• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاب تمیز و گارانتی دار ایسر 5750G

وضعیت
موضوع بسته شده است.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
پس یه جورایی مشکلش رو حل کن
اینجوری شاید بیشتر از قیمت پایه هم خریدن

باشه عزیز یه جورایی مشکلش رو حل میکنم و بعد م میفروشم تو همین سالهایه چیشرو این کارو میکنم :دی

من تو فروم نهایتا تا 6 امروز واسه فروش دارمش و بعد از اون اگه فروش تو فروم نبود بخاطر یسری مسائل کلا نمیفروشمش

PIS

Registered User
لایک‌ها
5
مشکل دقیقش رو میشه بگی؟؟
برام پ.خ کن اگه زحمتی نیست

ممنون

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فروش ادامه داره

الان وضعیت کلی : روی درایور اصلی اصلا انویدیا تو تست با تری دی مارک مشکل نداره و تست میشه بدون مشکل ولی تو درایور جدید از تست تری دی ماک بیرون میاد و اررور میده مبنی بر اینکه openGL نسب کنید که من نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم گرچه اینترنتم کلا 300 مگ دیگه فضا داره این لب تاب رو کدوم ورزن دایرکت طراحی شده میخام بدونم 11 رو ساگورت میکنه یا نه

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
فروش ادامه داره

الان وضعیت کلی : روی درایور اصلی اصلا انویدیا تو تست با تری دی مارک مشکل نداره و تست میشه بدون مشکل ولی تو درایور جدید از تست تری دی ماک بیرون میاد و اررور میده مبنی بر اینکه openGL نسب کنید که من نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم گرچه اینترنتم کلا 300 مگ دیگه فضا داره این لب تاب رو کدوم ورزن دایرکت طراحی شده میخام بدونم 11 رو ساگورت میکنه یا نه
سلام
از اونجایی که 5750 در چندین کانفیگ ارائه شده در نتیجه خودت باید سرچ کنی ببینی 11 را ساپورت میکنه یا نه
راستی الان ویندوزش چی هست ؟
سون هوم 64 ؟
سون هوم 32 ؟
سون اولتیمیت 64 ؟ ..... ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا