• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<*** فروش فوق العاده 1 عدد لپ تاپ گیمینگ ASUS ROG G75-VW ***>>>

وضعیت
موضوع بسته شده است.

only ROG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه عزیز . 3D نیستش و متعلقات هم نداره که اگه با اون مشخصات بود به نظرت قیمتش این بود؟ نه عزیز - هر چی پول بدی آش می خوری و مشخصاتش دقیقاً همونیه که نوشتم.

ضمناً بنده گفتم خودم وارد کردم یا یکی از اقوامم؟؟؟ لپ تاپ های G75 سفارش خیلی جاها ساخته میشه و منظورم سفارش عربی نبودن بود و اینکه کیبوردش هم الفبا نداره و سفارش آمریکاست و در ایران خریداری شده با قیمتی بیشتر از این... ضمناً بدونید که لیبل شبنم را واسه هر جنسی که به طور قانونی وارد بشه می زنند و هیچ ربطی به تعداد خیلی زیاد که گفتید نداره .
از دوستان پیشاپیش اگه سوء تفاهمی حرفام بوجود آورده عذرخواهی می کنم (که هر چی فکر میکنم هیچ ربطی به اصل قضیه نداشت...)
ضمناً هم قیمتم واقعا منصفانست (تو بازار با این کانفیگو بپرسید) و هم ان شالله خریدارش خواهد دید، لپ تاپ کاملاً نو می باشد و قبل از ماه رمضان قصد انجام کاری رو دارم که هرچی پول تو دستم بیشتر باشه واسم بهتره و فقط و فقط به این دلیل یکدفعه مجبور به فروشش شدم وگرنه هرگز ازش دل نمی کندم...
موفق باشید.

Last edited:

hieukazuo3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Topic rất hay, mình cũng chung quan điểm mà không biết phải diễn tả như thế nào

only ROG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ویتنامی نظر نداشتیم که پیدا کردیم. thanks

zero_cool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز . 3D نیستش و متعلقات هم نداره که اگه با اون مشخصات بود به نظرت قیمتش این بود؟ نه عزیز - هر چی پول بدی آش می خوری و مشخصاتش دقیقاً همونیه که نوشتم.

ضمناً بنده گفتم خودم وارد کردم یا یکی از اقوامم؟؟؟ لپ تاپ های G75 سفارش خیلی جاها ساخته میشه و منظورم سفارش عربی نبودن بود و اینکه کیبوردش هم الفبا نداره و سفارش آمریکاست و در ایران خریداری شده با قیمتی بیشتر از این... ضمناً بدونید که لیبل شبنم را واسه هر جنسی که به طور قانونی وارد بشه می زنند و هیچ ربطی به تعداد خیلی زیاد که گفتید نداره .
از دوستان پیشاپیش اگه سوء تفاهمی حرفام بوجود آورده عذرخواهی می کنم (که هر چی فکر میکنم هیچ ربطی به اصل قضیه نداشت...)
ضمناً هم قیمتم واقعا منصفانست (تو بازار با این کانفیگو بپرسید) و هم ان شالله خریدارش خواهد دید، لپ تاپ کاملاً نو می باشد و قبل از ماه رمضان قصد انجام کاری رو دارم که هرچی پول تو دستم بیشتر باشه واسم بهتره و فقط و فقط به این دلیل یکدفعه مجبور به فروشش شدم وگرنه هرگز ازش دل نمی کندم...
موفق باشید.

ولی به نوع جمله بندی خودتون دقت کنید!! جوری صحبت کردین انگار شخصی این کالا رو برای شما آورده

Last edited by a moderator:

lllldante

Registered User
لایک‌ها
40
سلام خسته نباشيد دلار شده 3000 انگار هنوز شما قیمتا تغییر ندادید دلار تا 2500 هم میرسه پس لطفا زودتر قییمتا تغییر بدید تت تعداد مشتری هاتون بالاتر بره .

only ROG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان فقط مبحث در مورد خرید باشه لطفاً . ممنون

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
خوب بفروشی

Last edited:

legend761

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش معاوضه هم میکنی با gt 780 باقیشو سر میدم

hamed_heydari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
gheymate akharo chera hich nazadi hamash neveshti p kh shod

baba ye baz bezan dige ke hame bedonan

age rah nadare vase ma ham p kh kon

malmal13691

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، صد در صد خریدارم بصورت فوری ، اگر فروش نرفته پیام خصوصی بدید

Last edited:

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
آقا قبل از اینکه کسی بخره بزارید من بیام ببینمش.چقدر میگیری بزاری ببینمش؟

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
چند میگیری از پشت شیشه نیگاش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
%28%28asal-0073%29%29%20%283%29.gif

only ROG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا