• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قطعی کارت MSI GTX 760 TwinFrozr Gaming 2 GB OC

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
سامورایی چون من وشما تو پیغام خصوصی در مورد یه موضوع بحث کردیم و ...شما باید بیای اینجوری حرف بزنی ؟
من کاملا خریدارم ولی نه با این قیمت !

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
جناب آشوری کاملا مورد تأیید هستن و کارشون هم درسته . علیرضا جان داداش ببخشید ها شما میخای بزخری کنی :Dتا حالا چند تا تاپیک برات پیام دادم و معرفی کردم و سر یه قرون دو زار کارت رو از دست دادی آخرش هم طلب کار شدی برادر ؟شما خریدار نیستی کم بگو من خریدارم . از صاحب تاپیک عذر می خوام . امیدوارم اگه پول لازم نیستن این کارت تا روزی که یه مقدار پول دستم بیاد فروش نره و خودم بخرم و با این یکی نازنین که از جناب آشوری گرفتم SLI کنم.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام.
نسبت به اسوز خیلی برتر هست؟ مدل 760dcII منظورمه. اور نشده.
مرسی.

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
این کارت از 760 تاپ ایسوس قوی تره و با 770 رقابت می کنه !!!

با اجازه استارتر عزیز محمد جان گل
دوست عزیزم اطلاعات اشتباه به خریدار ندیدن لطفا ! کجا نوشته این کارت با 770 داره رقابت میکنه ؟؟
در قدرت و کیفیت این کارت هیچ شکی نیست ولی در حد و اندازه خودش / این کارت هم با 670 هم رده هست در حالت رفرنس
در تست زیر هم از 770 رفرنس استفاده شده و خودتون هم میبینین میانگین 18 فریم از کارت غیر رفرنس عقب تره

bf3_1920_1080.gif
cod_bo2_1920_1080.gif

bioshock_1920_1080.gif
ac3_1920_1080.gif

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام
فکر کنم منظورشون توی بخش اوور کلاک این کارت هست که یه همچین نتیجه ایی میده
که واقعاً عالی عمل کرده
perf_oc.gif

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام . من قصد جسارت ندارم . مطابق لینک زیر
http://gpuboss.com/gpus/MSI-GeForce-GTX-760-vs-ASUS-GeForce-GTX-760
msi در مقایسه با ایسوس برنده شده . قیمتش هم 30 دلار بیشتره . ولی نکتش اینجاست که از لحاظ کارایی تفاوتی با ایسوس نداره حتی 0.1 فریم مطابق لینک بالا . و اختلاف قیمت به خاطر اختلاف کیفیت و کمی کلاک بیشتر هست .
گفتم مطابق لینک بالا چون ممکن لینکی هم پیدا بشه که این داستان رو نقض کنه .
نتیجه گیری قیمتی باید 90 هزار تومان بگی نگی از ایسوس گرون تر باشه .
بازم شرمنده . جسارت نشود .

vandelin

Registered User
لایک‌ها
5
درود

عزیز دقیقاً چقدر کار کرده کارت ؟

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385

ABD193

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه هنوزم داریش لطفا شماره تماس

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
بله دوست گرامی همچنان موجود هست
شماره تماس هم PM شد خدمتتون

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
در حال معامله به قیمت فوری
قرار معامله برای فردا ...

ahmadkhalaj

Registered User
لایک‌ها
61
با تشکر از شما دوست گرامی
در جواب دوست دیگر باید بگم که هر کسی اختیار مال خودش رو داره و هر قیمتی بخواد میزاره
من نظرم روی 905 تومن هست(هزار تومن هم پایینتر نمیدم)
حالا یا خریدارش پیدا میشه یا نه کاری هم به سایر دوستان که چند میفروشن ندارم شاید بخوان آتیش بزنن به مال شون
شاید اوور کردن و اینکه دستهای پشت پرده انجمن هم زیاد هست شما تازه وارد هستید به نظر
سلام دوستان گرامی
امیدوارم با این مطلب به کسی توهین نشه کسی ناراحت نشه و تاپسک این دوستمان خراب نشه.
در جواب این دوستمان که فرمودند هرکسی اختیار مالش را دارد و هر قیمتی میتواند بگذارد باید عرض کنم که حرفشان کاملا درست نیست.اگر بخواهیم چنین استدلالی را بپذیریم پس بنده هم میگویم هر کسی میتواند در مورد قیمتهای ناعادلانه و کالاهایی که به قیمت غیر واقعی برای فروش گذاشته میشود اظهار نظر کند و قیمت و اقعی و ارزش واقعی آنرا به صورت علنی و نه در پیام خصوصی اعلام کند تا همه ببینند.
دوستان برخی افراد که خودشان هم میدانند که اگر کالای خود را برای فروش به بازار ببرنند حتی بابت آن پولی دریافت نمیکنند در انجمن به قیمتهای نجومی برای فروش میگذارنند تا بالاخره یک کاربر از همه جا بی خبر پولشو بابت یک گالای بی ارزش هزینه کنه.
امیدوارم همه کاربران همانطور که در خرید کالا انتظار دارند فروشنده ای با انصاف و با وجدان گیرشان بیافتد خودشان هم به عنوان یک فروشنده جانب انصاف و وجدان اخلاقی را رعایت کنند.

بالا