• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده Apple Wireless Keyboard فقط 100,000 تومان

yasser_jinx

Registered User
لایک‌ها
45
به گوشی های ال جی هم میخوره؟
4ایکس اچ دی؟
لطفا پخ کنید اگه امکان داره

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش.به کامپیوترای معمولی نمیخوره؟یا مشابه نداری که به پی سی بخوره؟

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
به گوشی های ال جی هم میخوره؟
4ایکس اچ دی؟
لطفا پخ کنید اگه امکان داره
بله قربان به هر وسیله ای که بلوتوس داشته باشه میخوره

سلام داداش.به کامپیوترای معمولی نمیخوره؟یا مشابه نداری که به پی سی بخوره؟

سلام
چرا میخوره فقط باید کامپیوترتون بلوتوس داشته باشه که میتونین جدا دانگلشو بخرین و بعد وصل بشین

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
خریداری شد، تشکر هم می کنم از ایشون
فقط جای این (پ) رو هم بگید لطفا

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام آقا مهدی خوبی؟کیبرد لازم دارم موجودی داری؟

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
سلام آقا مهدی خوبی؟کیبرد لازم دارم موجودی داری؟
سلام چاکرم
بله قربان یه ۷۰ ۸۰ تایی هست میاد هر هفته با بار آیمک برامون

تشکر دوست عزیز، اما m رو میزنم (و) میاد :(

توضیح دادم خدمتتون باید کیبرد Persian ISIRI رو تو مک انتخاب کنین تا پ بیاد
در خدمتیم

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام دوستان،

من امروز به صورت حضوری رفتم جای ایشون کیبرد رو خرسدم. اولا اینکخ ایشون بسیار آدم محترم و خوش برخوردی هستن.

بعد اینکه این کیبردها به صورت پیش فرض باتری دارن. باتریهای اصلی با کیفیت خوب. این رو گفتم آخه هم سوال بود برای خودم هم برای بقیه.

کیبرد رو هنوز باز نکردم امتحان کامل انجام بدم. وگرنه ریویو کامل رو مینوشتم.

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
سلام دوست عزیز!
جناب لیبل کبیورد اپل ندارید؟؟؟
از این مدل میخوام:

LogicSkin.jpg
فارسی
ممنون

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز!
جناب لیبل کبیورد اپل ندارید؟؟؟
از این مدل میخوام:

مشاهده پیوست 388605
فارسی
ممنون

سلام داریم
۳۸،۰۰۰ تومان

سلام سازگاریشون با ویندوز چه طوریه؟ دکمه های مخصوص ویندوز و دکمه های فانکشن در محیط ویندوز عمل میکنن؟

بله کار میکنه

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
ممنون
پس برا خرید حضوری باهاتون هماهنگ میکنم
:rolleyes:

Sent By GT Grand , Tapatalk Used

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام,

بذارید من یکم توضیح بدم.

اولا به کسانی که تبلت دارن و دنبال یک کیبورد خوب میگردن توصیه میکنم همین کیبورد رو بگیرن. چون اولا بلوتوث هست ثانیا وزن و اندازش بسیار کم هست. اگر تبلت شما 10 اینچی باشه این کمتر از 2 اینچ بزرگتره. راحت تو کیفتون جا میشه.

این کیبورد به همه دستگاه هایی که بلوتوث دارن میخوره. چه ویندوز چه آندروید و...

دکمه های Function هم به صورت پیش فرض روی ویندوز و آندروید کار نمیکنه. ولی خیلی راحت روی آندروید میتونید با نصب نرم افزار همه دکمه های Function رو یک عملکرد براشون تعریف کنید. مثلا میتونید کاری کنید دکمه های تنظیم نور روی کیبرد واقعا نور تبلت آندرویدی رو کم یا زیاد کنه. یا مثلا Volume رو هم کم, زیاد یا قطع کنه. این یعنی اینکه این دکمه ها توسط ویندوز و آندروید ِDetect میشن ولی به صورت پیش فرض نمیدونن که باید این دکمه ها چه کاری رو انجام بدن. که شما با نصب نرم افزار بهشون میگید که این دکمه فلان کار رو انجام بده.

همین الان هم این پست رو با کیبردی که دیروز حضوری در تهران از ایشون خریدم دارم ارسال میکنم.

با اینکه سایزش کوچکه ولی دکمه ها فشرده نشدن و خیلی راحت میشه باهاش کار کرد. کوچکیش بیشتر به خاطر نبود Numpad و دکمه های میانی مثل Insert و Home و همچنین به دلیل جاگیری بسیار کم دکمه های Navigation یا همون دکمه های Up و Down و... هست. در کل چون کیبرد برای زبان ژاپنی هست چند دکمه اضافی هم داره که در زبان فارسی و انگلیسی کار خاصی انجام نمیدن و میتونید براشون عملکرد خاصی تعریف کنید.

نبود دکمه های Home و End برای کسانی که با این دکمه ها زیاد کار میکنن شاید کمی آزار باشه. ولی احتمالا برای این هم راه حلی هست. جای کنترل هم با CapsLock عوض شده که تا وقتی بهش عادت کنید کمی لج تون رو در میاره.

Last edited:

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
با آیپد راحت مچ میشه ؟ اگر آره که احتمالا یک عدد خریدارم. البته اگر قیمت همچنان ۱۴۵ تومن میباشد.
اطلاعات رو پ.خ کنید

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
با آیپد راحت مچ میشه ؟ اگر آره که احتمالا یک عدد خریدارم. البته اگر قیمت همچنان ۱۴۵ تومن میباشد.
اطلاعات رو پ.خ کنید
بله قربان این ساخته شده واسه ipad iphone macbook .....

سلام,

بذارید من یکم توضیح بدم.

اولا به کسانی که تبلت دارن و دنبال یک کیبورد خوب میگردن توصیه میکنم همین کیبورد رو بگیرن. چون اولا بلوتوث هست ثانیا وزن و اندازش بسیار کم هست. اگر تبلت شما 10 اینچی باشه این کمتر از 2 اینچ بزرگتره. راحت تو کیفتون جا میشه.

این کیبورد به همه دستگاه هایی که بلوتوث دارن میخوره. چه ویندوز چه آندروید و...

دکمه های Function هم به صورت پیش فرض روی ویندوز و آندروید کار نمیکنه. ولی خیلی راحت روی آندروید میتونید با نصب نرم افزار همه دکمه های Function رو یک عملکرد براشون تعریف کنید. مثلا میتونید کاری کنید دکمه های تنظیم نور روی کیبرد واقعا نور تبلت آندرویدی رو کم یا زیاد کنه. یا مثلا Volume رو هم کم, زیاد یا قطع کنه. این یعنی اینکه این دکمه ها توسط ویندوز و آندروید ِDetect میشن ولی به صورت پیش فرض نمیدونن که باید این دکمه ها چه کاری رو انجام بدن. که شما با نصب نرم افزار بهشون میگید که این دکمه فلان کار رو انجام بده.

همین الان هم این پست رو با کیبردی که دیروز حضوری در تهران از ایشون خریدم دارم ارسال میکنم.

با اینکه سایزش کوچکه ولی دکمه ها فشرده نشدن و خیلی راحت میشه باهاش کار کرد. کوچکیش بیشتر به خاطر نبود Numpad و دکمه های میانی مثل Insert و Home و همچنین به دلیل جاگیری بسیار کم دکمه های Navigation یا همون دکمه های Up و Down و... هست. در کل چون کیبرد برای زبان ژاپنی هست چند دکمه اضافی هم داره که در زبان فارسی و انگلیسی کار خاصی انجام نمیدن و میتونید براشون عملکرد خاصی تعریف کنید.

نبود دکمه های Home و End برای کسانی که با این دکمه ها زیاد کار میکنن شاید کمی آزار باشه. ولی احتمالا برای این هم راه حلی هست. جای کنترل هم با CapsLock عوض شده که تا وقتی بهش عادت کنید کمی لج تون رو در میاره.

سلام ممنون از توضیحاتتون ایشالا یه عمر استفاده کنین

در مورد نبود دکمه home و end کلا وایرلس کیبرد های اپل ندارن

بالا