• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ معجزه گر کامبوجا Kombucha(سلامت خود را تضمین کنید)

baghdadi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 آپریل 2005
نوشته‌ها
109
لایک‌ها
9
کپک زده! به خاطر اینه که دست آلوده خورده بهش یا اینکه فلز باهاش برخورد داشته... فکر کنم اینطور باشه

سلام و تشکر
راستش دستکش پلاستیکی یکبار مصرف دست کردم
و با قاشق پلاستیکی هم جابجا کردم
 

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,761
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
عمو بهرام ما رو معتاد به کفیرهات کردی حالا نوبت کامبوجا هستش؟
3895.gif

عمو یه سئوال، قارچی که هر بار تولید می شه رو می شه داد به یکی دیگه که اونم کامبوجا درست کنه؟
127fs4573872.gif

از 10 لیوان چقدر کامبوجا می ده؟
127fs4573872.gif
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
من در مورد کامبوجا سوال داشتم
سری اول که درست کردم طعمش شبیه لیموناد شد
سریهای بعد طعمش تند و تیز شد یکمی
نمیدونم الکلی شد اسیدی شد
راستش من تاحالا هیچ الکلی مصرف نکردم
که بفهمم الکه یا چیز دیگه

نمیدونم این طعمی که الان میده و یکمی بوی زننده داره چی هست
برام مهم نیست الکل باشه یا نه
فقط میخوام بپرسم طعم اصلیش چطوری باید باشه ؟ ضرر نداره این که من دارم ؟

بعد یه چندتا قارچهام هم روشون یکم سیاه شد مثل کپک زدن شد... این علتش چی هست ؟

با تشکر

سلام دوست عزیز.
مدت زمانی که قارچ در شربت میمونه نباید بیشتر از 7-8 روز بشه.
اون لایه های سیاه شده یعنی کپک زدند.قارچ ها علاوه بر اینکه باید در محیط و شرایط تمیزی نگه داری شوند باید از چشم ناپاک هم نگهداری شومد.شخصی که چشم ناپاکی داره یا مریضه نباید نزدیک قارچ ها بشه چون باعث خراب شدن و کپک زدنش میشه.
قارچ های کپک زده رو در خاک دفن کنید.
اگر خاطرتون باشه 4 لایه قارچ فرستاده بودم که یک لایه رو گفتم نگدارید.الان از اون یک لایه استفاده کنید.
درضمن مطمئنید حشرات سراغ قارچ نرفتند طوری رو با کش بسته بودین؟

عمو بهرام ما رو معتاد به کفیرهات کردی حالا نوبت کامبوجا هستش؟
3895.gif

عمو یه سئوال، قارچی که هر بار تولید می شه رو می شه داد به یکی دیگه که اونم کامبوجا درست کنه؟
127fs4573872.gif

از 10 لیوان چقدر کامبوجا می ده؟
127fs4573872.gif

سلام.مخلصیم
بله هربار یک لایه جدید تولید میکنه.
متوجه سوال دوم نشدم!
شما 3لیتر شربت درست میکنید سه تکه قارچ کامبوجا که براتون ارسال میکنم داخل ظروف قرار میدین بعد 1هفته هر ظرف یک لایه جدید ایجاد شده.
 

baghdadi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 آپریل 2005
نوشته‌ها
109
لایک‌ها
9
با تشکر از پاسخ شما
نگفتید که طعم اصلی کامبوجا باید چی باشه ؟ چه بویی بده ؟ گلو رو یکمی میسوزونه این که من درست کردم
مثل سرکه شده تقریبا طعمش
محیط هم همونجای همیشگی گذاشتم حشره هم نیست کاملا محیط بسته ی غیر قابل نفوذیه
حالا یکسری دیگه درست میکنم ببینم چی میشه
نگفتید اونو مصرف کنم ضرر داره ؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
با تشکر از پاسخ شما
نگفتید که طعم اصلی کامبوجا باید چی باشه ؟ چه بویی بده ؟ گلو رو یکمی میسوزونه این که من درست کردم
مثل سرکه شده تقریبا طعمش
محیط هم همونجای همیشگی گذاشتم حشره هم نیست کاملا محیط بسته ی غیر قابل نفوذیه
حالا یکسری دیگه درست میکنم ببینم چی میشه
نگفتید اونو مصرف کنم ضرر داره ؟

بله یکم تنده .فراموش نشه با آب زیاد میل کنید.
حتما درب ظرف رو با کش ببندین پشه هم باعث فساد میشه.
بله نوشیدنی و قارچی که کپک زده رو مصرف نکنید و از لایه سالم استفاده کنید.
 

pashakhanloo2

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
1
چه قارچ های ترسناکی!
آدم میترسه بهشون دست بزنه! D:
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
سلام. من هم کفیر میخوام و هم کامبوجا. البته خود قارچش رو که بعد تکثیر بشن. میشه زحمت بکشید بگید اینا رو جواب بدین؟
1- میزانی که از هر کدوم میفرستین(منظورم وزن یا هر مقیاس اندازه گیری هست)
2- هزینه ی هر کدوم
3- مبلغ پست(البته دو تاش رو در یک سفارش میخوام. یعنی یه هزینه ارسال میخوره دیگه)
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام. من هم کفیر میخوام و هم کامبوجا. البته خود قارچش رو که بعد تکثیر بشن. میشه زحمت بکشید بگید اینا رو جواب بدین؟
1- میزانی که از هر کدوم میفرستین(منظورم وزن یا هر مقیاس اندازه گیری هست)
2- هزینه ی هر کدوم
3- مبلغ پست(البته دو تاش رو در یک سفارش میخوام. یعنی یه هزینه ارسال میخوره دیگه)

ارسال شد.
 

old_boy

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
659
محل سکونت
KermanShah
داداش مو سیاه نمیکنه
جلوگیری از سفید شدن میکنه
داداش پودر میدین یا خود قارچ ؟
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
قارچ های منم ارسال شد. همه چی خوب بود. تشکرمیکنم. ضمنا بعدش چند تا سوال داشتم که تماس گرفتم ایشون لطف کردن با حوصله و کامل راهنماییم کردن. به نظر من که واقعا ارزش خرید داره. یه سری هزینه ها هستن که سودشون برامون خیلی بیشتر از اون هزینه مادیشونه. اینم از همون دسته است دیگه. اول کاری یه هزینه ای میکنی اما بعدش تا مدت ها ازش استفاده میکنی دیگه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
قارچ های منم ارسال شد. همه چی خوب بود. تشکرمیکنم. ضمنا بعدش چند تا سوال داشتم که تماس گرفتم ایشون لطف کردن با حوصله و کامل راهنماییم کردن. به نظر من که واقعا ارزش خرید داره. یه سری هزینه ها هستن که سودشون برامون خیلی بیشتر از اون هزینه مادیشونه. اینم از همون دسته است دیگه. اول کاری یه هزینه ای میکنی اما بعدش تا مدت ها ازش استفاده میکنی دیگه.

خواهش می کنم دوست من.
بله واقعا همینطوره.خواصی که این دو قارچ دارند خیلی بیش از اینها ارزش داره.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
درمان ریزش مو و چین و چروک پوست با چای کامبوجا
 

H.E.S.S.A.M

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
19
بهرام جان من هم کفیر میخوام و هم کامبوجا
ساکن کرج هستم
اولا هزینش با ارسال و تخفیف چقدر میشه؟
ثانیا غیر از باربری جور دیگه ای میشه همشو ارسال کرد؟

سلام بنده هم دقیقا همین سوالات رو داشتم
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
من الان اولین محصول قارچ های کومبوجا رو برداشت کردم!!! البته در طی این مدت خیلی به ایشون زحمت دادم و البته که ایشون هم با بزرگواری کامل توضیح دادن.
قارچ های کفیرم که عالی شدن و تا حالا طی 10 روز گذشته سه بار ازشون دوغ گرفتم عالی بودن.
قارچ های کومبوجا هم امشب برای اولین بار محصول دادن! نوشیدنی و قارچ های جدید. فقط یه سوال دیگه برام پیش اومد. قارچ های جدیدم خییییییلی باریک هستن. بین 2 یا 3 میلی متر! اما قارچ هایی که شما برام فرستادین خیلی ضخیم و عالی هستن. میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قارچ های من هم هر سری ضخیم بشن؟ اصلا این ضخیم بودن فاکتوری برای کیفیت هست؟ میتونم همین قارچ باریک ها رو برای سری بعد استفاده کنم؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
من الان اولین محصول قارچ های کومبوجا رو برداشت کردم!!! البته در طی این مدت خیلی به ایشون زحمت دادم و البته که ایشون هم با بزرگواری کامل توضیح دادن.
قارچ های کفیرم که عالی شدن و تا حالا طی 10 روز گذشته سه بار ازشون دوغ گرفتم عالی بودن.
قارچ های کومبوجا هم امشب برای اولین بار محصول دادن! نوشیدنی و قارچ های جدید. فقط یه سوال دیگه برام پیش اومد. قارچ های جدیدم خییییییلی باریک هستن. بین 2 یا 3 میلی متر! اما قارچ هایی که شما برام فرستادین خیلی ضخیم و عالی هستن. میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قارچ های من هم هر سری ضخیم بشن؟ اصلا این ضخیم بودن فاکتوری برای کیفیت هست؟ میتونم همین قارچ باریک ها رو برای سری بعد استفاده کنم؟

خواهش می کنم.اختیار دارین.
فاکتور زیاد مهمی نیست موردی نداره.
 
بالا