• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده SSD 128 GB........*****فقط 215 تومان*****

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
سل
***با سلام خدمت دوستان***

SSD 128 GB - SATA 2
مارک سامسونگ MADE IN KOREA
کارکرده - بسیار تمیز - یکماه تعویض درجا

آکبند 128 ساتا 2 اگر تو بازار موجود باشه حدود 360 تومانه و ساتا 3 هم پائین ترین قیمتش حدود 410 تومانه پس با پائین ترین هزینه کامپیوتر رومیزی و لپ تاپ خودتون رو مثل جت کنید
47b20s0.gif

لینک فروش در سایت های خارجی

Samsung Solid State Drive P N MMCRE28G5DXP 0VBD1 2 5" 128GB MLC SSD Black | eBay

Amazon.com : Samsung 128GB 2.5" SATA SSD Desktop Laptop Computer Solid State Drive MMCRE28G5DXP-0VBD1 : Computer Internal Solid State Drives : Computers & Accessories

قیمت تک : 215 تومان

قیمت بالای سه عدد : 205 تومان

عکس تست

مشاهده پیوست 507655مشاهده پیوست 508848مشاهده پیوست 507656

و اما برای این SSD خوش قیمت میتونید این متعلقات رو تهیه کنید که از قیمت کل بازار کامپیوتر پائین تره

کابل USB3 TO SATA3

مارک FARANET - جدید ترین محصول فرانت بسیار با کیفیت

تبدیل هارد های 2.5 اینچ و 3.5 اینچ و انواع رام اینترنال ساتا به USB

باکس این محصول شامل : 1. کابل تبدیل مربوطه 2. آدپتور برق

لینک محصول : آداپتور USB3.0 to SATA3.0

قیمت : 80 تومان

باکس 2.5 اینچ USB3

مارک WIPRO

باکس این محصول شامل : 1. قاب فلزی نقره ای رنگ 2. کابل دیتای مربوطه 3.کیف طرح چرم 4.دو عدد پیچ

قیمت : 38 تومان

باکس 2.5 اینچ USB2

مارک WIPRO

باکس این محصول شامل : 1. قاب فلزی مشکی رنگ 2. کابل دیتای مربوطه 3.کیف طرح چرم 4. پیچ گوشتی و دو عدد پیچ

قیمت : 24 تومان

کیف همراه پفکی مخصوص هارد 2.5 اینچ

مارک DIAMOND

در دو رنگ مشکی و نقره ای

قیمت : 9 تومان

عکس

SSD

مشاهده پیوست 507658مشاهده پیوست 507657

ACCESSORIES

مشاهده پیوست 507661مشاهده پیوست 507664مشاهده پیوست 507662مشاهده پیوست 507660مشاهده پیوست 507659مشاهده پیوست 507663

با تشکر

سلام داداش هارد اس اس دی و باکس یو اس بی 3 رو میخوام ( باکس 2.5 اینچ USB3 & SSD 128 GB) فقط میخواستم بدونم باکس مذبور خودش کاور داره ( روکش فلزی و قابی که هارد داخلش جا میگیره ) چون نوشتید قاب فلزی نقره ای و احتمال دادم منظورتون همینه ولی گفتم اول سوال بپرسم یه وقت من نوعی اشتباه نکرده باشم .و قیمت اخر و شماره تلفن و شماره حسابتون رو بم بدید (سایت عوض شده و من هنوز به این وضعیت عادت نکردم گیج میشم ممنون) و بفرما چند عدد از باکس مذبور دارید ممنون منتظرم داداش فدات

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
آقا يه سوال:
اگه مين ساتا باشه (ساتا1) بعد هارد ساتا2 يا3 بهش وصل كنى مشكلى كه نداره؟ شناسايى مى كنه؟

هارد ساتا 2و 3 رو میتونید به سیستمتون متصل کنید دوست عزیز و هم میتونید به ساتا 1 هم نصب کنید فقط ساتا راد نمیتونه پشتیبانی کنه

در مورد سیستم :
هارد رو نصب کنید اول با ویندوز اکس پی ترجیها سرویس پک 3 هارد رو پارتیشن اکتیو کنید و بعد از فرمت سی دی ویندوز اکس پی رو بیرون آورده و سون یا هر ورژن دلخواه رو نصب کنید و حتما سعی کنید سیستم را بعد از نصب ویندوز آبدیت کنید و از مچ شدن قطعاتتون لذت ببرید
نکات مهم :
بهترین کارائی هارد مذبور روی سیستم عامل های ( سون 64 . لینوکس 9 به بالا . ویندوز 8 ورژن 64 است )
بهترین کارائی و عمل و عکس العمل هارد مذبور در مقایسه با هارد های معمولی :
رندر برنامه های گرافیکی مانند افتر افکت .و سرعت کپی چشم گیر . بوت سریع تر سیستم عامل . رفع باگ های مربوط به سرعت خان اطلاعات میباشد و امتیاز سیستمی این هارد روی ویندوز 7 به طور مربوط 7 میباشد و به نسبت رو به بالا تا 7.9 ادامه دارد در صورتی که سیستم شما کمتر از امتیاز 7 را برای هارد مذبور ارائه کرد مادربرد خود را حتما آبدیت کنید (امتیاز هارد های معمولی نهایت 5.9 می باشد )
خوب کل چیزای مهمی که باید بدونید رو گفتم داداش های گلم و میتونم بگم نصب این هارد مثل ارتقاع سیستم با رم 2 به 4 و بالا تر است
شاد و موفق باشید

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
روی لپتاپی که قبلا هارد ساتا 2 داشته میشه نصبش کرد؟ دنگو فنگ داره؟ کانفیگش یا همینجوری پیچاشو باز کنیم میشه این رو جا زد؟
هارد ساتا 2 و 3 رو میتونید به لبتابتون متصل کنید دوست عزیز
برای لبتاب شما :
اول پیچ ها رو باز کنید و هارد رو نصب و اگر دیدید هارد رو نشناخت اول با سیستم یه پارتیشن اکتیو روش بزنید در صورتی که لبتاب 64 هست احتمال داره نیاز باشه بوت رو روی ATBبگذارید و طبق روال قبلتون ویندوز بزنید و اگه قبلا روی سیستم لبتاب هارد اس اس دس نبوده بعد از نصب درایور ها رو آبدیت بزنید تا از مچ شدن قطعتون لذت ببرید
نکات مهم :
بهترین کارائی هارد مذبور روی سیستم عامل های ( سون 64 . لینوکس 9 به بالا . ویندوز 8 ورژن 64 است )
رندر برنامه های گرافیکی مانند افتر افکت .و سرعت کپی چشم گیر . بوت سریع تر سیستم عامل . رفع باگ های مربوط به سرعت خان اطلاعات میباشد و امتیاز سیستمی این هارد روی ویندوز 7 به طور مربوط 7 میباشد و به نسبت رو به بالا تا 7.9 ادامه دارد در صورتی که سیستم شما کمتر از امتیاز 7 را برای هارد مذبور ارائه کرد مادربرد خود را حتما آبدیت کنید (امتیاز هارد های معمولی نهایت 5.9 می باشد )
خوب کل چیزای مهمی که باید بدونید رو گفتم داداش های گلم و میتونم بگم نصب این هارد مثل ارتقاع سیستم با رم 2 به 4 و بالا تر است
شاد و موفق باشید

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
ادمین داداش چی شد من منتظرم باکس یو اس پی 3 رو میخوام چند تا هارد لبتاب دارم گفتم راحت با باکس شما دیگه قابل حملش کنم راحت شم منتظرتیم داداش با ما باش
تلفن خودم رو برات میگذارم :
9303385064
نمایندگیم 0711 7239069
منتظریم داداشه گلم

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
هارد ساتا 2 و 3 رو میتونید به لبتابتون متصل کنید دوست عزیز
برای لبتاب شما :
اول پیچ ها رو باز کنید و هارد رو نصب و اگر دیدید هارد رو نشناخت اول با سیستم یه پارتیشن اکتیو روش بزنید در صورتی که لبتاب 64 هست احتمال داره نیاز باشه بوت رو روی ATBبگذارید و طبق روال قبلتون ویندوز بزنید و اگه قبلا روی سیستم لبتاب هارد اس اس دس نبوده بعد از نصب درایور ها رو آبدیت بزنید تا از مچ شدن قطعتون لذت ببرید
نکات مهم :
شاد و موفق باشید

بسیار بسیار ممنون از پاسختون!
یک سوال دیگه! اگر نشناسه چطور میشه روش یه پارتیشن اکتیو زد؟

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
بسیار بسیار ممنون از پاسختون!
یک سوال دیگه! اگر نشناسه چطور میشه روش یه پارتیشن اکتیو زد؟
عزیز روی یک سیستم دیگه پارتیشن کن حتی یک درایو پارتیشن هم کافیه فقط اکتیوش کنید و فرمت بشه بعد جواب میده

mehrdad092000

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
دوست عزیز الان اینا کار کردن ؟؟
اخه توی تاپیک نوشتین کارکرد بعد نوشتین بالای چند عدد فعلان قیمت
بعدش گارانتی دارن ؟
حجمشون فقط یکیه ؟؟کمتر نداری؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
یک توضیحی در مورد کارایی شون میدین؟
الان من تو سیستم خونگی ام بخوام نصب اش کنم بجای هارد باید به کابل ساتا وصل کنم؟
بعد ویندوز را توش نصب کنم؟
برای کارای پخش ریل تایم تو ادیوس میخوام

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان کلیه تست هایی که خواسته بودید در پست اول اضافه شد

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
بنده یک عدد خریدارم
شرایط رو اطلاع بدین
09358612760

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
با سلام خدمت شما
بنده یکعدد خریدارم
شرایط خرید و هزینه پست رو برام پخ کنید
با تشکر

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
این هاردها را می توان بصورت raid روی لپ تاپ بست؟ شرایط را برای خرید دوعدد لطفا ارسال نمایید
سلام
بله اگر لپ تاپ قابلیت رید داشته باشه میشه

اگه ویندوز و برنامه های لازم رو توی این ssd ها نصب شه سرعت لود ویندوز و سرعت کار با ویندوز بالا میره؟؟؟؟؟؟
بله خیلی بالاتر میره
سلام
سرعت read و write این هارد چقدر است.

سلام

200

عکس ها رو هم داخل پست اول مجددا آپلود کردم لطفا چک بفرمائید
آقای پوده ای تعداد افرادی که بنچمارک و سرعت این هارد ها و رنک ویندوزشون رو میخان بیشتر از ده نفر شد !

پاسخی نمیدین ؟!

شرمنده اینقدر این قالب ازار دهنده هستش که نمیشه راحت باهاش کار کرد . چند روز پیش عکس ها رو مجددا آپلود کردم . ممنون از توجه شما

با اجازه از اقا حمید گل , رنک ویندوز 8 به هارد 6.9 هست و سرعت رید و رایت هم حوالی 200 مگ
ممنون از راهنمایی شما
سلام
SSD با ظرفیت 64 گیگ موجود دارید ؟

سلام
فعلا 128 هستش

سلام
عکس از تست سرعت میتونی بذاری ؟
بعدشم usb3 مگه خودش تغذیه جدا نداره ؟
پس تبدیلی ندارین که بدون اداپتور باشه ؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام

عکس ها رو آپلود کردم .نه تغذیه جدا نداره
من چهار تا هارد از اقای پوده ای خریدم و برام ارسال کردند ، سوال کردم گفتند انجمن داره اپدیت میشه سر نزدند اگه خرید دارید این تلفنشون هست :

66964677

نوین تخت جمشید - پوده ای

ممنون از شما
سلام
روی لپتاپی که قبلا هارد ساتا 2 داشته میشه نصبش کرد؟ دنگو فنگ داره؟ کانفیگش یا همینجوری پیچاشو باز کنیم میشه این رو جا زد؟
سلام

نه دنگ و فنگ نداره راحت میتونید نصبش کنید
سل

سلام داداش هارد اس اس دی و باکس یو اس بی 3 رو میخوام ( باکس 2.5 اینچ USB3 & SSD 128 GB) فقط میخواستم بدونم باکس مذبور خودش کاور داره ( روکش فلزی و قابی که هارد داخلش جا میگیره ) چون نوشتید قاب فلزی نقره ای و احتمال دادم منظورتون همینه ولی گفتم اول سوال بپرسم یه وقت من نوعی اشتباه نکرده باشم .و قیمت اخر و شماره تلفن و شماره حسابتون رو بم بدید (سایت عوض شده و من هنوز به این وضعیت عادت نکردم گیج میشم ممنون) و بفرما چند عدد از باکس مذبور دارید ممنون منتظرم داداش فدات
هارد ساتا 2و 3 رو میتونید به سیستمتون متصل کنید دوست عزیز و هم میتونید به ساتا 1 هم نصب کنید فقط ساتا راد نمیتونه پشتیبانی کنه

در مورد سیستم :
هارد رو نصب کنید اول با ویندوز اکس پی ترجیها سرویس پک 3 هارد رو پارتیشن اکتیو کنید و بعد از فرمت سی دی ویندوز اکس پی رو بیرون آورده و سون یا هر ورژن دلخواه رو نصب کنید و حتما سعی کنید سیستم را بعد از نصب ویندوز آبدیت کنید و از مچ شدن قطعاتتون لذت ببرید
نکات مهم :
شاد و موفق باشید
با سلام

اول متشکر از راهنمایی هایی که به دوستان کردید

دوم اینکه فکر کنم چند روز پیش تلفنی با هم صحبت کردیم . درسته ؟

سلام
دوست عزیز الان اینا کار کردن ؟؟
اخه توی تاپیک نوشتین کارکرد بعد نوشتین بالای چند عدد فعلان قیمت
بعدش گارانتی دارن ؟
حجمشون فقط یکیه ؟؟کمتر نداری؟

سلام کارکرده هستن ولی به تعداد

گارانتی یک ماهه

حجمشون یکیه
یک توضیحی در مورد کارایی شون میدین؟
الان من تو سیستم خونگی ام بخوام نصب اش کنم بجای هارد باید به کابل ساتا وصل کنم؟
بعد ویندوز را توش نصب کنم؟
برای کارای پخش ریل تایم تو ادیوس میخوام

سلام

به راحتی میتونید به جای هارد ازش استفاده کنید
جناب 64 احیانا موجود ندارین؟

نه متاسفانه
موجود نیست

با لپ تاپ ساتا 3 مشکلی نداره؟
نه هیچ مشکلی نداره
سلام
از این ssd فقط یکی موجود داری ؟
اگه بیشتر داری همه مثل همن ؟
قیمت آخر تکی چند ؟
سلام

تعداد هست و همه مثل هم هستن
قیمت تکی هم 215 تومان

ظرفیت پایینتر موجود نیست؟
نه متاسفانه
هارد 40 گیگ هم دارید
نه متاسفانه

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درود
روش خرید چگونه هست ؟
پرداخت ؟
ارسال

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
درود
روش خرید چگونه هست ؟
پرداخت ؟
ارسال

سلام

اگر تهران هستید که میتونید حضوری تشریف بیارید برای خرید . برای شهرستان هم با پست/تیپاکس/ایتوک ارسال میشه

اگر قصد خرید دارید بفرمائید تا صورتحساب و جزئیات پرداخت و ارسال رو براتون بفرستم

بالا