• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوووری هایر 910 خوود آک

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
داداش قبول کن اشکال از خودت بود که یه عکس جدید نگرفتی بزاری
ماشالله اینقدر کلاه بردارا زیاد شدن که سخت میشه اعتماد کرد
متاسفانه همه چیز هم بر علیه شماس(عکس تاپیک قبلی،انصراف از فروش قبلی،قرار دادن عکس قبلی در تاپیک جدید)
شما جای ناراحت شدن از دوستان و قسم دادنشون به این و اون یه عکس جدید بزارید و مهلت تست قرار بدین

در ضمن دوستان ایشون نیو یوزر نیستند که اول ارسال ازشون میخاید،من خودم یکی میخام بخرم،اگه اوکی شد خبر میدم خودم برمیدارم ازت ;)

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
داداش قبول کن اشکال از خودت بود که یه عکس جدید نگرفتی بزاری
ماشالله اینقدر کلاه بردارا زیاد شدن که سخت میشه اعتماد کرد
متاسفانه همه چیز هم بر علیه شماس(عکس تاپیک قبلی،انصراف از فروش قبلی،قرار دادن عکس قبلی در تاپیک جدید)
شما جای ناراحت شدن از دوستان و قسم دادنشون به این و اون یه عکس جدید بزارید و مهلت تست قرار بدین

در ضمن دوستان ایشون نیو یوزر نیستند که اول ارسال ازشون میخاید،من خودم یکی میخام بخرم،اگه اوکی شد خبر میدم خودم برمیدارم ازت ;)

بله حتما 1 هفته مهلت تست میدم که خیال همه راحت شه
این دومین باریه به خاطر رفیقام تو پرشین تحقیر میشم
عکس میگیرم میزارم

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
آرمان جان شما باید به ما هم حق بدین
این سومین تاپیک با این عکس ها بود
اولین تاپیک و دوست شما زده بود که با اکانت شما هم تو تاپیک آقای بحرینی پیام داده بود که گوشی ش مشکل داره و بچه ها مچشو گرفتن و تاپیکش بسته شد
چند روز بعدش خودتون با اون عکس ها یک تاپیک دیگه زدین که اول یک مشکلاتی رو مطرح کردین بعدش ویرایش کردین که گوشی سالم هستش و بیرون از انجمن فروختین
و امروز هم باز با اون عکس ها
من تو هر 2تا تاپیک قبلی هم حضور داشتم :D عکس گوشی رو تاپیک های قبلی دیده بودم وگفتم شاید برای بار سوم میخوایین همون گوشی و بفروشین
وگرنه من قصد جسارت و توهین به شمارو نداشتم و کوچیک شما و بچه های گل پی تی هم هستم
انشالله خوب بفروشی دوست من

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
آرمان جان شما باید به ما هم حق بدین
این سومین تاپیک با این عکس ها بود
اولین تاپیک و دوست شما زده بود که با اکانت شما هم تو تاپیک آقای بحرینی پیام داده بود که گوشی ش مشکل داره و بچه ها مچشو گرفتن و تاپیکش بسته شد
چند روز بعدش خودتون با اون عکس ها یک تاپیک دیگه زدین که اول یک مشکلاتی رو مطرح کردین بعدش ویرایش کردین که گوشی سالم هستش و بیرون از انجمن فروختین
و امروز هم باز با اون عکس ها
من تو هر 2تا تاپیک قبلی هم حضور داشتم :D عکس گوشی رو تاپیک های قبلی دیده بودم وگفتم شاید برای بار سوم میخوایین همون گوشی و بفروشین
وگرنه من قصد جسارت و توهین به شمارو نداشتم و کوچیک شما و بچه های گل پی تی هم هستم
انشالله خوب بفروشی دوست من

اشتباه از من بود و چوبش رو هم خوردم
یا علی مدد

چشم عسلی

Registered User
لایک‌ها
1
با سوني tipo تعويض دازين سر بدم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
در سایت ایسام 415 فروخته شد.که با سهم ایسام و مالیات به بنده 386,645 تومان میرسد
ختم تاپیک

فروش از سر گرفته میشود

پ ن : وای فای گوشی گاهی اوقات 15 تا 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه.آیا این مشکل است؟؟به همین علت طرف میخواست 50 از پول گوشی کم کنه و منم پس گرفتم

پایه : 350
فوری :390

فرووش همین امشبه

Last edited:

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
فروش از سر گرفته میشود

پ ن : وای فای گوشی گاهی اوقات 15 تا 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه.آیا این مشکل است؟؟به همین علت طرف میخواست 50 از پول گوشی کم کنه و منم پس گرفتم

رسمی روش فلش کردی؟
یه فلش بزن اگه اوکی شد خبر بده بیشتر صحبت کنیم...

sent from GALAXY Note 2

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
فروش از سر گرفته میشود

فرووش همین امشبه
نه این مشکل نیست
مال منم اونطوری بود
حیف 2تا هایر خریدم وگرنه ازت برمیداشتم
یکی از دوستان هفته پیش دنبال هایر کارکرده بود ازش میپرسم اگر بازم خواست ازت برمیدارم داداش

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
نه این مشکل نیست
مال منم اونطوری بود
حیف 2تا هایر خریدم وگرنه ازت برمیداشتم
یکی از دوستان هفته پیش دنبال هایر کارکرده بود ازش میپرسم اگر بازم خواست ازت برمیدارم داداش

داداش ستم اونجا بود میگفت چون دلم برات میسوزه فقط 50 کم میکنم
هرچی میگم این مشکل نیست میگفت نهه
در خدمتم

E.N

Registered User
لایک‌ها
125
320 خریدارم
موافق بودین شماره حساب پخ کنین

بالا