reza.yaghobi
Registered User
- نوشتهها
- 1,208
- لایکها
- 149
اين هست دقيقادرود بر شما
مشخصات شارژری که می خواید یا مدل دستگاهو بفرمائید.
اين هست دقيقادرود بر شما
مشخصات شارژری که می خواید یا مدل دستگاهو بفرمائید.
موجوده پخ شد خدمتتوناين هست دقيقا
درود بر شماسلام
من یه ASUS u46SM دارم که LED اون از وسط ترک خورده میخوام تعویض کنم. سایزش 14.1 هست با رزولوشن 1366x768. الان اگه پیدا کنم میخوام یه led فول اچ دی 1920x1080 ترجیحا IPS به جاش نصب کنم. یه مقدار تحقیق کردم اگه مدل مناسب رو پیدا کنم میشه. میتونین راهنمایی کنین، برام پیدا کنین و قیمت رو بفرمایین؟
ممنون
درود بر شما دوست منسلام دادا.
باتری BTY-S14 ماله لبتاب MSI داری؟؟؟
قیمت رو لطف کن. دمت گرم
--------------
قرار بود رم بخرم که هیچی شد.
درود بر شما دوست منسلام دوست عزیز
من یه لب تاپی مدل msi - cx640 دارم که دیشب این پسر کوچیک ما لیوان چایی رو ریخت رو صحفه کیبورد لبت تاپ سعی کردم زود لب تاپ رو کج کنم تا اب نره تو و به مدار برسه و با سشوار گرفتم روی کیبورد که زود خشک بشه . بعد از این کار رفتم لب تاپ رو روشن کردم و به خوبی بالا اومد و کمی کار کردم و دوباره خاموش کردم ولی این بار اصلا هیچ چی بالا نمیاد تنها دکمه روشن روشن میشه و فن لب تاپ کار میکنه و صحفه کاملا سیاه هستش . به نظر میرسه دستم رو که میزارم روی صحفه کیبورد یه مقدار داغی احساس میشه
به نظرتون چه مشکلی میتونه براش اومده باشه ؟
البته باطری لب تابم هم قبلا از کار افتاده بود . به نظرتون اگر بعد از تعمیر این مدل رو بخوام بفروشم چند بفروشم با توجه به کانفیگش ؟
خواهش می کنم در خدمتتون هستیم دوست منفلت ال ای دی با شش ماه گارانتی از ایشون خریداری شد
با تشکر از پاسخ سریع ارسال بموقع
امتیاز مثبت ایشون لحاظ گردید
درود بر شماسلام و خسته نباشید
یک عدد هارد لپتاب ساتا تو مایه های 500 تا 1 ترا ترو تمیز میخواستم دارید برا فروش ؟
درود بر شماسلام
محافظ صفحه نمایش برای asus n56 jk مو جو د دارید؟
درود بر شما بله موجوده قیمت پخ شد خدمتتونسلام مادربرد لپ تاب ايسوس مدل A42J رو نياز دارم موجود داريد؟
مدل مادربرد : K42JR
درود بر شماled 15 برای hp
حدود قیمت؟
مرسی
موجوده دوست من قیمت خدمتتون پخ شد.مدل لپ تاپ hp
g6-2297ee
درود بر شما
ال ای دی فول اچ دی که موجود نیست
ال ای دی خودشم بی زحمت پارت نامبرشو بفرمائید تا چک کنم براتون دوست من