برادر خسته نشی اینقدر اطلاعات دقیق نوشتی
یه زحمت بکش برای رفع کسالت یک زنگی بزن ببین چه مشکلی داشته دستگاه که برطرف کرده که خریدار هم بدونه .
و لطف کن مشخصات دستگاه رو کامل بذار که بدونیم درباره چی صحبت میشهاین لینک سایت فرانسوی که دادی مطمئنی همین مشخصاته ؟ این مدل یک عالمه کانفیگ داره ...
در ضمن مدیران راه افتادن و تمام تاپیک های بدون نام کاربری / تاریخ / نام فروم رو دارن پاک میکنن. یک عکس با این موارد بنداز که تاپیکت دود نشه.
منتظر اطلاعات هستم .
سلامت باشی
من عین همین رو تو همین فروم فروختم..لپ تاپ محشریه....فقط برای من باطریش 9 سلولی بود.لپ تاپ محکمی هست ..فقط 100% براش باید یه فن قوی خرید..خوب بفروشین...منم 800 هستم.
دوست عزیزم miladkalantar زودتر پیشنهاد 800 تومن رو دادن و اگه قرار بر فروش به این قیمت باشه به کسی که زودتر پیشنهاد داده فروخته میشه
مرسی از پیشنهادتون![]()
داداش من منتظرم و برای کاری که خدمتتون عرض کردم میخوام.و تا اول مهر بایداون کارمو انجام بدم.
اگه فروشنده این بیزحمت ok کنیم چون زمانم کمه به مشکل میخورم..
با کیف چرمی تعویض نداری؟
ولی بی شوخی حسام جان پیشنهاد میکنم یه ویندوزم عوض کنی.ضرری نداره که...
تو دیگه چرا عزیز؟!خودت میدونی که ویندوز ارجینال مزیت خاصی نداره که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی ولی خب بازم هرجور صلاحه
سلام و ارادت
استارتر عزيز و محترم بنده نزديك به 5/6 ماهه پيش يه لپ تاپ Asus داشتم كه دقيقاً مشكل همين لپ تاپ شمارو داشت يعني وقتي شات دان ميكردي خاموش نميشد و بايد يا ميبستيش يا با دست كليد پاورو نگه ميداشتي تا خاموش بشه . ويندوزم ريختم روش فايده نداشت .
بردم پيش تعمير كار گفت مشكل از مدار برقشه و هزينه تعميرش بين 30 الي 50 تومان ميشه .
اينو گفتم كه دوستان بدونن مشكل نرم افزاري به هيچ عنوان نيست .
استارتر عزيز و محترم در صورت اول ارسال و بعد واريز بنده 810.000 خريدارم . نصف بچه هاي بازارچه منو ميشناسن و ادرس منزل و مغازه منو توي تهران دارن .
اگه دوست داشتن در خدمتتون هستم .
شاید بنظر شما فقط تو ایران کاربرد نداشته باشه ولی بنظر من هم تو ایران خیلی کاربردیه! دیگه دردسر اکتیو سازی . این حرفا رو نداری و میشه همیشه راحت ویندوز رو آپدیت کنی.هر چی باشه از ویندوز دزدی بهتره :دیتو دیگه چرا عزیز؟!خودت میدونی که ویندوز ارجینال مزیت خاصی نداره که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی ولی خب بازم هرجور صلاحه
اکتیو کردن سون که دیگه فک نکم کار پردردسری باشه.برعکس همین آپدیتاست که سرعت ویندوز رو میره پایین کم کم.با این محدودیتای دانلود وسرعتای کم ویندوز ارجینال هیچ مزیت خاصب نداره.البته نظر دوستان محترمهشاید بنظر شما فقط تو ایران کاربرد نداشته باشه ولی بنظر من هم تو ایران خیلی کاربردیه! دیگه دردسر اکتیو سازی . این حرفا رو نداری و میشه همیشه راحت ویندوز رو آپدیت کنی.هر چی باشه از ویندوز دزدی بهتره :دی
تازه اگر اشتباه نکنم فکر کنم با پرداخت 8 دلار همین حدودا میشه روی ویندوز 8 هم از این سریال ارجینالش بهره بردحالا نمیدونم این مربوط به لپ تاپ های خاصی میشد یا نه!
عجبا!! آپدیت ویندوز سرعت ویندوز رو پایین میاره:wacko::blink:اکتیو کردن سون که دیگه فک نکم کار پردردسری باشه.برعکس همین آپدیتاست که سرعت ویندوز رو میره پایین کم کم.با این محدودیتای دانلود وسرعتای کم ویندوز ارجینال هیچ مزیت خاصب نداره.البته نظر دوستان محترمه
فروش هم فقط و فقط حضوری مشهد؟؟؟
لب تاب باز نشده ؟؟؟
خریدارم اگه فیزیکی و سخت افزاری سالم باشه
عجبا!! آپدیت ویندوز سرعت ویندوز رو پایین میاره:wacko::blink:
شما هم بهتره ویندوز دزدی دقیقا رو این کلمه تاکید می کنم استفاده کنید به بقیه هم حتما پیشنهاد بدید.انشاالله رستگار شوید.
پ.ن : با عرض معذرت از استارتر بابت انحراف کردن تاپیک