به نقل از Parsiaweb :منم مي خوام !
بابا يكي لطف كنه به اين سوالا جواب بده :
1. جهت بازبيني وزارت ارشاد همه جا تو فيلم رو تصويره ؟!
2. اين فيلم رو اين سي دي چند دقيقه ست ؟
به نقل از tehranshahr :
اشکال نداره من میخوام DivX شده توی سطح جهانی پخش کنمبه نقل از Mehrzad6262 :مرسی تهران شهر جان اما امروز رپورت تمام فایل هارو به رپید دادن!و اون 220 تایی و 17 و 7 تایی و این 4 تایی رو پاک کرد رپید! البته 2 تاش هنوز پا برجاست:happy: :hmm: و صلاح نیست کسی دان کنه احتمالا برو بچ share کار تورنت میکنن... یا پس فردا همه جا پر میشه (چیزی که جواز نگیره سریع تر از پخش میشه)![]()
اما خیلی باحالهخیلی وقت بود نخندیده بودم اینجوری![]()
![]()
به نقل از farhadmast44 :این فکر رو باید از سر بیرون کرد ! می خواهید آنتیک گیر بیارید
همینم با یه مکافاتی گیر آوردم از وزارت ارشاد ورداشته شده و غیر از این وجود نداره !
ولی کیفیتش بسیار بسیار عالی هست افت تصویر نداره
و این فیلم اول قرار بود سریال باشه که بنا به دلایلی نشد ...
و کل فیلم 35 دقیقه هست ! کامل و بدون سانسور(کامل هست نصفه نیست )
و اون نوشته وزارت ارشاد یه نوشته کوچیک هست و تمام صفحه نیست که !
هر کسی از دوستان هم خواست Pm بزنه شماره حساب و نحوه دریافت رو بهش توضیح بدم ممنون
به نقل از farhadmast44 :فروش فیلم طنز در را جام جهانی(همون که وزارت ارشاد مجوز نداده بود) آخره خنده هست
دیدم تقاضاها زیاد بود بعضی از دوستان هم قبلا درخواست کرده بودن
دوستان این rapid که دانلودشو گذاشته اولا کیفیت پایین باید باشه
دوما سختی دانلود 200 250 بار باید کد بدی الانم که لینکش باید پاک شده باشه
این فیلم رو من الان 1 ماه هست که دارم اتفاقی دیروز چشمم به همین تاپیک دانلود از rapid افتاد دیدم بعضی از دوستان حاضر به خریدن مسلما اگه من می دونستم همون 1 ماه پیش میزاشتمش
این فیلم رو من از کسی گرفتم (از خود تعریف نباشه) یکی از بچه ها پدرش تو ارشاد هست این فیلم رو آورده بود ببینه منم با یه مکافتی ازش گرفتم وکه ببینم
رو خود فیلم هم نوشته جهت بازینی از وزارت ارشاد که عکسشم گرفتم و گذاشتم ...........
دیگه بالاتر از این کیفیتی که من دارم وجود نداره !
به نقل از hamed_mp :اگر می دونستم که این همه خالی بند پیدا می شه که بخوان از زحمت من سو ء استفاده کنند و بخوان به نام خودشون ، غیر مجاز فیلم رو بفروشند، گوشه فیلم ، سایت خودم رو ثبت می کردم ، که اینقدر آدم های پررو پیدا نشه
تو اگه 30 روز پیش داشتی ، اون موقع هم تو بوق و کرنا بود 2 تا تاپیک در مودش زده شده بود ، چرا اون موقع این کارو نکردی ؟![]()
می دونی چیه بچه جون آدمهای خالی بند زیاد توضیح می دن ، یادت باشه این سری خواستی خالی ببندی ، کمتر توضیح بده که تا بلو نشه :wacko: