• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش كلي و جزيي لوازم پزشكي ( دستگاه تست قند خون، نوار تست قند، فشارسنج، ترازو، بخور و...)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگه هزینه پست اضافه بشه از قیمت اینجا هم بالاتر می زنه

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سلام
ترازوی نوزاد هم دارید؟

neecheh

Registered User
لایک‌ها
86
نوار تست گلوکو کارد 01 موجوده؟
دارو هم دارید؟
لیپوییک اسید آلفا؟

majidzn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
بله accu chek active موجود هست.
هر بسته از نوار داخلش کد مخصوص خودش رو داره

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام
بله accu chek active موجود هست.
هر بسته از نوار داخلش کد مخصوص خودش رو داره
درود من متوجه نشدم فقط میخوام بدونم به دستگاه ما میخوره یا نه من مل gu آن را دارم بهش میخوره قیمت چند؟ساخت کجاست؟

majidzn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود من متوجه نشدم فقط میخوام بدونم به دستگاه ما میخوره یا نه من مل gu آن را دارم بهش میخوره قیمت چند؟ساخت کجاست؟
متاسفانه نوار gu رو ما نداریم خیلی هم کمیاب هست و فقط مسافری میاد.توصیه من به شما اینه که اگر مصرفتون زیاد هست دستگاهتون رو تعویض کنید.

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
ولی شما پست قبلی من نوشتید دارید بعد اینکه همین نوار ها رو داروخانه خیلی داره .دستگاه من accu chek active است هم من و هم مادرخانومم دستگاهمون طوری هست که نوارمون مشترک است مدل اون رو ندیدم ولی دقیقا شکل و شمایلش مثل مال منه اگ رخواستید عکس بگیرم ببینید

majidzn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ولی شما پست قبلی من نوشتید دارید بعد اینکه همین نوار ها رو داروخانه خیلی داره .دستگاه من accu chek active است هم من و هم مادرخانومم دستگاهمون طوری هست که نوارمون مشترک است مدل اون رو ندیدم ولی دقیقا شکل و شمایلش مثل مال منه اگ رخواستید عکس بگیرم ببینید
شما accu chek Go دارین یا active ؟
اگه active دارین نوارش موجود هست 42.500 تومنه،ولی Go موجود نیست.

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
ببیند پشت دستگاه من زده accu-chek acttive بعد زیر همین زده model:gu همون اکتیو است فکر کنم چون همه داروخانانه ها فت و فراوون موجوده نوارش.اگر 2تا بخوام چند درمیاد؟

majidzn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببیند پشت دستگاه من زده accu-chek acttive بعد زیر همین زده model:gu همون اکتیو است فکر کنم چون همه داروخانانه ها فت و فراوون موجوده نوارش.اگر 2تا بخوام چند درمیاد؟
دو عدد 50 تایی میشه 85.000 تومن

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
سلام فشارسنج خوب چی پیشنهاد میکنید قیمت؟

majidzn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام فشارسنج خوب چی پیشنهاد میکنید قیمت؟
فشارسنج میانرده خوب میتونم بهتون فشارسنج BP A2 Basic مایکرولایف رو پیشنهاد بدم با قیمت 153.000 تومن
و یا اگر فشارسنجی با امکانات بیشتر میخواین فشارسنج A200 مایکرولایف هم هست به قیمت 237.000 تومن به همراه ارسال رایگان

بالا