yasser_jinx
Registered User
- نوشتهها
- 599
- لایکها
- 45
به گوشی های ال جی هم میخوره؟
4ایکس اچ دی؟
لطفا پخ کنید اگه امکان داره
4ایکس اچ دی؟
بله قربان به هر وسیله ای که بلوتوس داشته باشه میخورهبه گوشی های ال جی هم میخوره؟
4ایکس اچ دی؟
سلام داداش.به کامپیوترای معمولی نمیخوره؟یا مشابه نداری که به پی سی بخوره؟
خریداری شد، تشکر هم می کنم از ایشون
فقط جای این (پ) رو هم بگید لطفا
مبارک باشه جای حرف پ هم روی حرفm
سلام چاکرمسلام آقا مهدی خوبی؟کیبرد لازم دارم موجودی داری؟
تشکر دوست عزیز، اما m رو میزنم (و) میاد
سلام سازگاریشون با ویندوز چه طوریه؟ دکمه های مخصوص ویندوز و دکمه های فانکشن در محیط ویندوز عمل میکنن؟
بله قربان این ساخته شده واسه ipad iphone macbook .....با آیپد راحت مچ میشه ؟ اگر آره که احتمالا یک عدد خریدارم. البته اگر قیمت همچنان ۱۴۵ تومن میباشد.
اطلاعات رو پ.خ کنید
سلام,
بذارید من یکم توضیح بدم.
اولا به کسانی که تبلت دارن و دنبال یک کیبورد خوب میگردن توصیه میکنم همین کیبورد رو بگیرن. چون اولا بلوتوث هست ثانیا وزن و اندازش بسیار کم هست. اگر تبلت شما 10 اینچی باشه این کمتر از 2 اینچ بزرگتره. راحت تو کیفتون جا میشه.
این کیبورد به همه دستگاه هایی که بلوتوث دارن میخوره. چه ویندوز چه آندروید و...
دکمه های Function هم به صورت پیش فرض روی ویندوز و آندروید کار نمیکنه. ولی خیلی راحت روی آندروید میتونید با نصب نرم افزار همه دکمه های Function رو یک عملکرد براشون تعریف کنید. مثلا میتونید کاری کنید دکمه های تنظیم نور روی کیبرد واقعا نور تبلت آندرویدی رو کم یا زیاد کنه. یا مثلا Volume رو هم کم, زیاد یا قطع کنه. این یعنی اینکه این دکمه ها توسط ویندوز و آندروید ِDetect میشن ولی به صورت پیش فرض نمیدونن که باید این دکمه ها چه کاری رو انجام بدن. که شما با نصب نرم افزار بهشون میگید که این دکمه فلان کار رو انجام بده.
همین الان هم این پست رو با کیبردی که دیروز حضوری در تهران از ایشون خریدم دارم ارسال میکنم.
با اینکه سایزش کوچکه ولی دکمه ها فشرده نشدن و خیلی راحت میشه باهاش کار کرد. کوچکیش بیشتر به خاطر نبود Numpad و دکمه های میانی مثل Insert و Home و همچنین به دلیل جاگیری بسیار کم دکمه های Navigation یا همون دکمه های Up و Down و... هست. در کل چون کیبرد برای زبان ژاپنی هست چند دکمه اضافی هم داره که در زبان فارسی و انگلیسی کار خاصی انجام نمیدن و میتونید براشون عملکرد خاصی تعریف کنید.
نبود دکمه های Home و End برای کسانی که با این دکمه ها زیاد کار میکنن شاید کمی آزار باشه. ولی احتمالا برای این هم راه حلی هست. جای کنترل هم با CapsLock عوض شده که تا وقتی بهش عادت کنید کمی لج تون رو در میاره.
دوستان
مهدي جان تاييد شده است
جسهاش اصل اصله