• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قالب هایی برای کمک به هم نوع + لطفا همه شرکت کنید

vahab00

Registered User
لایک‌ها
61
خدایا شکرت !
بله همیشه تو این دنیا کسانی هستند که وضعشون در هر حالتی از ما بدتر هست پس همیشه برای داشته هاتون خدا رو شکر کنید و از بابت چیزهایی که ندارید گلایه نکنید

قصد نداشتم اصلا تاپیک بزنم تا اینکه امشب مادرم موضوعی را با من مطرح کرد که دقیقا به شرح زیر هست
یه دختر کوچولویی هست تو محلمون که مادرش کار میکنه و خرج خونه میده و اینکه پدرش چکارست رو نمیگم تا خدای نکرده کسی ازما دلگیر نشه
خب یک زن هست و اقساط وام و قسط ها و خرج خونه و سه نفر !
این خانم کوچولو ما که مدرسه میره کلاس سوم یا چهارمه دوستاش ک لب تاپ و تبلت دارن دلش میگیره و میاد خونه پیش مادرش گریه که من تبلت میخام و....
خب زن بیچاره چی بگه !
قضیه رو برای مادرم تعریف کرد مامانم گفت بیا باهم مبلغی بزاریم و یک تبلت دست دوم و قیمت پایین براش بگیریم اما خب من ایده ی دیگری داشتم

قصد دارم تو این تاپیک با کمک هم یه خیریه کوچولو برای عزیزانی که واقعا مستحق هستند بزنیم !
از اونجایی که مطمئنم این تبلت قراره حداقل 6-7 سال استفاده بشه گفتم ی چیزی باشه که بنده خدا به مشکل نخوره خدای نکرده و اینو انتخاب کردم
Lenovo A7-30 A3300 - 8GB - تبلت لنوو A3300 - A7-30 - مدل 8 گیگابایت

خب حالا بحث اصلی :

من تو این تاپیک یه قالب قرار میدم که شاید قیمتش کمتر یا بیشتر از مبلغ قرار داده شده باشه اما این پول عملا این روزها ارزشی نداره اما ارزش معنوی زیادی داره و میتونه دل ی کوچولو مهربون رو شاد کنه

اما قالب :
تو عکس زیر قالب رو مشاهده میکنید

325459b33e0fda545c5b5571af5f2bd40bace46d.jpg

و اگر مشکلی داشت لینک دوم برای عکس قالب
http://8pic.ir/images/wp8mbr3yt5zzzxmocfj5.jpg

میتونه یک قالب پاپ آپ باشه یا قالبی برای صفحه خاص از سایت هرطور بخواید میتونید ازش استفاده کنید
یک صفحه هست به همراه پی اس دی کلی و پی اس دی اون بنر بالا که تبلیغات هست و همینطور کد شده به صورت html تحویل بگیرید
قالب با همه مرورگرها سازگار بوده بسیار سبک و شیک هست و اون سه عکس نوشابه که وسط هست دایره حالت اسلایدر هست

پس مواردی که ارائه میشه به شرح زیره :
قالب html
قالب PSD
PSD بنر

خب اما قیمتش : 15 هزار تومن
اره اصلا پولی نیست اما اگه تعداد فروش به 15 عدد یا 20 عدد برسه میشه باهاش ی تبلت خیلی خوب که بالا قرارش دادم برای این خانم کوچولوی ما خرید

امشب پنجشنبه هست و امیدوارم تا آخر شب حداقل 15 نسخه از این قالب فروش بره تا انشالله شنبه بتونیم اون تبلت خوشگل رو برای خانم کوچولو بخریم
ناگفته نمونه که مابقی مبلغ رو خودم روش میذارم و اگه تعداد کمتر بود تا یه هفته تاپیک آپ میکنم و طرح های دیگه قرار میدم تا بتونیم با پولش دل این کوچولو رو شاد کنیم

البته امید دارم همین قالب به همین تعداد فروش البته میگم ارزش مادی قالب خیلی نیست اما ارزش معنوی خیلی زیادی داره
پیشاپیش از همکاری صمیمانه همه شما عزیزان تشکر میکنم و امیدوارم هر آنچه از خدا میخواید بهتون بده

اما لینک خرید قالب : برای خرید قالب و کمک برای خرید یک تبلت برای خانم کوچولو کلیک کنید

و اما نکته آخر : عزیزان در صورت تمایل برای بردن نامتون به عنوان حامی در تاپیک اطلاعات خود را در فیلد مربوطه هنگام سفارش وارد نمایید
و آخرین نکته اینکه سعی میکنم مبالغ جمع شده رو به صورت آنی خدمت شما عزیزان در همین تاپیک قرار بدم

با تشکر

این تاپیک همزمان در سه انجمن مورد علاقه من ایجاد شده و امیدوارم عزیزان همکاری کنند تا مبلغ مورد نظر تهییه بشه
تاپیک در وب هاستینگ تالک
تاپیک در شاپ کیپر
تاپیک در پرشین تولز

Last edited:

iwhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بهترین کار تماس با http://www.childf.com و اطلاع رسانی در مورد وضعیت این خانواده هست. امیدوارم از این طریق پیگیر کنید، نتیجه اطلاع بدید خوشحال میشیم.

در صورتی که قالب مفیدی متناسب با فعالیت ما ارائه می شد به دور از قصد نیکوکارانه شما خریداری می کردیم.

هرچند دل پری از شما داریم :)

vahab00

Registered User
لایک‌ها
61
بهترین کار تماس با http://www.childf.com و اطلاع رسانی در مورد وضعیت این خانواده هست. امیدوارم از این طریق پیگیر کنید، نتیجه اطلاع بدید خوشحال میشیم.

در صورتی که قالب مفیدی متناسب با فعالیت ما ارائه می شد به دور از قصد نیکوکارانه شما خریداری می کردیم.

هرچند دل پری از شما داریم :)
ممنون از لطف شما اما متاسفانه قصد نداریم شخصیت و ابروی این عزیزان رو به خطر بندازیم
فقط قصد جمع کردن یک مبلغ برای خرید یک تبلت برای این کوچولو بود
بزرگوار ما دلمون خالیه و از شما هیچ چیزی به دل نداریم
متاسفانه شما دچار سوء تفاهم شدید و مارو مقصر میدونید
به هر حال اگه موردی بوده بنده عذر خواهی میکنم و امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید
البته هر چند 100 درصد سوء تفاهم بوده
موفق و سربلندباشید
یا حق

بالا