• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ویژه یک سایت ایرانی

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
قیمتتون واقعا مناسبه
ولی متاسفانه رکود بازار خرید و فروش سایت باعث شده که وضعیت فعلی پیش بیاد
مثلا چند وقت پیش بحث فروش سایت شده بود...
یکی از دوستان واسه خرید سایت 350 ایران از من ، قیمت 500 تومن رو به من پیشنهاد دادن :d که بیشتر به جک شبیه بود

سایت شما با درآمدی که فرمودین حداقل 3 تومن ارزش داره و اگه چند مدت صبر کنین ایشالا بازار خرید و فروش سایت مجددا پر رونق میشه و میتونین به راحتی بفروشین

Hamed.Hamishe Abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میدونم ، متاسفانه اوضاع خراب است ، الانم که دلار وضعیتش میدونید به چه صورتی شده .

جالب اینکه یکی از دوستان (شاید به شوخی حالا) پیام فرستاده اگه 1100 میدید من هستم :)

من دارم سعی میکنم پولی که نیاز دارم رو از محل دیگه ای تامین کنم ، ایشالا اگه مشکلم برطرف شد ، اعلام میکنم که قضیه منتفی هست و اگرم برطرف نشد که درخدمتم .

ضمناً این کد آمار گیر هم تا چند ساعت دیگه طبق قرار برش میدارم (سرعت لود سایت خراب کرده صدای یوزرا دراومده) با توجه به اینکه تعداد کاربرای فعال هم زیاده ، لود باید مناسب باشه .

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
بله میدونم ، متاسفانه اوضاع خراب است ، الانم که دلار وضعیتش میدونید به چه صورتی شده .

جالب اینکه یکی از دوستان (شاید به شوخی حالا) پیام فرستاده اگه 1100 میدید من هستم :)

من دارم سعی میکنم پولی که نیاز دارم رو از محل دیگه ای تامین کنم ، ایشالا اگه مشکلم برطرف شد ، اعلام میکنم که قضیه منتفی هست و اگرم برطرف نشد که درخدمتم .

ضمناً این کد آمار گیر هم تا چند ساعت دیگه طبق قرار برش میدارم (سرعت لود سایت خراب کرده صدای یوزرا دراومده) با توجه به اینکه تعداد کاربرای فعال هم زیاده ، لود باید مناسب باشه .
ایشالله مشکلتون حل شه ولی اگر نشد طبق اون قیمت پیام خصوصیم هستم ...

بالا