• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لبتاپ DELL STUDIO 1558

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
عجبا!! آپدیت ویندوز سرعت ویندوز رو پایین میاره:wacko::blink:
شما هم بهتره ویندوز دزدی دقیقا رو این کلمه تاکید می کنم استفاده کنید به بقیه هم حتما پیشنهاد بدید.انشاالله رستگار شوید.
پ.ن : با عرض معذرت از استارتر بابت انحراف کردن تاپیک
انشالله که دعای خیر بیل گیتس بشه توشه آخرتتون باشه :blink:کاش دانلود منیجر.آنتی ویروس وافیس و بقیه نرم افزاراتون هم ارجینال بود تا اونا هم راضی باشن از شما و به گفته خودتون تاکید میکنم خودتون دزد قلمداد نشید!(فک نمیکنم دزد خطاب کردن کسایی که از نرم افزار های غیر ارجینال استفاده میکنند کار جالبی باشه.بالای90درصد بچه های همین انجمن شامل حرف شما میشن دوست عزیز و محترم!!!!!!!!!

حسام جان شرمنده شمام شدیم برای منحرف شدن تاپیک

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
من خریدارم قیمت نهایتون رو اعلام کنید فردا بریزم

پخ دادم خدمتتون :)

انشالله که دعای خیر بیل گیتس بشه توشه آخرتتون باشه :blink:کاش دانلود منیجر.آنتی ویروس وافیس و بقیه نرم افزاراتون هم ارجینال بود تا اونا هم راضی باشن از شما و به گفته خودتون تاکید میکنم خودتون دزد قلمداد نشید!(فک نمیکنم دزد خطاب کردن کسایی که از نرم افزار های غیر ارجینال استفاده میکنند کار جالبی باشه.بالای90درصد بچه های همین انجمن شامل حرف شما میشن دوست عزیز و محترم!!!!!!!!!

حسام جان شرمنده شمام شدیم برای منحرف شدن تاپیک

حالا دوستان دعوا نکنین :دی خخخخ

Manowar_2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خوش تيپ ...

jan_sakht هستم . براي بار دوم ميپرسم ايا شما رازي هستين بعد از ارسال جنس پول به حسابتون واريز بشه ؟ ؟ ؟

قول ميديم شوهره خوبي واسه لپ تاپت باشم .

اگه موافقي بيا خصوصي . . .
اگه نه كه اپ حساب كن . . .

فدات . . .

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
سلام خوش تيپ ...

jan_sakht هستم . براي بار دوم ميپرسم ايا شما رازي هستين بعد از ارسال جنس پول به حسابتون واريز بشه ؟ ؟ ؟

قول ميديم شوهره خوبي واسه لپ تاپت باشم .

اگه موافقي بيا خصوصي . . .
اگه نه كه اپ حساب كن . . .

فدات . . .

ما چاکر شمام هستیم :)
ولی جنس مال من نیس اگه مال کم بود مشکلی نبود :)
حالا باطم اگه شد بهتون میگم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا