meysam6541
Registered User
یه دونه مک بوک 7,1 دارم دی وی دی رایترش خرابه می خوام ببینم اگه بهش میخوره وردارم
فکر کنم بهش بخوره ولی خودتون یه تحقیق بکنیدیه دونه مک بوک 7,1 دارم دی وی دی رایترش خرابه می خوام ببینم اگه بهش میخوره وردارم
داداش تو عكسا پورتش معلومهاگه زحمتتون نمیشه یه عکس واضح تر از سوکت پشت دی وی دی رایتر بزارید میشه فهمید
تو نت هم دیدم ظاهرا شبیه هم هست ممنونم در ضمن قیمتتون رو هم براش پ.خ بفرمایید
اگه زحمتتون نمیشه اینجا عکس O.D.D لپ تاپ من هست نگاه بندارین پورت و ظاهرش عین همینه؟داداش تو عكسا پورتش معلومه
نه داداش مال شما ساتاست اين پورت خاصي دارهاگه زحمتتون نمیشه اینجا عکس O.D.D لپ تاپ من هست نگاه بندارین پورت و ظاهرش عین همینه؟
البته عکس آخر صفحه رو ببینی بهتره
http://www.ifixit.com/Guide/MacBook Unibody Model A1342 Optical Drive Replacement/1673
ممنون دوست عزیز ببخشید وقتتون رو گرفتم موفق باشینه داداش مال شما ساتاست اين پورت خاصي داره
خواهش ميكنم داداش گلمممنون دوست عزیز ببخشید وقتتون رو گرفتم موفق باشی
قاب وال سی دی فروخته شده چیپ گرافیک مشکل نداره قیمت کل قطعات 300قاب و ال سی دیش چی شد؟
چیپ گرافیک مشکل نداره؟
قیمت همه قطعات با هم
فردا مدل دقیق کارت وایرلس رو اعلام میکنم رایتر ساتا نیست فکر کنم ایدی هستمدل دقیق کارت وایرلس رو میشه بگید یا یه عکس ازش میذارید؟
رایتر ide هست؟
نه داداش باطري نداره تمام وسايل همونايي هستن كه در عكسا مشاهده ميشه اگه تمايل به خريد داشتين تماس بگيرين 09143232131همرو 250 خريدارم.باطريو كه داره؟
مدل کارت وایرلس AR5BXB72فردا مدل دقیق کارت وایرلس رو اعلام میکنم رایتر ساتا نیست فکر کنم ایدی هست