفاده ایی داره بهش هم گفتم گفت ما فقط دو روز گارانتی میکتیم و گردن نگرفت باور کن با اون پول میتونستم ساعت با کیفیت خیلی بهتری از شما یا حتی از مغازه های بیرون بگیرم / چکار کنم سرم کلاه رفت دیگه
بله موجود 1150 اگه جایی پایین تر پیدا کردین اطلاع بدین پایین ترین قیمت بهتون میدیممحمئ جان سلام.
آقا PRG 510 پروترک چی موجود داری ؟
ممنون
سلام موجود نداریم اگه بخواین براتون میاریم 350 تومنداداش این مدل ساعت (gshock-GA-110GB-1A) رو داری یا میتونی گیر بیاری با گارانتی اصلی قیمت چند؟
سلام نخیر نداریمسلام مدل AW-80 رو دارین ؟؟؟
سلام عزیز والا قیمتش ندارمhttp://forum.persiantools.com/threads/این-مدل-ساعت-سواچ-رو-کی-داره-؟.511932/
داداش اینو ببین .میتونی کمکم کنی ؟
سلام فعلا موجود نداریمسلام
این دو مدل بند فلزیش رو دارید و قیمت همون صفحه اولیه هستش؟
sgw 300,
sgw 400
ممنون
پاسخ دادمسلام Suunto X10 آخرش چند میتونی بدید؟
سلام آقای بحرانی این که نوشتید ۳۵۰ با گارانتی دایا هست و اورجینالبله موجود 1150 اگه جایی پایین تر پیدا کردین اطلاع بدین پایین ترین قیمت بهتون میدیم
سلام موجود نداریم اگه بخواین براتون میاریم 350 تومن
سلام تو سایت قیمت ها هستسلام اقا قیمت اخر مدل های کپی این مدل چند EF 550
دوست عزيز در صورت داشتن مدلهاي زير لطف ميكنيد قيمتاشو برام پخ كنيد مرسي
Eqw-a1110
Eqw-a1200
Ef-545d
Efr-503d
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام کپی هیچ کدوم نداریمسلام
دوست عزیز در صورت امکان قیمت, مشخصات (کپی های) سه مدل زیر را برای من ارسال کنید .
اگر امکان دارد برای مقایسه آنها عکس های هرکدام را هم ارسال کنید.
باتشکر
EF560
EF550
EQS700
سلام فقط مدل هایی که تو سایت www.watchstore.ir موجود هست رو داریمسلام
عزیز مغازه دارید؟ کدوم سمته؟
یه ساعت زنونه شیک و ارزون قیمت میخوام
سلام داداش اینا رو قیمت میدی؟