• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لبتاپ DELL STUDIO 1558

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
فروخته شد

فایل های ضمیمه

• P1040220 pt.jpg
    P1040220 pt.jpg
    236.9 KB · نمایش ها: 268
  • P1040221 pt.jpg
    P1040221 pt.jpg
    210.4 KB · نمایش ها: 266
  • P1040227 pt.jpg
    P1040227 pt.jpg
    319.2 KB · نمایش ها: 264
Last edited:

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
برادر خسته نشی اینقدر اطلاعات دقیق نوشتی :)
یه زحمت بکش برای رفع کسالت یک زنگی بزن ببین چه مشکلی داشته دستگاه که برطرف کرده که خریدار هم بدونه .
و لطف کن مشخصات دستگاه رو کامل بذار که بدونیم درباره چی صحبت میشه :) این لینک سایت فرانسوی که دادی مطمئنی همین مشخصاته ؟ این مدل یک عالمه کانفیگ داره ...
در ضمن مدیران راه افتادن و تمام تاپیک های بدون نام کاربری / تاریخ / نام فروم رو دارن پاک میکنن. یک عکس با این موارد بنداز که تاپیکت دود نشه.
منتظر اطلاعات هستم .

سلامت باشی

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
برادر خسته نشی اینقدر اطلاعات دقیق نوشتی :)
یه زحمت بکش برای رفع کسالت یک زنگی بزن ببین چه مشکلی داشته دستگاه که برطرف کرده که خریدار هم بدونه .
و لطف کن مشخصات دستگاه رو کامل بذار که بدونیم درباره چی صحبت میشه :) این لینک سایت فرانسوی که دادی مطمئنی همین مشخصاته ؟ این مدل یک عالمه کانفیگ داره ...
در ضمن مدیران راه افتادن و تمام تاپیک های بدون نام کاربری / تاریخ / نام فروم رو دارن پاک میکنن. یک عکس با این موارد بنداز که تاپیکت دود نشه.
منتظر اطلاعات هستم .

سلامت باشی

سلام رفیق
اطلاعات به این خوبی :دی
چیکا کنم با چیز پی ان بودم سرورش فرانسس :دی آره دادا مطمئنم همینه چک کردم خودم :)
مشخصاتم چشم به روی چشم کپی میکنم میذارم :)
برای عکس هم وقت کنم چشم :)....برای مشکلشم فک نمیکنم مهم باشه مهم اینه که رفع شده و الآن فقط همون مشکلی که گفتم رو داره بازم میپرسم ولی فک نمیکنم اطلاع دقیقی داشته باشه
بالاترین قیمت هم تا الآن 800 تومن بوده

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
من عین همین رو تو همین فروم فروختم..لپ تاپ محشریه....فقط برای من باطریش 9 سلولی بود.لپ تاپ محکمی هست ..فقط 100% براش باید یه فن قوی خرید..خوب بفروشین...منم 800 هستم.

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
من عین همین رو تو همین فروم فروختم..لپ تاپ محشریه....فقط برای من باطریش 9 سلولی بود.لپ تاپ محکمی هست ..فقط 100% براش باید یه فن قوی خرید..خوب بفروشین...منم 800 هستم.

دوست عزیزم miladkalantar زودتر پیشنهاد 800 تومن رو دادن و اگه قرار بر فروش به این قیمت باشه به کسی که زودتر پیشنهاد داده فروخته میشه :)
مرسی از پیشنهادتون :)

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
دوست عزیزم miladkalantar زودتر پیشنهاد 800 تومن رو دادن و اگه قرار بر فروش به این قیمت باشه به کسی که زودتر پیشنهاد داده فروخته میشه :)
مرسی از پیشنهادتون :)

داداش من منتظرم و برای کاری که خدمتتون عرض کردم میخوام.و تا اول مهر بایداون کارمو انجام بدم.
اگه فروشنده این بیزحمت ok کنیم چون زمانم کمه به مشکل میخورم..

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
داداش من منتظرم و برای کاری که خدمتتون عرض کردم میخوام.و تا اول مهر بایداون کارمو انجام بدم.
اگه فروشنده این بیزحمت ok کنیم چون زمانم کمه به مشکل میخورم..

پخ دادم خدمتت

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
با کیف چرمی تعویض نداری؟:D
ولی بی شوخی حسام جان پیشنهاد میکنم یه ویندوزم عوض کنی.ضرری نداره که...

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
با کیف چرمی تعویض نداری؟:D
ولی بی شوخی حسام جان پیشنهاد میکنم یه ویندوزم عوض کنی.ضرری نداره که...

خخخخ :دی
دادا نمیدونم ویندوز فابریک خودش بوده یا نه ...اگه فابریک خودش باشه ترجیح میدم عوض نکنم ...اگرم نه...شاید عوض کردم :)
ولی فک نمیکنم نرم افزاری باشه ....

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
تو دیگه چرا عزیز؟!خودت میدونی که ویندوز ارجینال مزیت خاصی نداره که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی ولی خب بازم هرجور صلاحه

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام و ارادت

استارتر عزيز و محترم بنده نزديك به 5/6 ماهه پيش يه لپ تاپ Asus داشتم كه دقيقاً مشكل همين لپ تاپ شمارو داشت يعني وقتي شات دان ميكردي خاموش نميشد و بايد يا ميبستيش يا با دست كليد پاورو نگه ميداشتي تا خاموش بشه . ويندوزم ريختم روش فايده نداشت .

بردم پيش تعمير كار گفت مشكل از مدار برقشه و هزينه تعميرش بين 30 الي 50 تومان ميشه .

اينو گفتم كه دوستان بدونن مشكل نرم افزاري به هيچ عنوان نيست .

استارتر عزيز و محترم در صورت اول ارسال و بعد واريز بنده 810.000 خريدارم . نصف بچه هاي بازارچه منو ميشناسن و ادرس منزل و مغازه منو توي تهران دارن .

اگه دوست داشتن در خدمتتون هستم .

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
تو دیگه چرا عزیز؟!خودت میدونی که ویندوز ارجینال مزیت خاصی نداره که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی ولی خب بازم هرجور صلاحه

اره دادا میدونم ....ولی مثلا شاید خریدار بخواد روش اورجینال باشه! درسته؟
برای همین گفتم ولی احتمالا همونطور که جناب ادموند عزیز گفتند منم حدس میزنم از نرم افزار نباشه ....

سلام و ارادت

استارتر عزيز و محترم بنده نزديك به 5/6 ماهه پيش يه لپ تاپ Asus داشتم كه دقيقاً مشكل همين لپ تاپ شمارو داشت يعني وقتي شات دان ميكردي خاموش نميشد و بايد يا ميبستيش يا با دست كليد پاورو نگه ميداشتي تا خاموش بشه . ويندوزم ريختم روش فايده نداشت .

بردم پيش تعمير كار گفت مشكل از مدار برقشه و هزينه تعميرش بين 30 الي 50 تومان ميشه .

اينو گفتم كه دوستان بدونن مشكل نرم افزاري به هيچ عنوان نيست .

استارتر عزيز و محترم در صورت اول ارسال و بعد واريز بنده 810.000 خريدارم . نصف بچه هاي بازارچه منو ميشناسن و ادرس منزل و مغازه منو توي تهران دارن .

اگه دوست داشتن در خدمتتون هستم .

سلام خدمت شما دوست گلم ....
آره دوست عزیزم بنده هم نظرم اینه که نرم افزاری نیس سخت افزاریه....
دوست عزیزم جناب ادموند جان عزیز (درست میگم دیگه درسته؟) واقعا کسی نیس که چند وقت تو انجمن باشه و شما دوست عزیز رو نشناسه ....
ولی بحث اینه که لبتاپ مال من نیس و من هم برای این مسئله نوشتم حضوری و مشهد و بقیه جا ها هم الآن اضافه میکنم اول واریز بعد ارسال ....
مهلت تست خدمتتون میدم و اینکه خیالتون رو راحت میکنم از بابت پول که اگه احیانا مشکل دیگه داشت تمام و کمال بر میگردونم پولتون رو
فک کنم از نظر بازارچه امتیاز کافی برای این کار داشته باشم :)
ولی ابزم با این قیمتی که دادین من شرمندتونم....پایین هست....

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
شاید بنظر شما فقط تو ایران کاربرد نداشته باشه ولی بنظر من هم تو ایران خیلی کاربردیه! دیگه دردسر اکتیو سازی . این حرفا رو نداری و میشه همیشه راحت ویندوز رو آپدیت کنی.هر چی باشه از ویندوز دزدی بهتره :دی
تازه اگر اشتباه نکنم فکر کنم با پرداخت 8 دلار همین حدودا میشه روی ویندوز 8 هم از این سریال ارجینالش بهره برد:) حالا نمیدونم این مربوط به لپ تاپ های خاصی میشد یا نه!

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
شاید بنظر شما فقط تو ایران کاربرد نداشته باشه ولی بنظر من هم تو ایران خیلی کاربردیه! دیگه دردسر اکتیو سازی . این حرفا رو نداری و میشه همیشه راحت ویندوز رو آپدیت کنی.هر چی باشه از ویندوز دزدی بهتره :دی
تازه اگر اشتباه نکنم فکر کنم با پرداخت 8 دلار همین حدودا میشه روی ویندوز 8 هم از این سریال ارجینالش بهره برد:) حالا نمیدونم این مربوط به لپ تاپ های خاصی میشد یا نه!
اکتیو کردن سون که دیگه فک نکم کار پردردسری باشه.برعکس همین آپدیتاست که سرعت ویندوز رو میره پایین کم کم.با این محدودیتای دانلود وسرعتای کم ویندوز ارجینال هیچ مزیت خاصب نداره.البته نظر دوستان محترمه

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
اکتیو کردن سون که دیگه فک نکم کار پردردسری باشه.برعکس همین آپدیتاست که سرعت ویندوز رو میره پایین کم کم.با این محدودیتای دانلود وسرعتای کم ویندوز ارجینال هیچ مزیت خاصب نداره.البته نظر دوستان محترمه
عجبا!! آپدیت ویندوز سرعت ویندوز رو پایین میاره:wacko::blink:
شما هم بهتره ویندوز دزدی دقیقا رو این کلمه تاکید می کنم استفاده کنید به بقیه هم حتما پیشنهاد بدید.انشاالله رستگار شوید.
پ.ن : با عرض معذرت از استارتر بابت انحراف کردن تاپیک

robott

Registered User
لایک‌ها
37
فروش هم فقط و فقط حضوری مشهد؟؟؟

لب تاب باز نشده ؟؟؟

خریدارم اگه فیزیکی و سخت افزاری سالم باشه

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
فروش هم فقط و فقط حضوری مشهد؟؟؟

لب تاب باز نشده ؟؟؟

خریدارم اگه فیزیکی و سخت افزاری سالم باشه

رفیق خوبه زدم تعمیر شده!
اگه تعمیر نمیشد که با این قیمت پایه نمیدادم که عزیزم :)
برای فروشم ترجیحا مشهد باشه اولویت با مشهد هست

عجبا!! آپدیت ویندوز سرعت ویندوز رو پایین میاره:wacko::blink:
شما هم بهتره ویندوز دزدی دقیقا رو این کلمه تاکید می کنم استفاده کنید به بقیه هم حتما پیشنهاد بدید.انشاالله رستگار شوید.
پ.ن : با عرض معذرت از استارتر بابت انحراف کردن تاپیک

خخخخخ :دی دعوا نکنین :دی
نه آرش جون چه حرفیه تاپیک مال خودته منحرفش کن تا دلت میخواد....:دی

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من خریدارم قیمت نهایتون رو اعلام کنید فردا بریزم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا