• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قویترین باند جی بی ال ((( JBL T696 ))) اصلی در حد اک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امپو کسی نخواست..........

Last edited:

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان آمپ چهار کانال که 150 وات آر ام اس بتونه بده چی پیشنهاد می کنید؟

en-z0

Registered User
لایک‌ها
7
650 soundstream البته صداش تیزه
hertz 830 صداش نرم چون دیجیتال
rockford هم که قیمت ندارم ولی شنیدم گرونه

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
آقا رفتم نصبش کردم صدا جالب نشد و به پیشنهاد فروشنده آمپ رو عوض کردم و یه آمپ چهار کانال که روی هر کانال 200 وات آر ام اس میده جایگزین کردم و ساب رو هم برداشتم و فقط همون باند های عثب و دو تا باند گرد جی بی ال سری پاور توی در های جلو . می دونید نتیجه چی شد؟؟

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

عالی عالی عالی من چهار ساله کلی پول خرج سیستم کردم و باند ها و سیستم های مختلف رو عوض می کردم هیچ وقت هم رضایت کامل نداشتم اما صدای این با آمپ قوی واقعا خوب شد و اگه توقعتون رو کم کنید واقعا نیازی به ساب هم نیست . بعد این همه سیتسم بازی هم یه نتیجه بزرگ گرفتم که دوست دارم شما هم بدونید در کنار ضبط خوب و باند خوب و ساب خوب و همه چیز هایی که باید خوب باشند مهم تر از همه اینها آمپ خوب با با قدرت وات بالاست که اگه نیاشه همه اون چیز های خوب دیگه خوب عمل نمی کنند این رو فراموش نکنید به نظر من اول از همه برای آمپ بودجه بگذارید بعد برای چیز های دیگه

استارتر عزیز از تو هم تشکر می کنم بابت فروش این باند بسیار عالی . راضی ام ازت

آمپلی BOSS که من خریدم اینه

nx20004.jpgnx20004 (5).jpgnx20004 (3).jpgnx20004 (2).jpg

یه کنترل کننده بیس هم داره که سیم بلند داره و میشه بیاری جلو و قدرت بیس ساب رو باهاش کنترل کنیم

Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امپ موجود کسی نبود.........

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
آقا رفتم نصبش کردم صدا جالب نشد و به پیشنهاد فروشنده آمپ رو عوض کردم و یه آمپ چهار کانال که روی هر کانال 200 وات آر ام اس میده جایگزین کردم و ساب رو هم برداشتم و فقط همون باند های عثب و دو تا باند گرد جی بی ال سری پاور توی در های جلو . می دونید نتیجه چی شد؟؟

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

عالی عالی عالی من چهار ساله کلی پول خرج سیستم کردم و باند ها و سیستم های مختلف رو عوض می کردم هیچ وقت هم رضایت کامل نداشتم اما صدای این با آمپ قوی واقعا خوب شد و اگه توقعتون رو کم کنید واقعا نیازی به ساب هم نیست . بعد این همه سیتسم بازی هم یه نتیجه بزرگ گرفتم که دوست دارم شما هم بدونید در کنار ضبط خوب و باند خوب و ساب خوب و همه چیز هایی که باید خوب باشند مهم تر از همه اینها آمپ خوب با با قدرت وات بالاست که اگه نیاشه همه اون چیز های خوب دیگه خوب عمل نمی کنند این رو فراموش نکنید به نظر من اول از همه برای آمپ بودجه بگذارید بعد برای چیز های دیگه

استارتر عزیز از تو هم تشکر می کنم بابت فروش این باند بسیار عالی . راضی ام ازت

آمپلی BOSS که من خریدم اینه

مشاهده پیوست 358322مشاهده پیوست 358323مشاهده پیوست 358324مشاهده پیوست 358325

یه کنترل کننده بیس هم داره که سیم بلند داره و میشه بیاری جلو و قدرت بیس ساب رو باهاش کنترل کنیم
درود بر شما
چند گرفتی امپو ؟؟؟ عجب قدرتی داره رو2 اهم 4 تا 500 وات میده :blink:

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
درود بر شما
چند گرفتی امپو ؟؟؟ عجب قدرتی داره رو2 اهم 4 تا 500 وات میده :blink:

سلام آمپ رو 470 . میگفت شرط بستم با یکی بازش کردیم خازن هاش توشیبا ساخت ژاپن بود . انصافا آمپ خوبیه اولش بهش گفتم مارک BOSS نشنیدم نمی خوام خلاصه کلی تضمین و اینا داد که ببند ضرر نمی کنی الانم ضرر نکردم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
آقا جات خالی سفر شمال هم رفتیم و با این باندات تروکوندیم دستت درد نکنه . تازه ضبط من فابریک ماشین هست نصاب می گفت اگه ضبط پایونیر ببندی صدات و بیست خیلی بهتر میشه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
آقا جات خالی سفر شمال هم رفتیم و با این باندات تروکوندیم دستت درد نکنه . تازه ضبط من فابریک ماشین هست نصاب می گفت اگه ضبط پایونیر ببندی صدات و بیست خیلی بهتر میشه

عوضش جای شما خالی رفتیم یه باند ضعیف تر گرفتیم واقعا کیفیت مزخرف حالا نمیدونم من به کیفیت جی بی ال ها عادت کردم یا اینا بی کیفیتند

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
عوضش جای شما خالی رفتیم یه باند ضعیف تر گرفتیم واقعا کیفیت مزخرف حالا نمیدونم من به کیفیت جی بی ال ها عادت کردم یا اینا بی کیفیتند

اون ها بی کیفیتند . من خودم قبل این 6975 - کدنس - 1073 و اینا رو داشتم اما هیچکدوم کیفیت و بیس این رو نداشتند . البته آمپم هم این BOSS نبود صد در صد وجود این هم خیلی تاثیر داره در در آوردن صدای این باند چون قبلش همین باند ها رو با آمپ قبلیم وصل کرد زیاد جالب نشد

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اون ها بی کیفیتند . من خودم قبل این 6975 - کدنس - 1073 و اینا رو داشتم اما هیچکدوم کیفیت و بیس این رو نداشتند . البته آمپم هم این BOSS نبود صد در صد وجود این هم خیلی تاثیر داره در در آوردن صدای این باند چون قبلش همین باند ها رو با آمپ قبلیم وصل کرد زیاد جالب نشد

اون که 100 البته ولی خودت دیدی با امپ معمولی ما صداش چجوری در اومد
فکر کنم امپه قبلیت مشکل داشت

newprince_20

Registered User
لایک‌ها
1
چرا آمپت به درد راه انداختن این باند نمیخوره؟؟؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امپ خارج از فروم فروخته شد ختم تایپک

Last edited:

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
attachment-383723d1370716623-z1evyrqjpeph7and4p9t.gif