سلام
من در مورد کامبوجا سوال داشتم
سری اول که درست کردم طعمش شبیه لیموناد شد
سریهای بعد طعمش تند و تیز شد یکمی
نمیدونم الکلی شد اسیدی شد
راستش من تاحالا هیچ الکلی مصرف نکردم
که بفهمم الکه یا چیز دیگه
نمیدونم این طعمی که الان میده و یکمی بوی زننده داره چی هست
برام مهم نیست الکل باشه یا نه
فقط میخوام بپرسم طعم اصلیش چطوری باید باشه ؟ ضرر نداره این که من دارم ؟
بعد یه چندتا قارچهام هم روشون یکم سیاه شد مثل کپک زدن شد... این علتش چی هست ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز.
مدت زمانی که قارچ در شربت میمونه نباید بیشتر از 7-8 روز بشه.
اون لایه های سیاه شده یعنی کپک زدند.قارچ ها علاوه بر اینکه باید در محیط و شرایط تمیزی نگه داری شوند باید از چشم ناپاک هم نگهداری شومد.شخصی که چشم ناپاکی داره یا مریضه نباید نزدیک قارچ ها بشه چون باعث خراب شدن و کپک زدنش میشه.
قارچ های کپک زده رو در خاک دفن کنید.
اگر خاطرتون باشه 4 لایه قارچ فرستاده بودم که یک لایه رو گفتم نگدارید.الان از اون یک لایه استفاده کنید.
درضمن مطمئنید حشرات سراغ قارچ نرفتند طوری رو با کش بسته بودین؟
عمو بهرام ما رو معتاد به کفیرهات کردی حالا نوبت کامبوجا هستش؟
عمو یه سئوال، قارچی که هر بار تولید می شه رو می شه داد به یکی دیگه که اونم کامبوجا درست کنه؟
از 10 لیوان چقدر کامبوجا می ده؟
سلام.مخلصیم
بله هربار یک لایه جدید تولید میکنه.
متوجه سوال دوم نشدم!
شما 3لیتر شربت درست میکنید سه تکه قارچ کامبوجا که براتون ارسال میکنم داخل ظروف قرار میدین بعد 1هفته هر ظرف یک لایه جدید ایجاد شده.