vlasek
Registered User
هزینه پیشتاز به خارج از تهران رو بفرمایید ممنون میشم.هزینه ارسال جداست.
پ.ا: بهتره فرمولها رو در پست اول ذکر کنید..
هزینه پیشتاز به خارج از تهران رو بفرمایید ممنون میشم.هزینه ارسال جداست.
هزینه ارسال جداست.
ببخشید هزینه ارسال {پیشتاز به خارج از تهران} رو نفرمودید..هزینه پیشتاز به خارج از تهران رو بفرمایید ممنون میشم.
پ.ا: بهتره فرمولها رو در پست اول ذکر کنید..
سلام دوست عزیز.ببخشید هزینه ارسال {پیشتاز به خارج از تهران} رو نفرمودید..
در ضمن با توجه به حجم مشغله شما طی چند روز کاری و غیرکاری میبایست منتظر ارسال یا دریافت بمونیم؟
سلام.سلام
من چایی و شربت کامبوجا رو میخواستم . حالا نمیدونم غیر از چایی نوع دیگری از نوشیدنی هم دارد یا نه؟
من تهران هستم
قیمت و نحوه ارسال و میفرمایید؟
متاسفانه درگاه خرید اینترنتی سایتتون مشکل داره و بنده چندین بار امتحان کردم و موفق به پرداخت نشدم...
ممنونم میشم پیگیری کنید...
با توجه به توضیحاتتون آماده کردنش خیلی دردسر داره !! این آمادش جایی گیر نمیاد که فقط چای مذکور رو خریداری و مصرف کنیم !! سرکه سیب و ... گیر بیاری بخوای آماده کنی خیلی دنگ و فنگ داره !!
راستی فرمودید 1 لیوان شکر !!!! چطوری قند خون و ... رو تنظیم می کنه وقتی 1 لیوان شکر توش به کار میره !!! نمیشه از مواد قندی استفاده نکنیم !
با توجه به توضیحاتتون آماده کردنش خیلی دردسر داره !! این آمادش جایی گیر نمیاد که فقط چای مذکور رو خریداری و مصرف کنیم !! سرکه سیب و ... گیر بیاری بخوای آماده کنی خیلی دنگ و فنگ داره !!
سلام.دقیقا از نظر مزه و خواص مشابه همیناست چه بسا بهتر.چون روش تهیه مشخصی داره.این مورد رو خودتون ندارید ؟ منظورم استارتر تاپیک هست
ویه عکسی اول تاپیک گذشاتید مربوط به این برند هست ؟
http://synergydrinks.com/index.php/products#enlightened-kombucha
هرکدوم خواص مختص به خودش رو داره و با نوعی مکمل همدیگه هستند.سلام
داداش کامبوجا یا کفیر؟
کدوم رو بگیرم؟
میشه یه compare داشته باشی
کمی تند مثل سرکه البته میشه به هر سلیقه تغییر داد.این که این قدر معجزه آسا و مفیده، مزه اش چطوره؟
سلام.درصورت سفارش تهیه میکنیم.سلام
آقا کامبوجا به غیر از قارچش ، آماده هم برای فروش دارید ؟؟؟
رسیدن بخیرسلام.درصورت سفارش تهیه میکنیم.
قیمت بستگی به دمنوش داره.رسیدن بخیر
قیمت قارچ که توی پست اول هست
نوشیدنی را هم خودت بزنی چقدر درمیاد ؟؟؟ و اینکه با انواع مختلف چای سبز و قرمز و .... کدام خوش طعمتر است
هرکدوم خواص خاص خودش رو دارند.میشه بفرمائید این قارچ کفیر بهتره یا کامبوجا ؟
دوستانی که خریدن واقعا بر روی سلامتی افراد بیمار تاثیر داره ؟ میشه لطفا تجربیاتتون و بگید
ممنونم