ممنونقیمت هاتون عالیه
اصفهان شعبه ندارید؟؟
این مورد موجود هست http://darvinteb.com/ترازو/220-ترازوی-رزمکس-rossmax-we300-مخصوص-نوزاد.htmlسلام
ترازوی نوزاد هم دارید؟
قیمتش چنده؟
226 تومن با ارسال رایگان در تهرانقیمتش چنده؟
موجود هست 44 تومننوار تست گلوکو کارد 01 موجوده؟
دارو هم دارید؟
لیپوییک اسید آلفا؟
درود من متوجه نشدم فقط میخوام بدونم به دستگاه ما میخوره یا نه من مل gu آن را دارم بهش میخوره قیمت چند؟ساخت کجاست؟سلام
بله accu chek active موجود هست.
هر بسته از نوار داخلش کد مخصوص خودش رو داره
متاسفانه نوار gu رو ما نداریم خیلی هم کمیاب هست و فقط مسافری میاد.توصیه من به شما اینه که اگر مصرفتون زیاد هست دستگاهتون رو تعویض کنید.درود من متوجه نشدم فقط میخوام بدونم به دستگاه ما میخوره یا نه من مل gu آن را دارم بهش میخوره قیمت چند؟ساخت کجاست؟
شما accu chek Go دارین یا active ؟ولی شما پست قبلی من نوشتید دارید بعد اینکه همین نوار ها رو داروخانه خیلی داره .دستگاه من accu chek active است هم من و هم مادرخانومم دستگاهمون طوری هست که نوارمون مشترک است مدل اون رو ندیدم ولی دقیقا شکل و شمایلش مثل مال منه اگ رخواستید عکس بگیرم ببینید
دو عدد 50 تایی میشه 85.000 تومنببیند پشت دستگاه من زده accu-chek acttive بعد زیر همین زده model:gu همون اکتیو است فکر کنم چون همه داروخانانه ها فت و فراوون موجوده نوارش.اگر 2تا بخوام چند درمیاد؟
فشارسنج میانرده خوب میتونم بهتون فشارسنج BP A2 Basic مایکرولایف رو پیشنهاد بدم با قیمت 153.000 تومنسلام فشارسنج خوب چی پیشنهاد میکنید قیمت؟