• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده چند مدل ال ای دی سامسونگ و ال جی با قیمت استثنایی

vcd tanin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مزده خدمت دوستان و مدیران این سایت
این جانب مدیر خدمات شرکت فرا سرویس در نظر دارد برای بهبود کیفیت دستگاههای الیدی 3d بدون گارانتی محصولات وارداتی از بنادر این گونه دستگاهها را با بهترین قیمت و کیفیت گارانتی و خدمات دهد
برای اطلاعات بیشتر به شماره مورد نظر تماس و یا در صورت اشغال بودن پیام بگذارید 9138333085 مهندس فاتحی
خدمات فوق در سراسر ایران مقدور میباشد همراه با نصب و خدمات پس از فروش

vcd tanin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان ایا دستگاه پنل شکسته برای فروش در این بخش موجود میباشد برای کارهای تعمیراتی
در هر مدل باشه اعلام کنید اکبند پنل شکسته یا دست دو در هر صورت انواع الیدی خراب پنل شکسته حتی تعداد خریدارم
لطفا در صورت موجود بودن از طرف دوستان با این شماره هماهنگی نمایید واتساپ و تلگرام موجود میباشد برای ارسال مدل 9376200610 با تشکر

فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk

vcd tanin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام در صورت موجود بودن دستگاههای پنل شکسته تک و تعداد با قیمت ارزان خریدارم این جانب اصفهان هستم و از طریق اتوبوس ترمینال یا تیپاکس قابل ارسال در صورت موجود بودن به هر مدل با این شماره تماس حاصل فرمایید9376200610

فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk

vcd tanin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام در صورت موجود بودن دستگاههای پنل شکسته تک و تعداد با قیمت ارزان خریدارم این جانب اصفهان هستم و از طریق اتوبوس ترمینال یا تیپاکس قابل ارسال در صورت موجود بودن به هر مدل با این شماره تماس حاصل فرمایید
9376200610

بالا