omidomid1365
Registered User
- نوشتهها
- 1,491
- لایکها
- 143
بله تایید میشود . براتون ارسال کردمهزینه یک عدد 5s پرداخت شد منتظر ارسال از طرف استارتر هستیم با تشکر
بله تایید میشود . براتون ارسال کردمهزینه یک عدد 5s پرداخت شد منتظر ارسال از طرف استارتر هستیم با تشکر
داداش ممنون بابت حسن نظرتون در مورد گوشیهای من . منم سعی کردم به تمام مشتریام و بچه های P.T بهترین جنس رو انتخاب و ارسال کنم و از اینکه رازی هستید واقعا خوشحالم . سپاسدوستان یه چیزی رو میخام راست و حسینی بگم و هیچ جنبه ی تبلیغی برای امید عزیز نداره,این مطلب رو مینویسم برای دوستان خریدار که تاحالا از امید خریدار
من خودم به شخصه تا حالا بالای ۱۰تا فقط 5s از بچه های این سایت و جاهای دیگه خریدم و فقط تنها کسی که گوشی های ریپکش ۱۰۰% شبیه به اصل یا بهتر بگم اصل بود گوشی امید بود و جاهای دیگه که ریپک میخریدم یا صفحه نمایش کیفیت لازم رو نداره یا دوربین یا قاب یا عملکرد خود گوشی یا لوازم اصلی نیست و از همه مهم تر اینکه فینگر تاچشون داغونه و اینارو فقط منی که چندبار خریدم میفهمم و مرد مردونه دارم میگم گوشی این بنده خدا واقعا عالی بود.
قیمت 1890 تومنسلام 6s 64 چند؟
سلام . موجود ندارمسلام 7 پلاس 256 داری موجود سیلور ؟ قیمت میفرمایید؟
Se موجود ندارمiphone SE 64 دارید؟ قیمت؟ رنگ های موجود هم بگید
قیمت تو تایپیک اول درج شدهسلام، 5s 16 32 gold دارید ؟. ممنون میشم قیمتشونو برام بفرستید ... بی نهایت سپاس
موجودی جدید
5s 16 Gray/silver/Gold
5s 32 Gray/silver/Gold
5s 64 Gray/silver/Gold
6Gray/silver/Gold 16
6Gray/silver/Gold 64
6Gray/silver/Gold 128
6s 16 Gray/silver/Gold
6s 64 Gray/silver/Gold
6s 128 Gray/silver/Gold
تو تایپیک اول درج شدهقیمت رو هم در جلوی هر مدل درج بفرمایید لطفا
چند روز اینده موجود میشودسلام
آیفون 7 32 موجود ندارید؟
تو تایپیک اول درج شده
دوست عزیز وقتی قیمت نزدم یعنی موجود ندارم . دلیل نداره که بخواهید تایپیک منو حذف کنید . قبلی که به من اخطار بدید تو تایپیک شماره 412 موجودی رو درج کردم و قیمت تو تایپیک اول درج شده . لطفا ملاحضه کنیددر مورد تاپیک شما کاربران زیادی معترض هستن که در پست اول تاپیک گوشی ایفون 7 و 7 پلاس موجود بودن و قیمت مربوطه درج نشده
در اسرع وقت اصلاح کنید و گرنه باید بگم که مجبور به حذف تاپیک شما خواهیم شد
سلام . موجود ندارمسلام
7پلاس رز گلد 32 چند؟؟؟